Naslovnica Forum Zdravje Splošno Cepljenja Hepatitis B kronični, prosim za komentar izvidov

Hepatitis B kronični, prosim za komentar izvidov

Lansko leto so mi diagnosticirali okužbo s hepatitisom B, sprva ni bilo jasno ali je akutna ali kronična okužba, kasneje se je sumilo da gre za reaktivacijo kroničnega hepatitisa B, gleda na velik imunski odziv (netipičen za kronični hepatitis B) pa bo končna ugotovitev znana po biopsiji jeter. Po vsej verjetnosti pa gre za kronično okužbo.

Zadnji laboratorijski izvidi so pokazali sledeče:
S-AST=1,40
S-ALT=2,53
S-gamma-GT=0,40
S-A-fosfataza=1,07
S-Bili.-cel.=11
S-Bili.-dir.=3
Hepatitis B surface-ag=positive
HBs ag (conf.test)=positive
Hepatitis B core-ab=positive
Hep. B surface-ab=17 IU/l

Prosim za vaš komentar izvidov.

Hvala v naprej in LP

Spoštovani, samo iz izvidov ni mogoče sklepati na več, kot že veste. Če je HBV Ag prisoten že 6 mesecev in več, govorimo o kroničnem nosilstvu, prav gotovo je prisotno neko dogajanje v jetrnih celicah, o čemer govorijo povišane vrednosti jetrnih encimov: S-ALT, S-AST.
Ničesar ne vemo o številu kopij virusa DNA-HBV
Nekoliko me bega vrednost protiteles 17 IU/l proti HBs AQg, kar je zelo nenavadno (a ste prav prepisali? oznake).
Skratka brez biopsije in podatkov o aktivnosti virusa hepatitisa B ne vem nič več.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Oznake sem pravilno prepisal in sicer Hep.Bsurface-ab positive več kot 17 IU/l zraven pa referenca (ne vem točno ali več/manj) kot 10 in Meth. ECL

Imel sem tudi pregled na infekcijski, kjer sem pokazal izvid in je bilo mnenje, da ne gre za protitelesca, saj imam kronični HBV, tako da čakam na biopsijo, ki bo konec januarja 2012. Počutje je dobro, športam brez problemov. Sem pa zaradi odličnega počutja včasih malo manj strog pri hrani, takrat občutim rahel čuden občutek kako uro, potem je pa bolje, občutek lahko opišem kot rahlo bolečino okrog zapestja (malo na revmo) in morda malo vročine v glavi.

Se pa 12 mesecev zdravim z alternativo: koloidno srebro + elektrifikacija krvi z zapperjem + pulzanje z magnetnim pulzanje (limfni sistem in abdomen tudi jetra) ter pijem ozonirano vodo. Nekaj časa sem jedel tudi protein timusa A, v zadnjem času pa sem dodal vitamin C (acerola, 100-200 mg/dan) in jem tudi vulkanski prah, ki čisti telo od požiralnika do črevesja od težkih kovin, virusov in bakterij itd, hkrati pa dodaja izgubljene minerale. Prah izredno razbremeni jetra, kar se še kako čuti na počutju.

Za alternativno zdravljenje sem se odločil, ker so me jetra lansko leto ob ugotovitvi okužbe tako bolela, da sem mislil, da me čaka zadnja ura. Po nekaj tednih pa se je s to terapijo vse spremenilo in sem vsaj dihal lahko lažje, pa še krvavitev iz dlesni se je ustavila in splahnel je občutek bolečine pod rebrom.Moderno zdravstvo takrat ni znalo pomagati, dali so le nasvet ležati in jesti pegasti bandelj.

Ker me po vsej verjetnosti čaka zdravljenje z Entecavirjem (Baraclude) bi vas še vprašal, kakšno je vaše mnenje o tem zdravilu? Kako dolgo ga je potrebno jemati in ali sploh obstaja kakšna možnost, da se nekega dne preneha zdravljenje brez strahu pred eventuelno reaktivacijo virusa?

