HUDO V ZDA!!!
Če bo imel kdo podedovati, ker, kolikor sem iz njegovih postov uspel izluščiti, še nima naslednika. Sicer, Tommy, zelo pametno govoriš, sem mnenja, da si zelo izobražen, ampak iz tvojih postov veje tisti nivo, tista stopnica, na kateri po tvojem stojiš nad ostalimi. Ne vem , če je to pametno, spusti se malo nižje, bodi bolj življenjski.
Drugače, Tommy, se s tvojimi posti kar strinjam, le da na te stvari gledam iz drugačnega zornega kota, ker imam družino, dva otroka in ne gledam na življenje le z očmi, kjer sta namesto zenic dolarja. Več kot denar mi pomenijo še nekatere druge vrednote v življenju, denar mi je važen le v toliko, da svojim otrokom omogočim kolikor tolikor normalno odraščanje. Pa da ne boš mislil, da sem neki revež, podobno plačo, kot jo imaš ti, sem kot s.p. pri nas služil že v začetku 90 let, pa nisem bil eden izmed tistih naših kvaziposlovnežev, ki jih ti opisuješ.
Tudi kar se komunizma tiče, kot sama ideja je do družbe kot take, kjer veljajo druge vrednote , ne denar, kar zanimiva, ampak zaradi nas ljudi, krvavih pod kožo, le utopična. Zla in diktatorska je večinoma za tiste, ki bi radi nenormalno obogateli na račun drugih, pa jim nekako ni uspelo. Pri nas je pač takšno prepričanje o bivšem komunizmu najbolj na račun tistih, ki so se včlanili v ZK zgolj zato, da bo obogateli, ampak to nima nobene zveze s komunizmom. Se pa strinjam, da tak sistem v realnosti ne obstaja. Tipi ljudi, ki so pokvarili komunizem, bi pokvarili tako ali tako vsak družbeni red, pa če bi bil še tako dober. Pa ni to Tito, ne Kardelj, ne Kučan,… Je pa to tema, o kateri bi lahko na dolgo in široko debatirali.
Albanski, bošnjaški in hrvaški vojni zločini nad Srbi:
Američani so izgubili vojne proti Srbom na Kosovu in Metohiji in v Bosni in Hercegovini. Slobodanu Miloševiću je uspelo poraziti in osmešiti zvezo NATO in Američane.
Američani so izgubili vojne na Kosovu in Metohiji, Bosni in Hercegovini, Iraku, Afganistanu, Vietnamu, Koreji, Kubi…
Trenutno izgubljajo vojno proti Islamski državi v Siriji in Iraku.
Kolikokrat bo še potrebno poraziti Američane da bodo končno dali mir?