Hej!
Stara sem 17 let, velika sem 158cm in tehtam 70kg kar je prevec! No moj najvecji problem pa je ker se mi mascoba najbolj nabira v nogah in imam debele noge, ne maram lih sportat in me zanima ce obstaja kaksna dieta ki bi mi pomagala da bi shujsala v noge.
Lp

Nina predstavljaj si, da bi ti nekdo rekel, da moraš jesti korenje, če hočeš imeti vitke gležnje ter proteine z okusom čokolade, če hočeš mišično maso na rokah, ker z okusom vanilije dobiš maso na prish. Že sliši se smešno kajne? Stara si 17 let, predlagam ti, da se kar čimprej sprijazniš, da je telesna aktivnost nujno potrebna. Seveda pa ni vsaka telesna antivnost enaka. prepričan sem, da ti bo kakšna tudi všeč. Poišči si jo čimprej. Imaš to srečo, da si se zadeve lotila pri 17 letih in to je dovolj časa. Pri 30 bi bilo že malo pozno.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Prehrana je seveda zelo pomembna. Poglej si kakšne članke o zdravi prehrani, saj jih je res veliko. Prav diete ne priporočam, saj določena ni ustrezna za vsakogar.
Telovadbe nikakor ne odpiši. Moraš se gibati. Poskusi razne stvari, npr. tek (morda ti trenutno ni nič kaj všeč, a sčasoma ti bo mogoče postal). Začni z vsakodnevnimi sprehodi, potem pa počasi preideš na tek. Priporočam tudi aplikacijo 30 day fitness challenge – ali nekaj takega. Super aplikacija je, pa še brezplačna.