Najdi forum

Good & bad guy

Vedno dobim povišan pritisk ko preberem to deliitev, sploh pa ker je zraven vedno dodan stavek “punce zberejo bad guye, mi good guyi pa ostanemo sami”…In zdej me res zanima kaj sploh pomenit biti bad guy in kaj good gay…Definirajte! In glede na svojo definicijo izluščite ven razlog ki je po vašem “kriv” da punce (baje?) tako zbiramo..Da vas slišim! :))

Lep dan,
Blondy

kolko si ti custvena osebica 🙂

Aja, no jaz sem poskusil na to dolj v drugem postu odgovorit.

nova
Uredništvo priporoča

Skopirano od spodaj (da ne bo kdo mislu, da se že dobesedno ponavljam):

Good guy je tisti, ki ženski že v štartu da to, kar ona sicer želi šele v resnem razmerju: pozornost, romantične geste, izkaz afektivnosti, večinski del svojega časa, iskreno prijaznost.

Bad guy pa je tisti, ki je v štartu ignorantski, ženska pri njemu težko ve pri čem je, predvideva, da se fuklja naokoli, medtem ko njo peca, je poln skrivnosti, na trenutke nevaren (a sicer več laja kot grize), ne kliče redno in žensko le redko pocrklja.

V slednjem primeru ženska postane zainteresirana predvsem zato, ker ji je ta moški izziv, njo pa zanima, če se mu bo znala predstaviti kot dovolj dobra bejba zanj.

Se mi zdi.

Zdaj ste kliknili v željnem pričakovanju, kaj bo Spider napisal, da ga boste lahko malo popljuvali, kajne?:-))Zajeb, brate. Vi se zmenite, ali ste good, ali bad, jaz grem pa v senco na eno limonado :-))) Da je vse skupaj še lepše, včeraj me je moj prijatelj (mrzli bratranec) povabil v Beograd, avgusta grem tja.

Na ženske:-))) Čisti užitek…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Odlićno druže Pauće, opet ćeš ići do naše braće….majku ti sakam srećnu 🙂 Samo da ne bude opet leševa na kakvom putu 😉

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Blondy, mogoče bi si vzela v roke kitajske kroglice in jih vrtela 10 minut v eni roki pa 10 minut v drugi roki, da se pomiriš

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Za moje počutje se ne bojte, rajši se posvetite odgovarjanju..I’ll be fine :)))

good guy-je prijazen,pošten,se lepo obnaša,ne vara punce,jo vsak teden enkrat pelje na kakšen romantičen sprehod oz.izlet,čaka na seks dokler nista oba pripravljena za to,..

bad guy-je prijazen,ima zraven punce še vsaj 1 do 5 jebačič,se puncam tako laže da tud sam sebi verjame,skoraj nikoli nima časa zanjo,
vse po principu poseksaj enkrat in pojdi naprej brez oziranja nazaj,ali
prilizuj se toliko časa dokler ne da-potem pa teraj do amena in se nehaj prilizovat,..

to sta pač moji predtavi o bad & good

_____________________________________ življenje ni orehova potica

ali pa če poskusi žonglirat ? mogoče za začetek s tremi tako kot v cirkusu ?

_____________________________________ življenje ni orehova potica

Blondy ti ne xxxx ga :)) Kaj bi rada vojno naredila? :))

Pa kaj ma to veze. Mogoče včasih res zgleda tako, da pridejo nekateri lepše čez, ker so taki kot jih je omenil Playboy, ampak saj potem vidiš da ni res. Moraš bit takšen kot si, kr čist res je: za vsako lopato se najde pravi “štil”.

Ne se sekirat mejte se radi, pa good al pa bad.

Ni nam lahko ... Mišek - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zakaj bi se matrali pri delu, če pa smo isto plačani če nič ne delamo !?!?! Javna uprava RS

Definicija med dobrimi in slabimi je nepomembna, jaz pri vsej zadevi vidim samo razliko med uspešnimi in zavistnimi tipi.

🙂 Dobro jutro

** LYLY, tole bolje da spustiš, bo malce daljše.

Mishika pravi: bad guys so out, good guys pa naj se nehajo pretvarjati.

