Zdravo!

Ali mi lahko kdo kaj pove o omenjenemu aparatu kot je GYMFORM PLUS,znan s televizijske oddaje.Zanima me njegov učinek in tako dalje,zato bi prosil tistega ,ki ima izkušnje s tem aparatom če mi lahko kaj pove.
Če ne veste za kakšen aparat gre,naj vam povem da gre za mišični simulator.
Proizvaja električne sunke in tako vpliva na mišico.
Treniram nogomet in sem imel poškodbo mišice zato me zanima če takšen aparat pomaga.

Hvala !!!, se vam že vnaprej zahvaljujem.

Ne poznam točno tega aparata, vendar sem pred časom uporabljala nek drug mišični stimulator zaradi težav s hrbtenico. Strokovnjak mi je natančno razložil, kam položim določen nastavek, zato, da je stimuliral točno določeno mišico točno določen čas . Tako se okrepi točno tista mišica, katera se mora. Moram povedati, da je električni sunek zelo zelo zoprna stvar in sem komaj trpela tiste obvezne vaje, totalno me je skominalo in sem bila res živčna. Pomagalo pa je – oziroma ne vem ali aparat ali vaje, ki sem jih izvajala. Vsekakor pa priporočam (oziroma je obvezno), da ti svetuje strokovnjak, ki točno ve, kako potekajo mišice in katere moraš okrepiti, saj drugače lahko narediš več škode ali pa ti v najboljšem primeru nič ne pomaga.
P.S: Zadnjič sem gledala eno oddajo (nemško), ko sta dve punci hujšali nekaj mesecev pod nadzorom TV kamer. Preizkusili sta ogromno “čudežnih” naprav, ki jih oglašujejo in najslabše sta ocenili prav mišični stimulator (ne gymform plus), ki jima ni nič pomagal – v navodilih ni dovolj natančno razloženo, kam položiš nastavke in to je res ključnega pomena – poleg časa, intenzitete….)
Upam, da sem vsaj malo pomagala.

New Report

Close