Najdi forum

A ste bili kdaj zacopani v koga, ki je bil GRD, ampak vas je vseeno neznansko privlacil?
Jaz sem bila, sploh ne vem… To so najbrz feromoni krivi, kaj?

Draga Markiza, nekje v debati sem se strinjala z eno tvojo definicijo, ampak tam je tekla beseda o drugih rečeh.

Zdaj pa se sploh ne strinjam s tanbo in ti polagam na srce: NIHČE NI GRD!!!

Če pa je kdo malo manj privlačen lahko v dobri meri kompenzira primanjkljaj z dobrim karakterjem, obnašanjem, čutnostjo, samozavestnostjo in še in še je lastnosti…
Feromoni? Hmmm, to je le stranski produkt!

LP

Ja,saj velikokrat lahko slišiš,da izgled ni vse in to je res.Tudi ja z sem bila zacopana v tipa,ki se ga še danes folk v smehu spominja,ampak mene je prevzel predvsem ali pa samo s svojim karakterjem.Sem pa hodila s tipom,ki je tudi “nikakav”,pa me zdaj še zmeraj spolno zelo privlači.Tako,da se lahko potolažiš,da nisi edina.

celo tako je, da me lepi fantje niso nikoli tako privlačili. Lepota nima nič s privlačnostjo, vsaj pri meni ne.

Mogoče je šlo samo za intelektualno privlačnost, ko te privlači njegov način humorja, razmišljanja in z njim lahko razpravljaš, samo telesno pa ni tvoj tip.

ni vsa privlačnost v lepoti,več jo je izven nje…….

ni vsa privlačnost v lepoti….večini del je izven lepote….kdor to seveda vidi

Ajam, to je tudi odgovor, zakaj so tudi ˝grdi˝ ljudje lepi. Lepota prihaja od znotraj. A ne?

Meni je Manifico ful privlačen, seksi in nabit z erotiko. Pa bi recimo lahko imel kakšno kilo več, morda bolj urajene lase, lepše zobe….. Zanimivo, da me pri njem ne bi motilo niti to, da kadi! Uff…:))))
Jap Markiza, to so feromoni, hormoni, skratka kemiiijaaaa, ki mora biti na prvem mestu v vezi med dvema. Lepota in grdota ne igrata pri tem nobene vloge.

Jaaaaa ;(( Pa še razočaral me je. Tega je že ful dolgo, pri 17 letih sem hodila z enim tipom, ki je bil kao ful luštkan- sam ful se nisem mela o čem z njim pogovarjat, neumen se mi je zdel vsak dan bolj… Tako se mi ej pač zdelo, ker nisem bila v resnici zaljubljena vanj, v fasado se pač ne moreš zalčjubit. In ko sem videla njegove kolege, so se mi vsi zdeli čudni, sam moj je ako najlepši… Pol ko smo vedno več časa skup preživeli, mi je pa ta tip, ki mi je bil najgrši, vedno bolj všeč. Na koncu sem se zaljubila vanj, šele potem ko sem pustila tega prejšnjega. Sam vse skupaj se je prekmalu začelo, ko je bil nejgov prijatelj še vame zaljubljen, tko da je blo kr neki… Na koncu me je pa celo pustil. In še danes se spomnim nanj in mi je edini, ki mu nič ne zamerim, pa ki je edini z mano lepo delal. Prav zaprav sta oba…

Sam danes ne opredeljujem več ljudi kot grdih in lepih. Sam ta tip…. vse ženske so lahk njegove, če hoče…

TamaraMr saj to sem mislila povedati, da je prav zanimivo, kako zunanjost nima vedno pomembne vloge v ljubezni. No, izraz “grd” je res malce grob. Ampak ne mislim zalit nikogar, tudi nikoli ne recem za ljudi da so grdi, z namenom da koga uzalim…
Mogoce bi bil izraz “manj lep” bolj ustrezen.
Ne bi se ti rada zaradi tega zamerila.

Sem bila ze v druzbi zelo “lepih” ljudi, pa me niso cisto nic privlacili.

To sploh nic ne pomeni. Meni je recimo v obraz najlepsi moski na svetu Sylvester Stallone, najbolj v filmu Rocky 1. Da bi ga primerjala s kaksnim Bradom Pittom, Clooneyom ali kaksnim fotomodelom, sploh ne pride v postev. To je vse stvar okusa. Mene recimo LEPI sploh ne privlacijo. Kot bi gledala brata.

Meni je všeč in celo zelo privlačen igralec, ki je igral že v kar nekaj filmih, vendar ne vem imena, niti ni tako znan. Ima pa eno hibo, vendar mi je vseeno nekako zelo privlačen, je namreč brez nog, po mojem v določenih filmih nosi protezo v enem filmu pa je igral invalida in se je točno videlo da je brez obeh nog pod koleni. Je dober igralec vsaj za moj okus in nekako izžareva nekako sproščenost, magnetizem svojega duha in telesa je sexy.

Ne vem kadar ga vidim v kakšnem filmu me veseli , pač tak tip kot je mi je všeč.
Zanimivo a ne, ampak resnično.

Jaz sem bil v četrtem razredu zaljubljen v najdebelejšo sošolko,ampak
se mi je pa zdela fulll brihtna.
Med poletnimi počitnicami sem na njihovi češnji presedel vsak dan od
10h zjutri pa do 10h zvečer.Ona je imela vmes kosilo,večerjo…
Jaz pa se nisem niti premaknil z drevesa.
Ljubim ljubezen..

New Report

Close