Najdi forum

Prosim, da mi svetujete kakšne dobre gostilne v Ljubljani ali okolici, kjer bi lahko pripravila praznovanje za rojstni dan za okoli 15-20 ljudi.,.

Gostilna naj bi imela dobro hrano in ponudbo in seveda da ne bi bila cenovno predraga, npr. v poštev ne pridejo elitne gostilne npr. “As”,…

Hvala za vaše predloge.

Priporocam Jurman!

jovo,micka,trzinka,portal je zelooo uredu

nova
Uredništvo priporoča

Jurman, vsekakor.

Navijam za Jurmana – imajo poskrbljeno tudi za (morebitne) otroke.

nika

Pija, naštetih imaš že nekaj gostiln. Vseeno pa mi manjka en podatek – so zraven otroci ali ne? Je to kosilo ali večerja? Jurman je meni OK, če je to kosilo in če so zraven majhni otroci, če tega ni, pa se mi ne zdi najboljša izbira. Pride v poštev tudi kakšna “eksotika” – mehiška, kitajska, …? Če želiš domačo hrano, je morda primeren in cenovnmo ugoden tudi Kopač na Brezovici. Če je to večerna žurka morda tudi kakšna pivnica? Če želite zvečer še malo zaplesati in je hrana v drugem planu – Močilnik na Vrhniki?

Če še vedno nimaš ideje, povej malo več o družbi in času, pa bomo še malo potuhtali.

Živjo, hvala za predloge.

V večini so to starejši ljudje, mama.,oče. tast. tašča, brata z ženama.
So otroci, ampak že starejši, torej ni potrebe po igralih.

Bilo naj bi kosilo, okrog 13. ure.

Kje pa je gostilna Jurman in kaj mi priporočate tam za kosilo? Imajo klasičen meni, npr. nendeljsko kosilo ali so po čem posebej znani?

gostilna je v fužinah-lj.na zaloški cesti,je znana po dobri hrani katerikoli in predvsem po neprijaznih in štorastih natakarijh.

Neprijazni, štorasti? No, midva z možem sva v povprečju tam dvakrat mesečno in sva s postrežbo zelo zadovoljna.

nika

Mateja T., tukaj se pa ne morem strinjati s tabo (če govoriš o Jurmanu). Vsakič, ko smo bili tam, smo bili vedno znova prijetno presenečeni nad prijaznostjo in hitro ter profesionalno strežbo natakarjev.
Hrana je pa špica (katerakoli), in porcije so ogromneeee.

Mi lahko priporočate kaj naj naročim za kosilo v nedeljo? Kaj imajo navadno na jedilniku oz. po čem so znani?

Jurman ima vse dneve vse – ni posebnih dnevnih menijev. Lahko naročite od pizze, do rib, mesa… Imajo kvalitetno hrano, okusno, velikanske porcije,… Jedilnik pa sestavi po svoji presoji – sama najbolj veš, kaj je povabljencem všeč, lahko pa pustiš, da si vsak naroči sam. Lahko pa se tudi dogovoriš za plošče – pokliči v Jurmana in jih malo povprašaj. Obvezno pa prej rezerviraj prostor. So zelo zasedeni…

nika

Jurman – kaj pa cene? Kam spadajo cenovno?

No da vam povem kaj je bilo:Ko se je gostilna šele odprla mislim da je to že 10 let sva takrat z fantom zahajala tja kar pogosto saj so imeli prvi tako vekile pizzeki so jim rekli kar kraljice.Nato pa sva nekega popldneva odšla spet na kosilo in naletela na takega natakarja ki je pozabil da sva prišla ko se je končno spomnil,je gledal promet na cesti medtem ko sva midva naročala…No ampak to je bilo ,nakar se lani odpravim s teto na pizzo in doživim katastrofo od postrežbe -prinese napačno jed-razbije pepelnik-in skoraj zvrne cel vrč piva na gosta poleg naju.Ne vem mogoče je imel slab dan.Moram povedat da nismo picajzlasti ljudje in tudi sama pri teh rečeh ne kompliciram saj sta dva moja kolega tam zaposlena ampak ne morem pomagat imam pač tako izkušnjo in ne stopim več tja.
Je pa zelo dobra gostilna samo placa jim včasih zmanjka.

Če je to družba odraslih, potem se mi Jurman res ne zdi najboljši, sj je tam kar velika gužva in ni prav dosti izoliranih kotičkov, kjer bi se družba lahko v miru pogovorila. Konkretno me pri Jurmanu tudi moti, da imam vedno občutek, da moram hitro pojesti in iti, saj je vedno tooooliko čakajočih za mizo (vem, to je moj problem, lahko se ne bi sekirala in sedela celo popoldne). Pa ne želim pljuvati po Jurmanu, ker tudi sami gremo kdaj tja, vendar ti vseeno priporočam, da greš prej pogledat kako zgleda.

Močilnik in pivnica ob 13. uri odpadeta.

Glede na naštete povabljence in če niso ljubitelji eksotike, potem ti pripopročam kakšno bolj običajno gostilno. Našteta je bila že Micka (klasična domača gostilna), Portal (poudarek na srbski hrani), Kopač (klasika), kaj pa če se zapeljete na Zbiljsko jezero (cene mi niso poznane)? Pa h Kirnu se je včasih na veliko hodilo, čeprav sem nazadnje bila tam s starši. Če se bom še kaj spomnila, napišem.

Ja, cenovno so ugodni, oz. nič dražji – Jurman. Sem pa tudi jaz pozabila na Kirna – eden je v Podpeči, še boljši se mi zdi pa v Kamniku pod Krimom. Ponudba je super, pa tudi cene niso pretirane – v Kamniku. V Podpeči pa so cene menda malo višje, pa se ti lahko tudi zgodi, da boš lastnika celo kosilo poslušala, kako se dere glede občinskih zadev… :-((( Skratka mi je bolj všeč zgornji Kirn. Je pa cca. 20 – 25 min iz centra Ljubljane. Ampak je tudi treba prej poklicati pa rezervirati.

nika

živjo,

večkrat gremo na Zbiljsko jezero na izlet. Misliš gostilna prav ob jezeru ali kje drugje?

Ob jezeru lahko kupiš samo sendviče. Je pa ena gostilna pred tistim ostrim ovinkom – ne vem točno, kako se imenuje. Je v spodnjem delu stanovanjske hiše. Aha, Gustel je. Imajo kar okusno hrano, je pa postrežba bolj “domača”. Ne vem, nem je bilo kar všeč.

nika

Tudi jaz sem imela v mislih zgornjega Kirna.

New Report

Close