Mislim, da ne gre za igro, ampak za proces, iz katerega good guy postane bad guy.

Najprej to: ženske se pustijo tipom, ki jih emocionalno razdražijo, ki v njih zbudijo mešane občutke, jo zmedejo, da ne ve kje se jo glava drži, oziroma, povedano po babje: da imajo metuljčke v trebuhu. To lahko naredi samo bad guy: ker je sebičen in reče vse kar mu pade na pamet, da spravi v žensko v posteljo. Good guy pa je predvidljiv in dolgočasen, ženske ne vzemirja.

Posledično to ne pomeni, da se good guys pretvarjajo, da so slabi fantje. Po mojem bad guy nastane, ko good guya v njemu ubije ljubezenska tragedija: mislim, da ne moreš biti pravi bad guy, dokler nisi v življenju vsaj enkrat resnično ljubil, zaupal eni osebi in bil potem bridko razočaran čez meje vseh čustvenih bolečin. To pa potem ni več igra.

Idealno razmerje seveda obstaja, to pa je tisto, kar si mislim da želijo doseči vsi moški. Biti spontano romantičen in prijazen, obenem pa nepredvidljiv in skrivnosten, da ženska ohranja svoje zanimanje.

Ne, si me pa narobe bral… Bad guys so pri meni tako odpadli, ja. Nisem pa rekla, da se naj good guys nehajo pretvarjati (no, vsaj ne tako grobo)… verjamem, da obstajajo (mogoče ne v taki obliki, kot si fantje/moški to sami predstavljate).

Pa še ena replika na spodnje poste… Ja, normalno je, da bo ženska (ok, ne vsaka, se ve) skeptična do tega, ki ji obljublja nebesa na zemlji. Logično. Ker ga ni moškega (pa če je še tako good), ki bi ji to dejansko lahko nudil (filmi izvzeti). Zato raje povejte: imam te in te napake, sem pa načelen in se držim tega, da ne varam, da pijem res samo občasno (ne lagat!), se trudim biti romantičen… itd. Saj vidite kam pes taco moli. To je za mene good guy. There, I said it :).

Vidim da je moja teorija drugačna, tko da bom še mal počakala :)))

moja teorija je pa takšna
po mojem , da to izvira še iz prazgodovine, da imajo ženske rade bad moške.
takrat je bilo pač tako, da če moški ni bil bojevit ni mogel braniti družine pred naravnimi sovražniki in jasno da so se odločile za ohranitev človeškega rodu.
in zdaj je to še vedno zapisano v genih, čeprav ni več potrebe po tem.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Playboy ti si car! Direktivo u center si zadel pomen goodguy&badguy.
Sem mel pred kratkim podobno izkusnjo. Bla beyba, ki sm jo bolj povrsno poznal (zahajanje v isti lokal), blo mal koketiranja, spogledovanja, par besed nc resnga-vsaj mene ni zanimal(badguy), punca pa je hotla kej vac. Pol je pa scasoma mene prjel, pa sm jo hotu mal bolj spoznat (goodguy) pol pa kr cold as ice. wtf!?! Aja pa puzabu sm oment, da sem bil en malceno okajen pri poskusu spoznavanja -> spljoh nism bil vsiljiv, kot je to ponavad pod vplivom alkota. Uglavnem mogl bi me pol vidt, k sem se ga pa res nalokal k avion, tko da sem bil v nedeljo se tolk bolan (beri:macek), da sem bil sposoben samo lezat. Zakaj sem se ga napil? Zato ker najbolj boli moski ego, ce ga zavrne dekle. Tako govoril sem. Howgh

Eja, kje je prazgodovina. A veš, koliko se je človek od tedaj razvil… saj ženske nismo več opice, pa četudi nas včasih tako pokličete ;).

Vsi radi sexamo, dobri in slabi. Tudi če dobri laže, da ima punca lepe oči, v tem ne vidim nič slabega. Mogoče je razlika med dobrim in slabim po tistem po prespani noči, ko postane bad guy flegma, pa še to ni čisto to, saj je bejbika vedela v kaj se spušča. Bed guy so predvsem tisti, ki se psihično izživljajo nad dekleti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close