hodža in izbris slabih urokov
igor hcl krasno povedano vse skupaj 😉 ampak običajni ljudje potrebujemo podnapise 😉
da “črna magija” – siva, rdeča, bela, kodrlajsasta… to so samo poimenovanja. torej kaj naj bi to bilo… hmm… nekdo ki deluje po principu usmerjanja in kanaliziranja energije za namen nekomu pomagati ali škodovati ali na kakršenkoli način delovati na drugega brez njegove vednosti … kakorkoli to imenujemo, obstaja ne glede na to kako temu rečemo. ampak če nekdo nečemu v duhovnem smislu reče ne, je to NE – pa naj gre za “dobro ali slabo” , če tako rečem. da ceremonije ki jih nekateri izvajajo, razna metanja jajcev zakopavanja newemčesa vsega kraja las oblačil itd, služijo izvajalcu samemu ne energijam (te sami povabimo, naj bodo “dobre ali slabe”), v namen zastrahovanja, saj naj bi obredi “črne magije” delovali po tem principu. in DA vse to deluje na principu strahu, ega ter ostalih naših notranjih frustracij – izven naštetega TEGA NI! obstaja samo volja nad voljo, ljubezen nad ljubeznijo oz. najvišja entiteta ter šarlatani ki obirajo ljudi, ki so že tako na koncu ( ne velja za vse – predvsem tiste ki storitve nudijo brezplačno -vsaj v smislu denarja oz dati več kot imaš)
ne me pojest, priznavam obstoj ti. duhovnih “pošasti”, ki se hranijo (recimo dušami, ljudmi blabla) s strahom. been there done that… mi ne more nuben rečt da ni res pa tut če mi dokaže da sem zmešana. o ja pa še kako vse skupi obstaja… v strahu (torej v nas samih)… pa še kako je mogoče v predmet vtisniti pomen, na njem pustiti energijo ali pa nam ta predmet služi kot stik s prostorom ali človekom – spet je to v našem umu in dejansko za nas tudi v predmetu/prostoru/času – torej spet v našem umu/razumu (možganih). ampak spet podobno kot se umije umazana posoda se tudi te “energetske bombice” lahko očistijo – z delom na nas samih. ja hodža al kamorkoli že hitite po pomoč vas lahko energetsko harmonizira (kar je sicer možno, ampak jaz osebno dvomim) vsaj za določen čas. pač moje izkušnje s hodžami in podobnimi so več ali manj take; je zdržalo nekaj časa, potem se je vse skupaj vrnilo v še hujši obliki (več škode kot koristi) in še kaj za zraven. kako se znebiti “urokov, črne bele rdeče… magije” – enostavno; meditacije – vzdrževanje energetske harmonije, vse delati v ljubezni in luči in predvsem na sebi… saj je Igor hcl napisal vse, samo drugače povem nič drugega. zato res ni potrebe po metanju nekaj sto evrov ki jih lahko porabite za bencin do svojega najljubšega koščka gozda večkrat na leto, ki vam bo bolj pomagal kot pa raznorazni eksorcisti ali za karkol se že majo in ja ZLO obstaja se vsi strinjamo, ampak moči v luči in ljubezni pa nima… in če smo tukaj tanka je linija med “lubeznijo in sovraštvom” ravno zato je harmonija tisto kar rešuje nas pred nami samimi
res pa je da je to harmonijo ko si na dnu in padaš in toneš ali že potoneš težko vzpostaviti sam, je res lažje če nas nekdo energetsko balancira ter potem to vzdržujemo sami. samo to verjetno nekdo ki računa visoke vsote denarja za svoje dejavnosti/aktivnosti po vsej verjetnosti ne bo… vsaj po mojih izkušnjah je tako
ok saj verjetno je zmeda kar sem napisala ampak upam da vsaj komu kapne kaj želim povedati…
pozabla sem dodat kar sem v štartu želela povedat…
v harmoniji, notranjem miru, luči in ljubezni nam nihče nič ne more – sploh ne slabega, ker se to odbije po defoltu…
tko da vsem ki ste pod vplivom ti. črne magije dam nasvet ne zgubljajte časa in denarja, vzpostavite harmonijo to je edino kar res pomaga na vseh področjih ne samo na energetskem – preizkušeno
http://www.myantahkarana.com/?co=10511
adminu v vednost am avtor lepo opiše vse od a do ž v slo jeziku s podnapisi če se vam zdi objavite, drugače je med prvimi linki v googlu
Objavil sem prispevek, kljub temu, da ga nisem prebrl, ker se ga ne da prebrati. Sem sicer vljuden in prijeten človek, a take žlobudravščine, brez pike, vejice itd. mi pa res ni treba brat no.
Lepo vas prosim za kontakt “mala 90”
Hvala, s spostovanjem.
[email protected]
To je vse prepisano iz drugih strani. Tip je šarlatan.
Tole je blo na njegovem facebooku, ko sm mu omenil zakaj je to napisal je rekel da se heca z prijatelji, in potem to tudi izbrisal.
Vse je v glavi torej nasa prepricanja. In verjamem, da ljudje, ki verjamejo v magijo, da jim resnicno lahko pomaga clovek v katerega ti ljudje verjamejo. Torej prepricanja poganjajo svet in to imamo. Nekdo verjame, da ga pozdravi samo narava , nekdo samo v zdravnik, nekdo energija, nekdo ….in itd. Zato je najbolj pomembno za posameznega cloveka, da si prizna v kaj verjame kaj so njegova prepricanja torej clovek mora biti iskren do sebe in potem naj si poisce pomoc tam kjer ve, da verjame.
Ljudje. Vaši starši, stari starši so posedovali vero. Vi pa ste jo zavrnil (ali pa že starši). In se potem čudite,da ste v težavah. Z raznoraznimi dejavnostmi na duhovnem področju (Reiki, klicanjem duhov, slabimi mislimi itd.) Odpirate notranja vrata preko katerih lahko škodljive oz. temne entitete škodujejo vam ali vašim bližnjim…
Sam sem imel tudi primer “bivšega” prijatla,ko mi je sam rekel, da ga zdajšnja punca ni marala in da ji je nekaj naredil, da je zdaj čisto nora nanj. V glavnem nemogoča je za pogovor s sestro in kar znori, če samo vpraša za “njenega fanta”. Sam ne vem veliko o obstoju ČM.Je pa, tisti “bivši prjatu” včasih ko sma si bla dobra proučeval sanje in mu je celo uspelo tako umirit telo in um, da je lebdel in se gledal kako leži. Ne vem, če je za verjeti. Ampak previdno v življenju, kaj mislite in počnete.
Opomba: Včasih se je mnogo več molilo po družinah. Tega dan današnji skoraj,da ni več. Za velike praznike se je “kadilo” po hišah, poljih. Blagoslavljalo po domovih z blagoslovljeno vodo. In s tem odvračalo slabe energije (entitete) zunaj družin in domov. Žalostno se mi zdi, da se ljudje zatekajo raznim muslimanskim izganjalcem urokov, in zapravljajo velike denarje, ko pa imajo pred nosom rešitve, kako se obvarovati slabega. Skrbite za higieno svojih duš…
Vse dobro in brez zamere!
Bosko.
Forum je zaprt za komentiranje.