Najdi forum

Pozdravljeni!

Mene zanima, če deluje kje v okolici Ljubljane kakšen hipnotizer. Imam težave (trema, strah pred neznanimi situacijami…), ki bi jih po mojem mnenju lahko odpravil s hipnozo.

Hvala!

Hojla, pejt na matkurjo in vtipkaj hipnoza. Boš našel stran od hipnotizerja, ki deluje v Ljubljani, tel pa ima: 041 915 009

Ja mene tudi ta reč zanima, le da bi mogoče ta oseba morala biti strokovnjak na tem področju in ne “prav vsak”!

Če kdo kaj ve naj pove!

pojdi na tole stran
http://24ur.com/zdravniki/experts_pajntarmar_56.php

oz. poišči dr. Marjan Pajntar, on je ginekolog ki je v času svoje kariere svojim pacientkam pomagal tudi s hipnozo, sedaj v pokoju se pa ukvarja s hipnozo oz. hipnoterapijo za veliko različnih problemov.

Na tisti strani ki sem jo malo prej navedel poišči njegovo telefonsko številko in ga pokliči in se dogovorita. Dela na več različnih lokacijah, LJ, KR in mogoče še kje.

LP,
Vinc

Ker sedaj zgornji naslov ne deluje več, me zanima, če ima kdo njegovo številko, in če ima kdo z njim kakšne izkušnje?

dr. pajntar – 041 737 659

Jaz grem občasno na hipnozo k terapevtu, kot dopolnilo k psihoterapiji. Na začetku sem bila skeptična do te metode, a lahko zanesljivo potrdim, da se da s hipnozo spremeniti miselne vzorce iz podzavesti, ki jih zavestno ne moremo kontrolirati in nam občasno povzročajo težave, ne da bi se zavedali zakaj. Toplo priporočam. Jesej d.o.o., Lj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close