Najdi forum

Tjazy,

Če mene ne bo, bo verrjetno nekdo drug čekiral, kajti dvomim, da bi zaprli sistem zaradi tega, ker mene več ne bo, je pa dejstvo, da bo potem vse drugače, razen, če se najde eden zelo meni podoben, predvsem v razmišljanju in načinu življenja.

Če se mi bo pa golob posral na obleko, boste pa zagotovo izvedeli in boste lahko goloba obtožili zaradi počasnosti in neažuriranja.

upam, da zaradi enega goloba ne bodo nastradali vsi golobi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Vse se zacne pri sebi.. ce zaupas sebi… bos tudi partnerju.. ce ljubis sebe bos tudi partnerja..
Kdaj biti prizadet? Recimo ko odkrijes, da si naredil nekaj proti sebi.. ali pa da si ubil kaksno zival jo celo razsekal na kose in za namecek se spekel v ponvi in da je mera sovrastva do zivali polna.. se vse skupaj lepo prezvecil. Ob vsem tem pa si se se veselil zraven.. recimo na kaksni zabavi.. poroka je kot nalasca za taksno mesarsko klanje. In ko potem peljes otroke v zivalski vrt in se lazes kolikor si dolg in sirok.. ko jih ucis ljubezni do zivali.. potem pa iz torbe potegnes sendvic in lepo malcate zivali ob ucenju ljubezni do zivali.. Takrat, ce je v tebi kaj clovecnosti bos res prizadet.. in zaradi resnega razloga.. Samo ce se ga bos zavedal..
Ker pa v ljudeh ni zavedanja.. ker so nezavestni se lahko zavedajo samo tega, kar se dogaja njihovemu EGU… in potem so prizadeti samo zaradi egoisticnih zadev…

Nobenega logicnega razloga nimas biti prizadet, kadar nekdo, ki ti mislis, da je tvoj.. (to je pac tvoj problem) seksa z nekom drugim.
Imas pa logicen razlog za veselje.. ker lahko vidis na lastne uci, da se pretaka ljubezen.. sicer se ne pretaa tvojemu EGOju.. ampak to ni pomembno. Pomembno je, da ljubezen na tem svetu se ni cisto umrla.. To je dovolj velik razlog, da objames “svojega” partnerja in tistega.. s katerim tvoj partner pretak ljubezen in se skupaj veselite, plesete, objamete..
Odpuscanje sicer ni naravno.. ker ce hocs odpustiti moras najprej zameriti in biti jezen… kar pa je stvar EGO-ja.. neke vrste dusevna bolezen.. ampak ce si slucajno zameril.. potem se zavedaj tega totalno.. in odpusti.. Uvidi nespametno vedenje, kar ni mogoce z umom.. in odpusti.. zaupaj.. pane partnerju, ki mislis, da te je pravaral.. ampak SEBI.. potem vse ostalo pride samo po sebi..

Kaj lahko pricakujemo drug od drugega.. Samo to, da ne bo nihce od nas nic pricakoval in mi ne od drugih.. ampak bo nasa edina “skrb” dajanje.. in vsega bo v izobilju.. Problem je ker ljudje kupicijo.. eni kupicijo tudi zene.. 🙂
Samo pricakovanje ustvari razocaranje.. in pricakovati pomeni ziveti v globokem suzenjstvu.. in vsa narava deluje tako, da te resi suzenjstva in te osvobodi..

Kdo bo razumel tebe? Partner te bo.. vsi te bomo.. ce le ne bos obsojal partnerja ker je sel drugam.. ampak mu bos lepo povedal, da te trenutno to se prizadene.. ampak ves, da je problem v tebi.. nikjer drugje ga ne more biti..
Nase naravno stanje je sreca.. Naravno stanje vsakega cloveka je sreca.. veselje, petje (ce nisi prevec prehlajen) in ples.. in ce obstaja karkoli, kar te lahko iztiri iz tega ravnovesja.. potem to obstaja samo zato, da imas ti moznost identificirati svoje probleme in jih resevati znotraj SEBE.. ker drugje jih ni. Nic se ne zgodi brez razloga..
Ko bos to nekoc imel reseno.. bodi preprican ,da ga ni partnerja na svetu, ki bi te prevaral..
Torej ni dejanja, ki bi te prizadelo.. ce si v svojem naravnem stanju. Ne v iluzijah v katerih sedaj zivi cel svet.

Se nekaj o zaupanju..

