Najdi forum

Hujšajmo skupaj

No, da se se js oglasim….pred 2 letoma sem imela tudi jaz ze skoraj 100 kg, ali je blo ze cez pa se mi ne sanja, saj se takrat sploh nisem vec tehtala…. potem mi je pa kar naenkrat naredilo nek klik v glavi in sem zacela intenzivno hujsati. V manj kot enem letu sem shujsala 19kg, potem sem pa zaradi bolecin v kolenih in posledicno bolezni odnehala…. to je potem prineslo posledice, da sem se zredila 8kg takoj nazaj…. pred dobrim mescem sem pa spet zacela hujsati, ampak tokrat na zalost ne s sportom, saj imam v kolenih backerjeve ciste in kolena mi mocnoooo skripajo, zato sem se odlocila za samo zdravo prehrano… od januarja pa do sedaj sem shujsala 3 kg, tako da jih imam sedaj 85, vendar mi rada se nadaljevala… vsaj do 77, tako da mi pride prav cist vsakrsn nasvet in vase besede, ki bi me bodrile 🙂 men motivacija pocasi ze pada, zato sem se odlocila, da malo pojamram z vami 🙂

bybyby,imaš kakšen kratkoročen/dolgoročen cilj? Ko nam motivacija pada je fino,če se spomnimo,da bi radi oblekli kakšno posebno obleko/hlače/kopalke ali pa na kakšnem dogodku v prihodnosti dobro izgledali ali kaj podobnega 🙂 Nekdo,ki je shujšal za 19 kilogramov ima po moje železne volje kar dosti,ker to sklestit ni mačji kašelj 😉

Punce,kje ste?? 🙂 Dajmo,da ne bo čisto zamrla tale tema. Ste kaj pridne?

Ali kdo ve kje kupiti knjigo Kemija zakonitosti in uporaba.

Hvala

Živjo punce,
bybyby in princeska 26 dobrodošli.
Kako vam gre?
Jaz sem imela čez vikend kar krizo, med vikendi zelo težko vzdržujem red pri prehrani, pa kosilo pri mami in kosilo pri tašči… ne rada pa razlagam da hujšam. Prav tako čez vikend nisem bila fizično nič aktivna.
Izgubila sem nič :- ).
Volja je pa še vedno in gremo v tretji teden!!
Pomaranča 26 nič se ne javljaš. Kako ti gre?
16.02.- 69.kg

Uf, moja prehrana tale vikend je bila porazna. Sem pa vsak dan migala in upam, da ne bo preveč škode. Je pa res, da se zaradi motivacije ta teden nisem tehtala 😉 T25 alpha… še en teden. Opazim napredek pri kondiciji, mišicah (sploh v nogah), imam pa močno frustrirajoč občutek pri total body circuit seriji… Uf, sklece so še daaaaleč od zglednega…

Gremo punce, ne popuščat! 🙂

Z:kvinoja na mleku,med,cimet,košček tekme čokolade
M:2 žlici skute,nekaj robid,1/2 banane,cimet
K:3x tortilja
M,v: /
Š: tek, 2x t25

Tudi jaz sem grešila za vikend pri hrani,zgleda da smo vse 🙂 Zofkasm, malo še potrpi,meni je osebno beta boljša, boš videla.

Dajte se kaj javit,kako vam gre? Ste se tehtale v ponedeljek?

Včerajšnji jedilnik je bil kar ok,sem bila pa tudi kar lačna 🙂
Z:kosmiči,rozine,mleko,cimet
M:1 hruška
K:1 kos kruha, 1 hrenovka,solata
M:1 hruška
V:brstični ohrovt
Telovadbe nič,je bil prost dan.

Živjo,

tudi jaz bi se pridružila in vprašala, če ste mogoče iz Lj. Lahko bi se kolektivno zmenile in šle npr. večkrat na teden hodit na šmarno goro, pa še svetovale in vzpodbujale bi se vmes. Jaz moram shujšat nujno iz zdravstvenih razlogov vsaj 15 kg .

Aja , kakšna pa je vaša starost ? Moja je 50.

l.p.

Živjo punce,

tretji teden je za mano, ni bilo nekih hudih kriz, saj vedno po malem jem. So pa vikendi tisti najtežji, ko zelo težko vzpostavljam red z obroki. Včasih moram sama sebe brcniti, da se spravim na telovadbo.
Včeraj sem se tudi tehtala in je pokazalo -2kg.
Imam par dni občutek da sem zabuhla, kljub temu da sem O.H zmanjšala, se še kateri dogaja?

