Hitro bitje srca in vrocina
Pozdravljeni!
Stara sem 36 in leto nazaj se mi je prvic pojavil simptom hitrega bitja srca. In to tako hitro da sem morala obiskati ukc. Vendar med cakanjem se je srce umirilo. Naredili so ekg in pregledali kri. Ekg normalen v krvi so pa bili povisani levkociti, eletrociti in hemoglobin. Ter on merjenju povisani tlak. Poslali so me domov receno da je nekasno vnetje. Vsake toliko casa se mi simptomi umirijo potem udarijo nazaj v se hujsi obliki. Bila sem veckrat v Ukc zmeraj isti rezultati. Zdaj se mi simptom hitrega bitja srca pojavlajo ze cel teden. Srce bije tako hitro da se mi zacne vrteti. Tresejo se mi noge, dobim vrocino, obcutek mrzlih rok in obcutek tiscanja v prsih. Redno si merim tlak ki je bil pred zadnjim obiskom ukc S179/D102 bitje srca v sedenju 135. Spet so mi naredili ekg ki ni pokazal nic nenavadnega ker so simptomi do bolnice se umirili. V krvi spet povisani levkociti 15, CRP 17. In so me spet poslali domov rekoc da je vnetje. Edino zdravilo ki ga imam je Linex forte na recept. In pa Byol ena tableta zjutraj in cosyrel zvecer ena tableta. Narejem je bil tudi holter vendar le en dan ko ni bilo teh simptomov rezultati so pokazali da je vse normalno.
Vcasih med spanjem zacutim tako hitro bitje srca da me zbudi. Med tem cutim mrzle roke, razdrazenost, slabost in vtroglavico in obcutek tezkih nog. Takrat vzamem polovico tablete byola kot je predlagala zdravnica in po agoniji 2 ur se srce umiri. Vcasih za nekaj ur vcasih za nekaj dni in se potem zacaran krog nadaljuje. Vsakic huje. Prosim za kak nasvet. Ali je mogoce kaj narobe z srcem in ali lahko kaksno vnetje povzroci hitro bitje srca in kaksna zdravila bi lahko za to obstajala? Za odgovor se vnaprej zahvaljujem.