Ali je res, da je golota doma, pred ostalimi člani družine (otroci) nekaj nedopustljivega.

Ali je res splošno mnenje in navade takšne, da otroci ne smejo videti nagih staršev in obratno?

Pri nas doma je golota tabu in nihče ne pride nag iz kopalnice ali kaj podobnega.

Kako je s tem v drugih domovih?

Tabu? Zakaj neki?

Jaz sem svoje starše že od otroštva navajena, da prideta naga iz kopalnice in si gresta po sveže perilo v spalnico. Zakaj neki bi kaj naj skrivala, čemu?

Imam morda jaz kaj drugačno in me bo kaj manj, če ju bom videla? Tudi sama se slečem pred njima brez težav in s tem si res ne belimo življenja, saj je drugih težav dovolj, ali ne?
Se pa nekaj grozno in namerno tudi ne nastavljmo, razkazujemo drug drugamu.

Res ne vem v čem vidiš smisel, mi ga razložiš?

Ni čudno, da je svet totalno zafurstiran.

Pa lp

Pa je to tako pomembno, da moraš na vsakem forumu vprašat?

Voja sorry, namenjemo ŽNJ

Jaz mislim da je lepo, če se otroci naučijo od staršev, da golota ni nekaj sramotena, kar bi se morali sramovati, ampak je povsem naravna. Seveda pa ne tako naravna, da bi kar naokrog skakali goli.

Je pa lepo če se otroci od malega začno zavedati svojega telesa, starši morajo pa otroke naučiti da lastno telo tudi znajo spoštovati.

žnj – če te tako mika pridi iz kopalnice naga, ne vem pa zakaj bi ,če si lahko preobleko neseš s seboj ……

npr.če si spodnje perilo neseš v kopalnico (s seboj) se tam navlaži ko sto hudičev in če drugega ne, se potem slabo počutiš, ker nosiš vlažno perilo…je že boljše it nag do omare in se tam obleči.

Potem imate pa čudno kopalnico. Pri nas ostane perilo čisto lepo suho, včasih (pozimi) ga odložim na radiator in je povrh vsega še lepo toplo.
Je pa tako nago sprehajanje po stanovanju lahko precej nezdravo – pa ne mislim za otroke ampak zato, ker je v kopalnici toplo in če se po kopanju takoj oblečeš in prideš v nekoliko hladnejše prostore je boljše kot če ves pregret nag prideš ven, kjer je hladneje in se potem tam oblačiš.
Saj, nihče ne bo od tega ravno umrl, ne vem kako zdravo pa tudi ni.

[Govoril sem. Hau.]

New Report

Close