Spoštovani, tisto je potem Hep.Bsurface ag (in ne ab) in se dejansko nanaša na vrednost plaščnega antigena in pomeni nosilstvo virusa hepatitia B.
Osebno se z zdravljenjem hepatitisa B ne ukvarjam, razen enega laboratorijskega izvida ne vem ničesar o vašem poteku bolezni; podatkov o številu virusnih kopij niste navedli, zdravilo baraclude sodi med učinkovitejša zdravila (pri cca 70{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} pravilno izbranih zdravljenih pride do izboljšanja), ali pa bo učinkovito ravno pri vas, pa, žal, ne morem ocenjevati. Prava indikacija za zdravljenje in izbor zdravia bo tako in tako podana po biopsiji. Svetujem vam, da se o zdravilu in pričakovanih učinkih natančno pogovorite z infektologom.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Dal sem delati test na protitelesca, AntiHbs, ker sem želel vedeti, če telo vseeno proizvaja kakšna protitelesca in rezultat je Hep.B surface-ab = 17 IU/l sedaj mi pa zadeva ni jasna.
Sigurno pa ne gre za HepBsurface-ag, ta test sem dal hkrati s temi testi delati in ta je pa positive (prva navedba, kar mi je itak že znano več kot leto dni). Tako, da še enkrat navajam izvid:

Hepatitis B surface-ag=positive
HBs ag (conf.test)=positive
Hepatitis B core-ab=positive
Hep. B surface-ab=17 IU/l < 10.0 ECL

tako piše v izvidih.

Mar ni Hep B surface-ab test, ki pokaže protitelesca? Oz. test na kaj je potem to?
Če ta test ni pravi, katerega bi pa potem moral dati delati, da bi izvedel, če se morda že tvorijo kakšna protitelesca proti HBV?

Hvala za odgovor.

anti HBs ali pa Hep. B surface ab prav gotovo pomeni oznako za protitelesa. Zakaj so pri vas nizko pozitivna, je zelo zelo težko reči.
Pri redkih kroničnih nosilcih so opisani primeri, da je prisoten tako Hbs Ag kot anti HBs; pri še redkejših bolnikih s hepatitisom B se protitlesa pojavijo zelo pozno, oz. so prisota nekaj časa hkrati s HBs Ag.

Praviloma pa se protitelesa anti HBs pojavijo po določenem času / oknu, ko HBs Ag izgine.
Zaradi izjemno občutljivih testov je možna tudi lažna pozitivnost testov protiteles.

Preiskavo anti HBs je ob takem izvidu sicer smiselno ponoviti, je pa ob stalno prisotnem HBs Ag in povišanih jetrnih encimih bistveno pomemnejše vedeti, kakšna je aktivnost virusa (število kopij) in opraviti biopisijo.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Kot vidim sem zadevo dobro razumel, ko sem prebiral literaturo. Tam namreč piše, da Hepatitis B surface-ag počasi izginja, t.j. se spremeni iz pozitivne vrednosti v negativno ob hkratnem pojavljanju protitelesc Hep. B surface-ab, ki dajejo pozitiven rezultat oz. so vrednosti nad 10 IU/ml.

Ko sem to vpraša na infekcijski kliniki so mi pa rekli, da se tako več ne meri oz. da so to neki larifari rezultati. Bo pa dobil sedaj tudi rezultat HBV-DNA in vse možne preiskave čez kak mesec dni ter bo konec januarja še biopsija in bomo videli kako dalje.

Jaz se zdravim za alternativno metodo, sem pa v stiku z zdravilci v ZDA. Tam je nek fant tudi bil že skoraj popolnoma zdrav od kroničnega hepatitisa in je še dolgo imel slabe jetrne teste.

Pri meni so bile leto dni nazaj vrednosti S-AST=3,02 in S-ALT=5,97 takoj ko sem začel s koloidnim srebrom pa so padle skoraj za polovico (v parih mesecih), nazadnje so bile vrednosti manj kot en mesec nazaj S-AST=1,4 in S-ALT=2,53 so pa nekako ves čas že konstantne v teh mejah. Vse ostale vrenosti so v redu, razen odkar imam HBV imam trombocitne agregate, katere v življenju prej nikdar nisem imel. Tako, da če to ne povem pred preiskavo v laboratoriju, potem so trombociti lahko prenizki, ko se pa test ponovi in se vzame še toplo kri so pa vrednosti v redu. Mi lahko poveste od česa nastanejo trombocitni agregat in kaj to pomeni? Je to kaj kritičnega?

Pa še nekaj mi je čudno, lansko leto sem imel 11.2010 HBV-DNA=52.670.591, potem sem začel s srebrom in elektrifikacijo krvi in je zadeva padla na 01.2011 HBV-DNA= 43.863.869, čudno pa je potem, da je 03.2011 pokazal test HBV-DNA=več kot 110.000.000, to so bile tudi zadnje meritve HBV-DNA. Je možno takšno nihanje? Saj začetno znižanje več kot 17{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} v mesecu in pol je bil sicer dober rezultat.

