Najdi forum

Hujšanje, glavobol in ostalo

Imam vprašanje, če mi bo kdo znal kaj odgovoriti.
Hujšam približno en mesec – to pomeni drugačen, bolj zdrav način prehranjevanja.
Veliko sadja in zelenjave, manj mesa, sladkorja … veliko vode oz. vsaj več kot prej (doslej sem se znebila 3,5 kg).

Zadnje dni mi je po obrazu (pa tudi po lasišču in vratu) izbruhnilo cel kup mozoljev. In to taki tapravi, boleči … No, stanje se že malo umirja.
Opažam pa, da me zadnje dni skoraj vsak dan proti večeru rahlo boli glava. Takrat malo povečam pitje vode. Kljub temu me glavobol utrudi in zdi se mi, kot da ne morem čisto jasno razmišljati. Če je prehudo, pač vzamem tableto.

Se je še komu od vas to dogajalo?

Upam, da bo kmalu minilo, ker me to rahlo demotivira pri hujšanju.

Moje mnenje je, da si verjetno naredila preveč revolucionarno spremembo za tvoje telo naenkrat. Vprašaj se kako si prešla iz nezdravega načina na zdrav način.
Telo se je odzvalo kot se je. Mislim, da se ne smeš ustrašiti, saj se telo čisti vse nesnage, ki si jo imela odprej.
Telo je bilo zakisano, sedaj ga pa čistiš kar je pravilno.
Ne obupaj ampak ne pretiravaj. Napiši še kako si prešla na zdrav življenski slog, da bo lažje podati mnenje.

Jaz sem počasi začela, najprej samo s sokovi zelenjavnimi in sadnimi zjutraj in zvečer, vmes pa normalno samo omejila sem prehrano.

Hvala za mnenje. Najbrž je res tako.
Jem pa po ločevalno, ker je to edini način (zame seveda), da res kaj shujšam. Ne jem majhnih količin ne držim se 100 %, pa vendar so majhni rezultati že tukaj … V primerjavi s prej pa jem predvsem precej več zelenjave in sadja ter precej manj sladkarij.

Lahko niti nima zveze s hujšanjem, lahko da si začela jesti kaj, kar ti ne ustreza (na primer oreške).

Glede glavobola – če imaš nizek pritisk, ti tole vreme zdaj niti ne ustreza, plus izgubljanje kilogramov, pa smo tam. Mene je v petek tako bolela glava, da mi je šlo kar na bruhanje.
Ampak mislim, da je vse to samo prehodno, nikakor pa ne razlog, da greš nazaj na cuker 🙂

Ja, res je. Pa še nekaj zoprnih skrbi sem imela te dni. Zadnja dva dni ni več glavobola, počutje pa je dosti boljše. Bom vztrajala! Enako želim tudi vsem, ki so na isti poti kot jaz 🙂

Vidiš, glava te je nehala boleti. Svoj problem si napisala, dala si ga iz sebe ven. Dobila si nekaj mnenj in sedaj ti je lažje, in še ugotovila boš, da s hujšanjem ni težav. Ti kar lepo nadaljuj, ker se boš vedno bolje počutila. Začetek je vedno težak.
Svetujem ti, da delaš energetske vaje, poglej si filmčke od Donne Eden. Vzame ti 5 minut zjutraj . Lahko si sposodiš tudi knjigo Energijska medicina in malo prebereš, res ni slabo. Uporabljaš lahko tudi metodo EFT in ti bo dosti lažje.

Srečno na tvoji poti

Hvala za vse nasvete in mnenja. EFT poznam, uporabljam in zelo priporočam. Ostalo si bom ogledala. Hvala za prijazne spodbude!

New Report

Close