Najdi forum

Našemu Pepi-ju računalnik !
in nažalist ne dela naš forum KARTJAVENDAN

Mater, si me dobil na finto…
Pepi

Boje jaz , kot pa en nepoznan …….hahahahaha

Oh, kol’k sem klikala, pa klikala, pa klikala, da sem že čisto nora od tega klikanja. Si pa mene tudi fino na……, ti pr’jatu!!!
Marija

Mene pa zanima kako se pride na forum Kartjavendan, na seznamu forumov ga namrec ni.
Hvala za odgovor.

Gres malo po ovinkih, saj je to kazenski forum…Kliknes “pogovori” zgoraj ali z desne, kjer pac si….Sam zdej ze 24 ur ne dela, to pa je od sobote zjutraj do zdaj…Vidis, da je tud matematika in cas na tem forumu “prfuknjena”… Kaj si pa ti Neja strila, da moras tud k nam? A, mas marbit predolg jezik, rada krcis, flancas traparije in pri tem uzivas, govoris narecno al mas se kaksne hujse hibe?
Pepi

Neja, prebezniki od tam tud klikamo pogosto narobe, zato je moj odgovor na glavni temi, po tem vidis, da gre za zmedene osebke…
Pepi

Čutim – slutim – tipam – Neja bo kmalu naša . Zvezde so ji naklonjene…

Pismo s me posuh..jebela cesta!
Hahahahah
pepinooooooo..dejva midva tega primoza mal okol kepe..zdej pa dost! a ni no! kam se je skril clovek..Ni duha ne sluha!

Cisto nic ne zastopim. A moras kaj uspicit, da te posljejo TJAVENDAN?

Ja, Neja to forum narejen posebej za tiste, ki niso dovolj resni za Srednja… Tam je kot v Ednu, dovoljeno vse…, razen “pickarjenja”… Ce pa treba komu pomagati, pa znamo biti hudo resni…
Dobrodosla na obisk, ko bomo spet na svojem…, le kdaj bo to?
Pepi

Provokator !

Jaz sem pa ze vsa vesela letela na Krtjavendan !
@!#$ !

Ja , moras se lupckat , pa se hecat , pa klatit neumnosti do onemoglosti , pa se vcasih skregat pa zmerjat – ma to ni priporocljivo tudi tam pri nas na Tjavendan ( Stumpi , ne zameri, mi te mamo radi , tud ce lomis skatle !!!)
Treba pa je tudi bit pravi prijatelj , ponuditi roko in ramo , ko te nekdo rabi , saj nasvetov so itak drugi polni , se veselit , ko se veselijo prijatelji in jokat , ko jokajo oni , it z njimi na kavo in to povedat se drugim , napisat lepo misel za zacetek dneva ali pa kar tako …
In to…
Ce vse to znas , se izzeni kar sama pa k nam !!
lp a.

Komaj cakam, da vidim kaj tam pocnete.

Kmalu bo!!!!!!!!!!

Primoz

Ja, če pa ne bo kmalu, bomo pa vse to skupaj sesuli.Jaz ne morem več tako, pa amen. Prosim, usmili se nas! Kako naj pozdravim prijatelje, od katerih sem “odvisna”, ko pa ne skačejo tako pogosto sem v to čudno “zono”. Primož, prosim, uredi čimprej tisti naš Tjavendan. Bog ti polončkaj.
Pozdrav,
Marija

Dobro jutro draga Marija!

Tudi tebi osebno gre velika zahvala, za pomoč prijateljici v stiski. Ne bom nikoli pozabila. Imaš mojo podporo, če zaideš v težave………In če boš rabila priče…tu sem…
Eno lepo baržunasto jutro, ovito v pajčolan sreče ti želi tvoja vdana Jana

Jana, hvala za pajčolan in baržunasto jutro! Pajčolan sem si pravkar ogrnila, baržunasto jutro pa se je že malce razblinilo – sem že dve uri v delu.
Lepo pozdravček,
Marija

Dan Primož! Pa saj ti zaupam in verjamem. Saj znaš. Lepa hvala. Sem pa vprašala tvojega soseda…Jankota H. Plavega angela. Je reku, da si ful faca sosed.
LP
Angel

Madonca, kaksni cajti, saj ni cudno, da je tolk sranja po svetu. Zdaj ze pravi angeli pri plavih angelih sosede preverjajo. Ko sem bil jaz mlad so plavi angeli preverjali pri sosedih sosede, ta pravi angeli pa so se veselo smejali njihovemu pocetju iz varne visine. O, Bog, kaj si izgubil vso svojo moc? Mimogrede, angel, da nisi ti kasen padli angel, tu preverjas aPrimoza, tam izzivas z definicijo ljubezni, cudno?
Pepi

New Report

Close