grozeči splav

Pozdravljeni

Ta teden sem bila na pregledu pri ginekologu. Sem v 25.tednu nosečnosti, ginekolog mi je pa predpisal počivanje, ker imam nizko posteljico. Na izvid mi je napisal Placenta praveia marinalis. Grav VI. ml., Insuff.cervicoistmica. Kaj to pomeni. Imam pa tudi rumenkasto bel izcedek iz obeh dojk, ki so tudi zelo srbeče. Kako se da pomagati.

Hvala in lep pozdrav

Katja

Spoštovani,

proti nizki posteljici ni pomoči, lahko le upamo, da se ne bodo pričele krvavitve. Izcedek iz dojk je v nosečnosti dovoljen, zakaj se pojavlja srbež pa žal ne vem. Omenite težavo svojemu ginekologu ob prvi priložnosti, mudi pa se ne.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close