Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva HPV dečki cepljenje

HPV dečki cepljenje

Spoštovani.
Pred leti sem imela Lletz postopek na MV in preko bioresonance zdravila HPV. Ugotovljeno pa je bilo (na bioresonanci), da imajo HPV tudi mož in otroka. Vsem je bilo z Bioresonanco pozdravljeno stanje.
Sedaj me pa zanima vaše mnenje glede cepljenja dečkov in kaj menite glede tega, da sta virus že imela, kaj to pomeni glede potrebe po cepljenju. Mislim si, da imata potem tudi protitelesa.
Ker večina zdravnikov bioresonance ne priznava se o tem,da sta virus otroka imela in prebolela, ne morem pogovarjati.
Zato vas zares lepo prosim za informacije,da se bomo lažje odločili, kaj narediti.
Najlepša hvala v naprej.
Lepo vas pozdravljam, A.

Spoštovani,

tudi sam o bioresonanci ne vem kaj dosti, zato težko sprejemam kategorično trditev, da je nekdo imel nek virus, če za ugotavljanje prisotnosti tega ni bila uporabljena metoda, ki jo poznam in vem, kako deluje.
Do vaše trditve, da sta otroka bila v stiku s HPV se torej ne bom opredelil.
V materialih, ki so dodani cepivu in tudi sicer iz raziskav o delovanju Gardasila, je zapisano, da cepljenje nima terapevtskih učinkov, torej če bi bilo res, da je nekdo že bil v stiku, oziroma je okužen z nekim tipom HPV, ki ga vsebuje tudi cepivo, le to okužbe ne pozdravi. Ampak v praksi vseeno vidimo drugače. Opažamo, da tudi po okužbi in celo po ugotovljenih spremembah zaradi HPV (kondilomi, spremembe na MV ipd.) se po cepljenju proti HPV takšne spremembe pogosto zmanjšajo, oziroma izginejo.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close