L.p

Bi ti bilo lažje, če bi imela spisan jedilnik, ki bi se ga morala držati? 🙂

Tantan
kar pogumno naprej,
vikendi so vedno malo bolj rizkantni,ampak čez teden se vse pogliha, če pa športaš pa je takoj slaba vest manjša.
Jaz hujšam že od konca novembra, zajtrkujem vse normalno( pirin kruh) pečem sama, jem ga le za zajtrk, sadje, voda, za kosilo meso in polnozrnate testenine, oz. se OH poskušam izogniti, večerjam najmanj, kaksno sadje, kakšne tune, sardele, solata,.. en dan več, en dan manj, ampak hodim vsak dan na en hrib, tako da prvič v življenju poleg hrane tudi športam.
Vagam se občasno, hlače, ki jih dolgo nisem na rit spravla enostavno zapnem, mi postajajo prevelike,..
za enkrat – 8kg 🙂
Tudi pico iz pirine moke spečem, palačinke ali štrudl iz pirine moke, kadar cukr pade..
Preveč sem se na začetku sekirala, če se nisem 100% držala, ampak gre lepo počasi, saj imam plan do poletja skupaj shujšat 15 kg, ..novoletna zaobljuba pred vsemi izrečena in napisana.
Ko enkrat športaš zraven bo uspeh zagotovljen. To prvič uspeva tudi meni.

Živijo,trenutno so vsi nekam poniknili,tako da se sama s seboj tukaj pogovarjam 🙂
Dobrodošli in upam,da najdete koga,ki bi športal z vami,sama žal nisem iz Ljubljane. Moja starost je 26,pa saj leta niso važna,a ne 🙂

Opala,se opravičujem,sem spregledala,da ste se danes javile,super 🙂 Bo kar bolj veselo 🙂

Ojla, Ota, saj smo še tle 😉

Prejšnji teden sem imela zelo krizen, premalo spanca, premalo energije… Sem se komaj vlekla iz dneva v dan nekaj dni… Sem pa kljub temu uspela skoraj vsak dan telovadit, čeprav ne po planu. No, tehtnica mi je prekrške kar lepo odpuščala, tako da sem spet dobila nekaj zagona in ta teden štartala z beto 🙂 Ja, Ota, imaš prav, je bolj pestra, predvsem hitrejša in zahteva precej več hropenja in hlastanja za zrakom (vsaj od mene), ampak mi kar gre! Tanjine prilagoditve se poslužujem zelo redko, sploh v primerjavi z začetkom alphe in sem zelo vesela 😀

Kjer je volja, tam je pot, al kako že gre 😀

Lp,
Zofi

15kg pa ni hec! Ste mogoče kaj razmišljala o programu herbalife?
Tam so osebe, ki so to že dosegle in vam lahko svetujejo iz prve roke, obenem pa potekajo tudi fit klubi, kjer bi lahko skupaj opravljali vadbo 🙂

herbalife-larifari,samo,da služijo.28.2. bo 5 mesecev odkar hujšam in sem shujšala 20 kg.Samo manj žri in malo telovadbe,pa gre.

Larifari ravno ni, glede na to, da je edino prehransko dopolnio, ki je uzakonjeno in pa glede na to, da gre za eno najuspešnejših podjetij s kadrom Usposobljenih strokovnjakov 🙂
Kakorkoli, vsakdo ima svoje mnenje. Veliko ljudi je, ki nam to pomaga, seveda pa obstajajo tudi tisti, ki jim zadeva ne odgovarja 🙂 dokler ne poskusiš, pač ne veš 🙂

Evo zopet je ponedeljek. Kako hitro je 1.mesec okoli,
Bom kar napisala rezultat od celega meseca, od takrat ko sem se prvič javila(02.02) sem izgubila 6kg.In gremo v peti teden. Od hrane ničesar ne pogrešam, kar pogrešam je coca-cola, gre pa tudi brez nje.
Me pa skrbi kako potem naprej, ko dosežeš svoj cilj? Kako poskrbeti da se ne porediš več, ali pa, da se izgubljanje kg konča?
Knedlček hvala za podporo in čestitke za tvojih – 8kg.

Pozdravček 🙂

New Report

Close