Bom pa šel ponoviti test Hep. B surface-ab, morda pa gre za napako, da si ne delam lažnih utvar. Vsekakor so vrednosti jetrnih testov še edno previsoke in bo verjetno potrebno zdravljenje, čeprav počutim se pa dobro z vmesnimi nihanji, ki pa še zdaleč niso takšne narave, kot ob odkritju bolezni.

Hvala za vaš trud in odgovore.

Spoštovani!
Po moje prav razumete pojav protiteles proti HBs ag in izginevanje HBs Ag, vsaj tako, kot navajate, morate pa vedeti da to velja po akutni bolezni in je vezano na neko časovno obdobje in ne na “kadarkoli.
Kar se virusnega bremena tiče, navajate zelo visoke vrednosti, ki, seveda, lahko nihajo v povezavi z zagonom bolezni. Padec v par procentih se mi ne zdi pomemben, pomebni ni bili večkratni ali 1On padci. Kot rečeno, veliko bo povedala biopsija.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Torej pri kronični bolezni ne more priti do nastanka protitelesc? Verjetno je potem rezultat napačen.
Ali naj grem vseeno še enkrat preveriti v laboratorij? Moram pa poudariti, da se ne zdravim konvencionalno ampak z Robert C. Bekovim protokolom, ki je alternativen.

Nekako ne zastopim modernega zdravstva, ki hepatitis B krona za akutni in kronični. Kako je lahko neka zadeva kronična že po 6 mesecih, kaj pa če telo po nekaj letih vseeno premaga virus? Je potem zadeva še lahko kronična? Mene je moj osebni zdravnik 2 leti zastrupljal s težkimi analgetiki, ker ni našel vzroka za hude glavobole in bolečino v čeljusti, jedel sem Analgin (oralno in v žilo po 2x/mesec), Zaldiar, Naprosin, Nalgesin, DicloDuo, celo Helex-e sem dobil na koncu, ker si zadevo le domišljam, pa se zadeva kljub vsemu ni uredila, ko sem dobil hudo bolčino pod desnim rebrom me je odslovil s poslušanjem pljuč in zaključkom, da gre za virozo. Sam sem potem šel v privatni laboratorij in posumil na hepatitis, kar sem potem tudi ugotovil z drgim testom, spet vse sam.Kaj imam potem od zdravstva?
Po vsej verjetnosti bi akutni hepatitis B zelo dobro ozdravil, če nebi bila jetra obremenjena s kemijo.
Kaj hočem reči, kaj pa če gre za zapozneli ”akutni” hepatitis vsled zastrupljanja jeter z zdravili?

Lahko pa vam povem še en primer, kronično vnetje grla – 7 let!!! sem ozdravil s koloidnim srebrom v 14 dneh, nima ga že več let in nobena bolezen se me ne prime (ne nahod, ne gnojna angina nič, prej sem imel pa stalne težave vsak mesec, hripavo grlo itd)

Torej zakaj moderna medicina nekaj, kar ne zna ozdraviti krona za kronično bolezen in potem zastruplja človeka doživljensko?

Ni mi namreč logično, po mojem mnenju gre samo za ozdravljivo ali neozdravljivo pri vsaki bolezni.

Torej po mojem mnenju je kronični hepatitis B pri doktrinalni medicini neozdravljivi hepaitis in se ga ne da ozdraviti, lahko pa se lajša simptome in upočasni propad jeter, kar mi je sicer v rahlo uteho, prav gotov pa me ne zadovolji čustveno.

Razmišljam o natrijevem kloritu, MMS ali magic mineral supplement, baje 100{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} ozdravi vse hepatitise, kaj menit vi o tem? FDA ga je sicer tudi okronala kot nevarnega, tako kot koloidno srebro, keterega pijejo že milijoni ljudi po svetu, napovedujejo pa se tudi že milijonske tožbe zoper FDA, ki skriva učinkovitost tega naravnega dodatka prehrani, kot so ga okronali, ker stranskih učinkov srebra niso našli.

