Najdi forum

Hujšanje s Hruško, Kajo in ….

Pozdravljene!! 🙂

Sandra, dobro si to napisala! :))

Kako ste kaj drugace?
Dezevno je, mislim, da po celi SLO.

LP

Mimi!

Mislim, da iščeš tole:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=1348&t=6

Dobro jutro!

Sorry,

dvakrat isti tekst. To je bilo ravno takrat, ko se je forum zaprl, pa ni bilo videti odgovora.

LP,Kaja

A mi lahko napisete ISBN stevilko Montigniacove knjige. HVALA

Jutro!!

Danes smo pa spet skupaj a ne?
Sem vas tko pogresala! :))

LP

HRUSKICA!! JAVI SE NAM!!!

Bravo Sandra. To pa je sprememba – verjamem, da tudi za okolico – pravi šok.
Jaz sem danes s seboj kar zadovoljna. Včeraj sem imela Tae bo in sem se res spotila in nabila z energijo. Ugotavljam pa, da je za kakšno pametno porabo potrebno še več migati – tole 2x tedensko je premalo. Doma pa kar ne najdem volje za telovadbo, da bi se pa spravila nazaj na strogo dieto pa tudi ne. Z vsaj enim dodatnim dnevom “mučenja” bi pa najbrž bilo že kar nekaj.

Kje je Hruška? Že dolgo ni nič napisala.

Kaja – kam bosta s Saro hodili na telovadbo? Očitno je pri vseh, ki imamo otroke divje – pri nas so petki že prava norišnica – najprej grem po Jureta v šolo in ga na drugo šolo peljem na nogomet – začne ob 15.45, potem ga grem iskat, se pripeljeva domov in gre mož na rekreacijo, ko se on pripelje domov, grem jaz na rekreacijo (prejšnji teden je v smehu pripomnil, da smo pa res športna družina). Ista pašta je ob sredah. Kljub temu pa imam slabo vest, ker Roka ne vozim nikamor. Res je, da ima komaj 3 leta in pol, samo Jureta sem takrat vozila k telovadbi.

Jaz imam samo kopijo knjige in žal nimam te številke.

LP,Kaja

Živ Špela,

Sara bo hodila ob torkih na telovadbo k Sokol-u Bežigrad v šoli Vita Kraigherja.Imajo 2x tedensko ,tor , čet. od 16.30-17.30. Lani ji je bilo super.

LP,Kaja

Živjo punce,

spet smo nazaj in danes je moj dan.Že ko sem se zbudila, sem bila spočita kot že dolgo ne in na poti na avtobus sem si pela. Razganja me od energije in jo bo treba nekako porabit.

Kako ste ? Upam, da tudi ostale tako dobro kot jaz. Malo me skrbi, kje je Hruška, ke rse nič ne oglasi. Pa menda ni kaj resno zbolela. Če ji je zmanjkalo motivacije, se ne bojim, ker jo bomo s skupnimi močmi spet povlekle.

Kako ste si organizirale rekreacijo ?
Obupana, a si bila v Squash landu ? Kako je bilo ?
Maša, kako kaj sladkoba ?
Sandra, a so ti hlače že prav ali si jih nardila na rezervo ?

In ostale ? Javite se !

LP,Kaja

Dobro jutro

Sem malo manjkala.

Doma imamo mini bolnišnico. Najprej je zbolela starejša hči (angina), no včeraj pa še mož, tako da se sedaj zdravita doma. Jaz sem pa spet nazaj.

Malo slabe volje, ker sem od nedelje naprej kuhala čajčke in kuhala ter pekla stvari, ki jih imajo otoroci radi. Pa se je del hrane obesil še meni na boke.

Sedaj bo pa treba spet malo bolj poprijeti. 12.10. imam 20 obletnico mature. Srečanje sošolk s srednje šole. Se bo treba vsaj malo urediti. Ker obetajo za konec tedna lepše vreme planiram kakšen izlet vsaj po Polhograjskih.

Lep sončen dan vam želim.

Mateja

Mogoče ti lahko jaz pomagam. Samo moraš mi povedat, kakšna številka je to, kje je napisana. Lahko pa greš na iskalnik in pogledaš seznam knjižnic. Tam lahko poiščeš željeno knjigo, poleg tega pa ti izpiše nekaj številk za katere nimam pojma kaj so.

Ker je napoved res vredu mislim, da bom otroke peljala na Pikin festival v Velenje. A je katera tam že bila? A je fletno*

Zivio Soncnica/Kaja:

A mi lahko napiseta tocen naslov knjige (v izvirniku) in avtorja. ISBN stevilka je obicajno na 2 strani knjige tam kjer pise zaloznik, pa leto izdaje itd.

Hvala!

Dobro jutro!

Naslov v izvirniku je:

Je mange donc je maigris! – Michel Montignac

Jaz je nimam doma. Vse to pa sem ti prepisala iz neta.

Hvala lepa. Sem jo tudi jaz nasla na netu!

New Report

Close