Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Hujšanje Hitra dieta z jajci

Hitra dieta z jajci

Mene pa zanima, ce je ze kdo bil na tej dieti in a deluje. Meni je danes prvi dan. Najbolj sem trpela pri zajtrku, ker sm nnavajena obiknega zajtrka. Sam me skrbi da se se bl ne zredim, ker za vecerjo je 1/2 kg zelene solatw, 2 paradajza, 2 prepecneca. Pol nism mogla pojest, ker to je pa res too much!

Pozdravljeni,

bila sem na tej dieti zdaj skoraj 2 tedna. Vse lepo in prav, nič lačna, kilogrami so se lepo topili, nato pa naenkrat srbečica po celem telesu. Včeraj sem obiskala zdravnika, kot kaže gre za alergijo na kakšno hrano ali kombinacijo hrane v dieti, čeprav do zdaj z alergijo na hrano nisem imela težav. Fajn dieta, če uspe do konca, vendar je treba računati na jo-jo učinek.
Januarja sem samo s pomočjo štetja kalorij shujšala 4,2 kg, jedla sem cca 1370 kcal na dan (potrebno količino kcal/dan si izračuna vsak sam glede na svojo višini, težo, starost), kar je dovolj hrane in nikoli, zares nikoli nisi lačen. S hitro dieto sem želela hujšanje samo malo pospešiti, potem pa nazaj na štetje kalorij in s tem zdaj nadaljujem. Sliši se zapleteno, ampak sploh ni. Pri štetju kalorij ni odrekanj, ješ vse v manjših količinah, lahko pa več manj kalorične hrane. Izbira vsakega posameznika. Dnevno potrebo kcal si lahko vsak izračuna s pomočjo aplikacije na spletu, obstajajo 3 metode, najbolj natančna je Mifflinova metoda. Lahko pa se vpišete v delavnico Cindi, kjer vas naučijo pravil zdravega prehranjevanja, pravilnega štetja kalorij in kako si izračunati dnevni vnos kalorij.

Veliko uspeha in lp.
L

New Report

Close