Spoštovani, nekje je pač potrebno postaviti mejo. Meja za nosilstvo, oz. prehod hepatitisa B v trajno obliko je bila pač postavljena na osnovi podatkov, oz. dolgotrajnega opazovanja, in pričakovanja, da po tem času telo ne bo več uspelo dokončno obvladati virusa. To v medicini nikoli ne pomeni, da to 100{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} ni možno, ampak da je v 99,99999..{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} tako. 100{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} sta življenje in smrt. Kaj je akutno in kaj kronično; akutno je nekaj, kar se prične in tudi konča, kronično pa se nikoli ne konča. Pri hepatitisu B kronično ne pomeni vedno aktivne bolezni, temveč gre lahko samo za nosilstvo brez kakršnihkoli znakov bolezni. Vedno pa pomeni, da telo z virusom ni bilo sposobno opraviti in da le-ta predstavlja večjo (kronično agresivni hepatitis) ali manjšo grožnjo (samo klicenoštvo z nižjim številom kopij, brez znakov vnetja v jetrih).
če si boste pogledali članke po PubMed-u, boste našli ogromno poročil o arginozi, zastrupitvi s koloidni srebrom, okvaraj ledvic in centralnega živčnega sistema ob dolgotrajnem pitju koloidnega srebra ob alternativnem zdravljenju, vključno z opisanimi smrtnimi primerih-
MMS ne poznam in ne morem komentirati, v 100{251650fec493513d43f5f7e2e3c06088e951719f74e82177f89b8bb705212ec9} učinkovost pa ne morem verjeti.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Po mojem ste mislili Argyrijo, ker pod arginoza na najdem ničesar v zvezin s srebrom. Je morda navedeno kakšne količine je kdo spil, ker jaz ga pijem 3 manjše požirke na dan, pa še to samo 10ppm, to pomeni da ga v kri pride zelo zelo malo. Argyrija nastane smo pri uporabi nečiste destilirane vode in tvorbi srebrovih spojin, ki obarvajo kožo, sicer to ni mogoče, pa še to bi moral človek popiti 500 l takega srebra.
Bom počakal izvide pa biopsijo, potem pa bom videl kako bo z zdravljenjem, če druge rešitve ne bo bom pač na Baraclude najmanj naslednjih 5 let. Mora vas zanima tale študija:

Silver Shows Anti-Viral Efficacy Against Hepatitis B Virus

In a recent study conducted by scientists at the University of Hong Kong, it was demonstrated in vitro (i.e., in the test tube) that very tiny silver particles have the ability to interact with viral DNA in such a way as to prevent replication, whether the virus was inside the host cells (i.e., inside human cells, where viruses would normally replicate) or outside the host cells.
This is especially important, because it implies that silver can not only prevent viruses from infecting cells, but can also stop cells that are already virally infected from spreading the infection.
According to this research abstract from the University of Hong Kong, the scientists examining the action of silver particles on the Hepatitis B virus “hypothesize that the direct interaction between these nanoparticles and HBV double-stranded DNA or viral particles is responsible for their antiviral mechanism.”The scientists point out that this only demonstrates the effectiveness of very tiny silver particles against the HBV (i.e., hepatitis B virus), and not necessarily other viruses. Nevertheless, once again we have a study demonstrating conclusively that very tiny particles of silver have the ability to interfere with viruses, preventing them from interacting with human cells and causing infections.According to a news article about this study, the study found that ultra-tiny silver particles could reduce the extracellular DNA formation of HBVs by over 50 percent, and could check their intracellular RNA formation, too.Silver nano-particles have special properties such as larger active surface and porosity so that they can easily bind with small molecules,’ China’s XINHUA news agency quoted Lu as saying, referring to a hypothetical explanation they had put forward on the new antiviral mechanism.The finding provides a new direction for developing new anti-HBV drugs, with nano-particles used as drug carrier to enhance the antiviral efficacy while minimizing the undesirable side effects,’ Lu told a press conference Monday.The young researcher said there are currently only two kinds of drugs approved for treating chronic HBV infection, namely immunomodulators and nucleoside analogues. But their uses are affected by side effects and drug-resistant mutations.
Hepatitis B is one of the worst killers as it chronically infects over 400 million people worldwide, with certain developing countries and regions hit hardest.Lu said silver nano-particles have an additional distinct advantage. It is unlikely that HBV can become resistant to silver nano-particles because the interaction is determined by the physiochemical properties of the tiny particles.”