Neki clovek ,ki je bil znan kot goljuf si je hotel od Petra sposodit denar.. In peter je vedel, da mu tega denarja ne bo vrnil.. ampak mu je vseeno dal, ker je bila majhna vsota. In cez nekaj casa mu je ta clovek vrnil denar.. in prosil, se za malo vec denaraja.. in potem je Peter rekel.. “Ne.. ne dam ti ga.. pravaral si me.. enkart si me prevaral in drugic me vec ne bos.. dosti je bilo”!
In ta clovek pravi… saj te nisem prevaral.. saj sem ti vrnil denar..
Peter: ” ja. .ampak jaz sem mislil ,da mi ga ne bos.. prevaral si me.., ne bos me vec.. ne zaupam ti vec..!!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

Noo saj zdej si bil kar hiter :))
Ampak a kaj razmisljas o kaksnem drugem sistemu? Cesa se bojis? Saj lahko potem vrzes dol komercialne oglase..
Ves kaj pomeni to, da hoces imeti vse pod nadzorom?

Kaj je to nadzor?

Hvala! CMOK!

Mislim, da bi bil ti krasen sogovornik za dr. Janeza Ruglja, saj se vajini prispevki zelo zabavno berejo.

Me veseli, da te zabavam.. Lepo da mi predlagas sogovornika ampak zame si ti dovolj zabavna.. ko pravis, da je ljubezen tudi posesivna.

Pa sej.. ce tega pac ne mores ziveti.. se pa vsaj smej.. Nekaj mojega preberi.. poglej skozi okno in opazis lepe jesenske barve.. soncen dan.. in se nasmej od srca. To je najboljsa terapija za srecne dni.

Jaz vidim ravno gozd iz tega okna… in je res krasno..

Upam, da vidiš tudi drevesa, ne samo gozd.

Tjazy! Ali si že slišal za “agape” ljubezen? Beseda izvira iz grškega jezika, in pomeni ljubezen do človeka kot bitja, ljubezen do sočloveka. Ta je brezpogojna, a ne pomeni vse dovoliti. Ta vrsta ljubezni naj bi bila prisotna povsod, še posebej v zakonu. Toda v odnosu moškega in ženske obstaja tudi ljubezen, ki ne samo dovoljuje postavljati pogoj, ampak ga tudi zahteva. V slučaju določenega prekrška dovoljuje razdreti zvezo. Ta pogoj je, da nekdo onesnaži svoje telo in oskruni posteljo, skratka – prevara partnerja. Če prevaran partner ne prenese partnerjevega madeža, če ne more več zaupati, če ne more več združiti svojega telesa z omadeževanim, če ne vidi več prihodnosti v tej ljubezenski zvezi zaradi dejanja, ki ga je storil partner, se mu dopušča pravica, da to zvezo razdere, če vidi v tem rešitev problema. Ta razdor še ne pomeni sovraštva, ki ga ti omenjaš. Ana ni govorila o sovraštvu. To besedo si pridal ti in si popolnoma zgrešil bistvo Aninega vprašanja. S tem si tudi napadel njen značaj. Ko govoriš o brezpogojni ljubezni, ne morem iti mimo vprašanja, ali meniš, da bi mu morala dovoliti tudi to, da pripelje tujo žensko v svoj dom in ljubimka z njo vpričo Ane na njuni postelji? Mar je po tvojem ljubezen tako brezpogojna, da bi Ana morala dovoljevati celo to?
Ana lahko do partnerja še vedno goji “agape” ljubezen, ni pa več nujno vezana, da mora ljubiti, kot ženska moškega. Lahko pa ga ljubi še naprej, če to želi, in mu odpusti. To je njena odločitev, kako bo storila. Jaz menim, da mu je že odpustila, le zaupa mu ne več. Lahko pa mu da tudi novo priložnost. Ne bi bila ne prva ne zadnja, ki bi to storila, in bila nagrajena za to za vse svoje življenje. Z dajanjem priložnosti bi lahko pridobila tudi zaupanje. Za to pa je potreben čas. Tu je tudi otrok, na katerega mora misliti. Mislim, da se bo morala Ana sama odločiti, kako bo storila, ker pozna svoje razmere bolje od nas. Morala bo dobro vse preučiti in razmisliti.
Še enkrat, Ana, ne bi bila ne prva ne zadnja, ki bi bila nagrajena zaradi odpuščanja. Ali pa tudi ne. Stori, kar je najbolje! Tu je tudi otrok, ki potrebuje očeta. Ana, pravi nasvet ti lahko da le tvoje srce!

Tjazi na naslovu http://krajnc.net/for/index.htm imaš en program, ki dela podobno kot ta.
Dela v realnem času in le tisti, ki nek forum registrira lahko naknadno neprimerne članke briše (cenzurira). Ampak nič ti ne more, če že v naslednji minuti pošlješ članek še enkrat. Če pa boš sam registriral forum, pa boš lahko ti glavni Tata Mata

New Report

Close