Ekonomistka, kako ti gre hujšanje s Herbalifom? Javi se kaj, da preberem, če ti gre dobro od rok oz. ust. Držim ti pesti. Meni je uspelo, pa sem na splošno zelo dober jedec in resnično rada jem. Pri tej dieti mi je bilo predvsem všeč, ker sem jedla ob točno določenih urah (zaradi tablet, ki jih moraš popiti 15 min pred obrokom), saj bi drugače jedla non stop.
Ko sem težo zreducirala, pa se mi je zmanjšal apetit in sedaj raje premislim do česa mi je več: kos torte in kila gor ali enako kil. Odločitev ni težka nikoli. Seveda pa boš morala še naprej paziti na prehrano, ker se boš zredila nazaj, če boš prveč jedla in seveda premalo gibala.
Javite se tisti, ki ste že hujšali ali hujšate sedaj s Herbalifom.
Pa še tole – prebrala vse na temo sprememba metabolizma. Moja prijateljica shujšala 10 kg, sodelavka pa v pol leta 30 kg – je pa bila dejansko zeeelooo debela.
Hello!
Me je kar sram priznati, ampak jaz sem s Herbalifom zdržala samo 1 dan. Meni je to full premalo hrane- bolj bi mi ustrezalo jesti večkrat na dan po malo kot 3x. Po obroku Briketov sem bila skoraj enako lačna kot prej, tako da sem se več dni zaporedoma nabasala zvečer. Zato sem s to dieto prekinila in se odločila, da si moram najprej malo skrčiti želodec (sem namreč ves čas lačna, jem pa skoraj same sladkarije). Avguština, a tebi ni bilo krizno, ko si začela s Herbalifom? Ob katerih urah pa si imela obroke? Jaz nikakor še nisem obupala (čeprav hujšam že odkar pomnim), bom pa res najprej poskusila s tem, da ne bom čez cel dan nekaj jedla in da bom zmanjšala vnos sladkarij – tem se nikakor ne morem upreti (na dan sem sposobna pojesti tudi po pol kile sladkih stvari, vendar ponavadi ok. 300g). To je glavni vzrok za mojo odvečno težo, saj mi nobena druga hrana ne predstavlja skušnjave. Ima morda kdo kakšen nasvet, ki bi mi utegnil koristiti pri odvajanju od sladkega?
LP
Pozdravljena!
Sprašuješ, če sem imela krizo. Pa še kakšno. Na začetku – prvi teden mi je bilo grozno hudo – ves čas sem mislila samo na hrano. Ampak sem bila trmasta, pa ne toliko zaradi notranje motivacije, ampak zaradi zunanje – Herbalife veliko stane! Zato nisem hotela prenehati. Drugi teden je tahuda lakota minila, tretji teden pa je šlo vse kot po “maslu”. Želodec se mi je skrčil in nisem več mislila samo na hrano.
Zajtrk sem jedla ob sedmi uri doma (2 briketa, 2 žlici prahu v 2 dcl mleka),
kosilo sem jedla ob 13. uri (2 briketa pred kosilom, kosilo v celoti!),
večerjo sem imela ob 19. uri doma (2 briketa, 2 žlici prahu vmešanega v navaden jogurt).
Ker delam v prosveti, sem vse dopoldne zaposlena s študenti in nisem imela časa misliti na hrano, kosilo sem jedla v restavraciji – samopostrežni meni. Najtežje je bilo popoldne. Ko sem bila lačna, sem šla ven na sprehod, ker me je drugače vleklo v hladilnik.
Tudi sama sem bila zelo sladkosneda. Željo po sladkem sem si zmanjšala tako, da sem zreducirala vnos ogljikovih hidratov – to počnem še sedaj, ker imam občutek in to pri meni resnično je, da če pojem kos kruha sem potem kar naprej lačna in bi mlatila po kruhu do onemoglosti. Sladkega pa se sploh več ne dotaknem – kot sem že napisala, porinem kos torte možu ali pa ga odnesem drugam, sama pa se delam, da sem kos torte pojedla. Kajti, ko začnem jesti sladko, ne znam nehati. Tako enostavno sploh ne dam sladko v usta in tiste nore želje po sladkem ni.
Seveda sedaj po minus 25 kg (shujšala sem še 5 kg, ker sem pred dvema mesecema začela teči vsak drugi dan, prej pa nisem migala nič!) ne jem kar vse povprek. Dejansko se izogibam ogljikovim hidratom. Kupila sem si knjigo REVOLUCIJA V PREHRANI, kjer Atkins priporoča omejen vnos OH. Na koncu knjige je tabela z živili in koliko OH imajo. Jaz si jih privoščim 30 g na dan, več ne smem, ker se začnem rediti. Koliko OH rabiš, kmalu ugotoviš sama. Meni to ni več noben problem, ker sem se na tak način prehranjevanja navadila. Sedaj je to dejansko moj način prehranjevanja že nekaj mesecev. MENI ODGOVARJA IN SREČNA SEM, DA SEM JAZ GOSPODAR HRANE IN DA NI OBRATNO.
Začela pa sem, kot sem ti že napisala, s Herbalifom, ker sem se disciplinirala pri jedi – obroki na točno določen čas, ker sem prej vedno imela nekaj v ustih.
Dejansko šele sedaj vidim (stara sem 34 let, 2 otroka), kako malo hrane potrebujem za preživetje in dobro počutje. In ne verjamem več v tisto pravljico “samo hrano pogledam, pa imam 2 kg več”.
No, tebi pa srečno pri hujšanju, ne glede na to, za katero dieto si se oz. se boš odločila!
LP, javi se kaj!
Tokrat se ti javljam samo toliko, da se ti najlepše zahvalim za namenjene besede in spodbudne želje. Upam, da bo nekoč tudi meni uspela tako velika sprememba na področju prehrane kot je tebi. ČESTITAM, kajti vem, koliko truda si morala vložiti v to. Mislim, da sem glede prehrane na podobnem kot si bila ti pred spremembo. Ti bom vsekakor javila, ko bom vsaj malo napredovala. No, javila se ti bom v vsakem primeru. Še 1x hvala!!!
Vsi ki vas zanima kje se da herbalife kupiti ali karkoli drugega v zvezi s tem, lahko kontaktirate na moj osebni e-mail: [email protected]
http://www.lmgtfy.com/?q=herbalife+bolha
Upam da sem ti odgovoril.
Forum MON je uporabilo že mnogo aktivistov Herbalifa. S podobnimi nedolžnimi vprašanji in nato odgovori.
sonček kor: menim, da v kolikor bi te zanimalo kje se to dobi bi prebrala le en post višje.
Zato vas vse Herbalife aktiviste prosim in vam polagam na dušo:
NE IMEJTE UPORABNIKE TEGA FORUMA ZA TAKO NEUMNE IN NAIVNE.
Skupaj smo predelali že marsikatero temo in si pomagali pri marsikaterem vprašanju. Pri tem pa smo se vsi veliko naučili in spoznali. Zato nam prosim prizanesite z reklamo.
Herbalife izdelki vsebujejo aspartam, umetna sladila, sredstva za okus, barvila. Dobro, poleg tega pa še nakaj sladkorjev, sojinih beljakovin in še nekaj drugih stvari. Zato izdelki Herbalife NISO naravni nič bolj kot kakšen drug pripravek med športnimi dodatki, ki pa je poleg tega še veliko cenješi. Zato izdelki herbalife ne istopajo po ničemer drugem med ostalimi izdelki razen po ceni in načinu trženja (uspešnost tega pa občudujem).