Najdi forum

grda ločitev-dober odvetnik

Pogosto vas samo berem,danes pa sprašujem za koristen nasvet,ki ga rabi moja kolegica in si tega ne upa storiti s svojega računalnika.Pred dnevi ji je še uradni soprog povedal,da želi po 25 letih razvezo.Sedaj to ubogo revo,ki je ob tem primerku životarila vsa ta leta, izsiljuje in ji grozi in jo skuša pošteno okrog prinesti in ji dokazovati, da si v teh skupnih letih nista skupaj prav nič ustvarila,da ji nič ne pripada in naj nič ne računa da bo kaj dobila.Reva uboga je po vsem maltretiranju za katerega še vedeli nismo psihično na tleh,saj se zaveda,da je njen mož na zelo visokem položaju- direktor v javni upravi in ji skušamo najti primerno pravno pomoč s poudarkom, da je finančno čisto na tleh,sedaj jo pa želi še ta “urejen gospod” s titulami spraviti ob vse.
Svetujte mi oz.napišite kje in kdo bi bil najugodnejši in najboljši odvetnik za primere ločitve in delitve premoženja,hkrati pa upam,da si ne bo ta kreten privoščil odvetnika in si strošek vkalkuliral v naše davke,ker ima to možnost-žal.
Za koristne informacije že vnaprej najlepša hvala.

Pozdrav!

Upam, da se vam bo oglasila katera izmed bralk (ali bralcev) foruma, ki ima izkušnje s tem področjem oziroma pozna kakšnega dobrega odvetnika, ki bi pomagal vaši kolegici.

Suzana Gliha Škufca, univ.dipl.soc.del. Materinski dom Škofljica-Zavod Pelikan Karitas, tel.: 01/366-77-21 http://pelikan.karitas.si/materinski/index.php

Nimam še teh izkušenj, vendar pa sem od več ljudi slišala, da je zelo dobra Pečar Tatjana, pisarno ima na Tavčarjevi 4 v Ljubljani.

Absolutno Tjasa Andree Prosenc-upam,da sem prav napisala..Od kolegice moza je odrla do kosti,ha,ha..LP

Tudi Marjetica Nosan je vredna svojega denarja in baje za strup za ločitve.

New Report

Close