Seveda je vse v količini; če boste vpisali
coloide silver poisoning boste potem tudi videli, koliko so posamezni zastrupljeni, ali le s srebrno obarvano kožo ali nevrološkimi okvarami zaužili. Vsem je skupno to, da koloidno srebro uživali dlje časa. Par požirkov je res malo.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Ne boste verjeli, da sem si vse to o koloidnem srebru prebral predno sem ga začel jemati. Morate tudi vedeti, da je ravno toliko, če ne več (tudi študij) na spletnih straneh, ki dokazujejo, da je koloidno srebro zdravju neškodljivo. Seveda pa je vsaka snov toksična, če se pretirava.

Če si pogledate, kaj piše o zdravilu Entecavir (Baraclude) na spletnih straneh in o možnih stranskih učinkih, potem bi se mu najraje odrekli, da ne govorim o Zeffixu (Lamivudin) o katerem lahko celo v FDA poročilih preberete, da je pri zdravljenju 77.614 ljudi umrlo 2.364 ljudi, življensko ogroženih pa bilo1.383 ljudi, 7.635 pa je potrebovalo hospitalizacijo.

Povejte mi potem, kako naj se človek odloči za zdravljenje z doktrinalnimi zdravili, katera tudi niso nedolžna.Če drugega ne bo kazalo se bom seveda odločil za zdravljenje, verjemite pa da se koloidnemu srebru ne bom odpovedal, saj mi je edino pomagalo, ko sem skoraj umrl, nisem mogel dihati, krvavitve iz dlesni so bile vsakodnevne, da ne govorim o tresenju in hudi psihični stiski. Žal je doktrina takrat odpovedala, upam le da se bo tokrat izkazala z zdravili in ne bom samo kroničen prinašalec denarja v farmacevtsko blagajno z namenom počasnega ubijanja. Če namreč človek ve, kdo je lastnik vseh največjih farmacevtskih družb, in kaj ti ljudje načrtujejo, potem si z vsem spoštovanjem do zdravstva še kako lahko misli slednje.

Povsem vam verjamem, da ste o koloidnem srebru dobro poučili. Pri vsakem zdravjenju igra pomembno vlogo tudi bolnikovo zaupanje v terapijo.
Je pa tako: vse je strup. samo odmerek je pomemben (Paracelsius)

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

To pa še kako drži. Žal pa je veliko preveč strupa odobrenega s strani FDA, katere farmacija je pobila več ljudi, kot vse svetovne vojne. Tako, da se bom odločil za tablete in zdravljenje s kemijo zgolj, če bo šlo za preživetje in ne bo kazalo drugače.

Kot sem rekel, upam da se doktrinalna medicina izkaže z zdravilom, ki mi bo res pomagalo preživeti in ne vegetirati, ter seveda upam na najboljše. Smrti se ne bojim, bojim se le bolečin. Če bi bilo hudo bi si itak prej skušal pomagati, magari z zlatim šusom:=)

Glede na to, da ste zgoraj navedli, da ste športnik in da se proti bolezni borite na vse načine, ne dvomim v vaš upeh. Poročajte!

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Prioti tej bolezni se bom boril najprej z vso alternativo, v skrajnem primeru pa še z doktrino, kemijo.
Drugi teden grem še k zdravilcu, ki zna popravljati napake na astralnem telesu in se ukvarja z odpiranjem čakr in energetskih tokov po telesu. Me zanima kaj bo povedal.

Bom pa drugi teden iz čiste radovednosti naredil še enkrat test na protitelesca, iz čiste radovednosti. Namreč ne gre mi v račun dokaj dobro počutje, vrednosti transamilaz pa so že 10 mesecev na istem nivoju. Morda pa koloidno srebro, ki močno spodbuja imunski sisitem, povzroča tudi hujše vnetje in za vnetje sploh ni kriv več virus. To je sicer pobožna želja, toda upanje umre zadnje.

No vsekakor zaenkrat še ne razmišljam o zlatem šusu:=)

Pozdravljeni,

Fant, s katerim sva se zbližala, ima (precej verjetno) kronični hepatitis b. Dosedaj sva se (na pobudo obeh), izogibala intimnim stikom. V tem času sem se cepila dvakrat, drugo dozo sem prejela v začetku decembra. Zanima me, kaj intimnega si v času do tretjega cepljenja lahko privoščiva. Jasno mi je, da so kondomi nujni, zanima pa me, kako je s poljubljanjem, z oralnim seksom. Vnaprej hvala za pomoč!

Spoštovani,

po dveh cepljenjih proti proti hepatitisu B ima sicer velik del cepljenih že dokaj dobro zaščito proti okužbi , venda previdnost morda ni odveč- glede poljubljanja ni ovir, glede oralnih spolnih odnosov pa raje bolj previdno. Čim prej je treba tudi razjasniti ali ima partner res kronični hepatitis B.

