Hčerka
LOL, o.o”, 20.05.2010 ob 15:02
okj moje mnenje je da se vi čist preveč obremenjujete same s sabo in z vašimi hčerkami. Ubistvu po domače povedano kva vs boli kurac! če se punca hoče brit nej se brije to ubistvu sploh ni vaša stvar. A mislte da boste kj spremenile če ji ne boste dovolile da se brije, brila se bo tko al tko. Če ji ne boste dovolile da se brije se bo pa brila na skrivaj a vm je to bl kul al kaj?
nevem zakaj se ne sprijaznete s tem da je punca najstnica in je v puberteti. Pač če se ve niste brile pri teh letih je to čist vaša osebna stvar, pač se niste če se pa vaše hčerke želijo je pa ut čist njihova osebna stvar. njeno telo pripada njej ne vam!!! namesto da bi ji pomagale izbrati ustrezen način za odstranitev teh dlak ji pa še prepoveste da bi se brile…
okj sam sem stara 17 let a sm pol jst tut še punčka? mislm halo -.-“… tista oseba ki se je poimenovala “haha” se močno moti!!!… aja sam tko za BDV moja mati je profesorica spolne vzgoje in sem ji povedala kaj nekateri pišete in je bila čisto presenečena. meni da se dekleta lahko po mili volji brijejo in da jim tega sploh nebi smele prepobedati!!!
za HČIRKA, KI RABI POMOČ!!! : jaz ti svetujem za bikini predel in za pazduho da se briješ z britvicami, namesto brivske pene pa lahko mirno uporabiš gel za telo =)… po nogah lahko dlake odstraniš tudi z britvico ali pa s depilatorjem, voskom, itd…
?