Najdi forum

Pozdravljeni!

Star sem 24,5 let in me muči problem, kateremu jaz več nisem kos. Za seboj imam nekaj neuspelih zvez in z vsako končano zvezo se tudi moja samozavest zmanjša. To je prišlo že tako daleč da sem do žensk postal čustvno hladen. Libido je na nuli in rezultat tega je da nekako nisem več zainteresiran za ženske, čeprav si globoko v sebi želim imeti zvezo. Včasih hočem spoznati kakšno vendar čutim v sebi nek močan odpor, stisne me v prsih kot da bi me bilo strah. Pri teh letih kaj takega verjetno ni normalno.
Bil sem tudi pri psihiatru, ta pravi da je to soc. fobija vendar jaz temu ne verjamem, ker nimam strahu pred občinstvom in ni me strah iti med množico ljudi…tablete pa tudi nič ne pomagajo le še bolj otopelega me naredijo tako da o psihatrih nočem več slišat.
Sedaj pa kaj mi je storiti:
je to prehodno obdobje…
Se pač nekako sprijaznim s tem da bom volk samotar…
Čakam da mi neka pozvoni na vrata pa pravi jaz bom tvoja (hec)…

Če ima kdo kakšne pametne predloge le na plano z njimi. Če ima kdo podobne probleme in kako se z njimi ubada tudi na plano…

lp,hvala

Prvo bi rekel, da vse kar si napisal in kako si napisal, sploh ne potrebuješ psihiatra, kaj šele tablet.Ljubezenske težave se ne rešujejo tako. aja,ti imaš drugačno diagnozo, če pa pogledam stotine fantov,ki so na istem kot ti,potem je to samo pogost pojav, v iskanju sebe in tisto iz česar smo narejeni, kajti naša podzavest se vedno vrača k bistvu.

ker pa upoštevamo možgane, si to razlagamo kot padce in poraze. Kaj pa bi rekel, če bi ti povedal, da je to stanje nujno potrebno, da boš lahko resnično spoznal pravo ljubezen in je to samo del šolanja?

in verjemi, točno tako je. Da lahko razumeš resnično ljubezen, moraš spoznati tudi žalost.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se strinjam s Primožem. Sam bom v kratkem 33 in sem na trenutke tudi malo “paničen” v smislu “ali bom ostal sam?”. Potem pa spoznam kakšno, “pa mi ne potegne (ne sprožijo se mi pravi signali)”. Ali je potem kaj narobe? Sem čuden? Itd… To so vprašanja, ki pridejo in grejo. Normalno je (vsaj sam menim), da si jih zastavljamo. Ampak zdajle bo pomlad, veselo ven, ko bo čas, pa najbrž pride tudi prava mimo (no, malo se bo treba potruditi in iti z odprtimi očmi med ljudi)…

Ojla!

Preberi knjigo Razveza (avtorica Ford), ki je izšla pri založbi Ganeš iz Kranja!

Z njeno pomočjo boš lahko predelal čustvene rane, ki so ti jih pustile nedokončane in na hitro zaključene zveze. Odkrival boš darila, ki so ti jih pretekle zveze dale, odustil dekletom, ki so te pustile ali pa ti njih, globlje razumel, zakaj ste bili skupaj in zakaj ste šli narazen in se tako pripravil v sebi na možnost nove zveze.

Veliko dela te čaka – se ga boš lotil ali boš raje ostal volk samotar???

tako, kot se dogaja vam fantom, se tudi nam dekletom
sama jih imam malo čez 30 in sem tudi sama, pa še zahtevna povrhu 🙂
upam pa še vedno, da obstaja tudi zame nekje nekdo, toda na trenutke me pa stisne pri srcu
in še ven se mi ne da hodit zvečer, služba je preveč utrujajoča in tako preživljam večere sama, medtem pa leta tečejo

tako da Nekdo! – ti si še mlad..vidiš, da smo še bolj “brezupni” primerki okoli
;)))

lp

tea – zakaj brezupno?
tudi sama jih imam nekaj čez trideset in sem sama. ampak boljše je biti sam, kot pa v spackani zvezi brez življenja v sedanjosti in brez prihodnosti. tudi mene velikokrat stisne; le kje je tisti zame… ampak na silo in za vsako ceno pa ne.
drži se, če pa bo prišel kakšen težek trenutek, pa pejva na kofetek :))

Tudi jaz mislim, da se povsem po nepotrebnem sekiraš. In tako mlad si. Sama imam 29 in kup kolegov starih med 28 in 35, ki so sami (fantje in punce). Tudi oni (tudi jaz) imajo za seboj zveze, ampak ni šlo. Pa se nič ne sekirajo preveč, ker vedo, da prej ali slej srečaš nekoga.
Strinjam se s kavlo, da je lepše biti sam, kot v ‘zafrustriranem’ odnosu, ki oba partnerja izčrpava.
In zapomni si: nisi sam, če nočeš biti, ker je odprtih ljudi za druženje ogromno, samo bodi pozitivno naravnan in sami bodo našli kontakt s teboj. Ko spoznavaš ljudi, spoznaš osebo in potem se samo razvija naprej.
Ni vzroka, da se bi sploh sekiral, raje se prepusti toku.

New Report

Close