Lep pozdrav,
Eva

Eva Grilc

Pozdravljena Nina P,

v zvezi s protitelesci pri kroničnem HBV sem se posvetoval še pri nemškem infektologu. Povedal mi je sledeče, da če so se pri kroničnem HBV začela pojavljati ”rahla” protitelesca, potem gre za zelo blago obliko kroničnega hepatitisa B, ki se zna še sama pozdraviti. Pri njih kar tako z Entecavirjem ne zdravijo, še zmeraj tudi pri kroničnem hepatitisu dopuščajo možnost, da telo samo premaga virus.So tudi primeri, ko se je to zgodilo po nekaj letih, kar mi pri nas v Sloveniji sicer odločno zanikajo, sem pa prebral nekaj o tem tudi na spletu.

Obiskal sem tudi alternativnega zdravilca, ki se ukvarja z avro, čakrami, poleg tega pa je tudi zdravnik. Odločno mi je odsvetoval zdravljenje s kemijo, je pa pozdravil da sem začel na lastno pest s koloidnim srebrom, ter elektrifikacijo krvi in magnetnim pulzanjem limfnega sistema. To je po njegovem mnenju edina dobra zadeva, poleg tega je treba v prvi meri odpraviti vzrok bolezni, ki je pri meni psihičnega izvora, ter popraviti avro oz. pospešiti vrtenje čakr. K njemu hodi tudi vrsta slovenskih zdravnikov, ki si sami kljub svojem znanju niso znali pomagati.

Sicer čakam na biopsijo jeter, ki bo konec januarja 2012, dal pa sem ponovno delati test na protitelesca za hepatitis B, rezultat bo konec drugega tedna.

Prebral sem si tud o stranskih učinkih Baraclude, kateri vsekakor niso zanemarljivi in jesti to kemijo več let je po mojem smrt za organizem, kaj vse lahko še zraven poruši takšna zadeva. Tako, da bom res tehtno premislil ali bom dovolil tako zdravljenje, bi mi moralo iti že tako slabo, da bom pred zlatim šusom. Tudi se sprašujem ali so povišane vrednosti S-AST in S-ALT, ki so pri meni konstantne vsaj 10 mesecev res tako merodajne za zdravljenje. Počutje je namreč dobro in energije je dovolj.

Sem pa govoril tudi s svojo ameriško korespondenco glede mojega alternativnega zdravljenja in tam se je en fant enako zdravil s srebrom in elektriko, ime je v začetku pol manj kopij virusa kot jaz in so mu vrednosti jetrnih testov pričele padati šele po 15 mesecih, jaz se tako zdravim 1 leto, pa sem imel 2x več kopij od njega na začetku. Torej verjetno se da tudi z Beckovim protokolom kaj pozdraviti.Morda moram še počakati.

Ne smem pa zanemariti, da me je moj osebni zdravnik poleg HBVja skoraj 2 leti zastrpljal z izredno močnimi analgetiki, da ne omenjam da sem zaradi hudih glavobolov dobival tudi do 2x na mesec Analgin v žilo. Sprašujem se ali bi tudi to lahko bil vzrok za večjo dovzetnost za okužbo s HBV, saj so jetra bila okvarjena s kemjo in ali je morda to tudi lahko vzrok za še zmeraj povečane vrednosti encimov. Gre morda za trajno okvaro jeter?

Vsekakor se bom odločil o zdravljenju, ko bom v začetku februarja prejel vse izvide, predno pa bi začel s kemijo pa se bom korenito posvetoval še drugje, namreč moje mnenje je, da ni vse doktrina, najbolje bi bilo združiti doktrino in alternativo, kar pa zaradi požrešnosti farmakoloških koncernov ne bomo nikdar videli.

Glede na situacijo v svetu in javnimi ter posem odkritimi grožnjami svetovnih elit, ki so tudi lastnice farmakoloških koncernov pa se človek še vpraša, kaj vse namešajo v zdravila in glede na njihovo željo depopulacije ali lahko zdravila pomenijo počasno smrt ”soft kill” kot mu oni pravijo. Tako v zdravilih kot v injekcijah (cepljenje gripa ipd) so našli nano čipe, kateri so bili vidni pri 12x povečavi.
To je še dodaten argument proti vsem zdravilom, ter cepivom.