hude bolečine v predelu ledvic
pozdravljeni,
lepo prosim za vašo pomoč in mnenje. Danes dopoldne sem moža zaradi hudih bolečin v predelu ledvic peljala k zdravniku. Pregledali so mu vodo in kri in zaključili, da gre najverjetneje za nekakšen ifekt. Dobil je Ciprobay.
Bolečine so se začele včeraj po večerji (zelena solata, radič in krompir v kosih) , na začetku je bolečina prihajala v intervalih, zato sva posumila na žolčne/ledvične kamne. Od jutra se bolečina samo stopnjuje, tudi po Ciprobayu ni videti olajšanja. Zdravnik je po izvidih izključil možnost kamnov (ali se to vidi že iz krvi/vode?).
Ker so bolečine vedno hujše, zdravnika pa do ponedeljka ni, prosim za vaše mnenje, kaj storiti v danem primeru? Gre po vašem mnenju tudi za infekt? so pri infektih tako hude bolečine? Kako zadevo vsaj omiliti čez vikend, ali pa naj gremo na urgenco?
hvala za vašo pomoč!
Pozdravljeni,
sprašujem vas za nasvet. Sem M star 21 let, močno me boli v predelu desne ledvice oz. desna ledvica. Bolečina je tako huda, da se komaj premikam. Drugih znakov ni, ni vročine, urin normalne barve, ne peče, skratka nič. Zanima me, ali je zgolj ta neznosna bolečina razlog za obisk zdravnika. Je imel kdo podobne izkušnje?
Pojdi raje k zdravniku. Lahko da imaš močno vnetje (skontroliraš lahko tako, če je le ta občutljiva tudi od zunaj na rahel udarec ali če z bolečino dvigneš desno nogo), lahko pa da imaš kamne in se ti je morda zamašil odtok tekočine. Lahko pride do zastoja ledvice s trajnimi posledicami.
Forum je zaprt za komentiranje.