Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Mršavljenje godine-težina

godine-težina

Poštovana

Imam 46 godina, visoka sam 160 cm a teška 65 kg… čini mi se da sam za svoje proporcije malo prejaka. Prošle godine sam zbog problema sa reumom smršavila 10 kg i super sam se osjećala ali su mi svi rekli da izgledam puno starije 🙂 kad su mi doktori zamijenili tablete sa nekim novim biološkim počela sam se natrag debljati, međutim moram napomenuti da mi se apetit povećao i da bi konstantno nešto jela… ne bi voljela da se i dalje debljam, sad sam opet na 65 kg i voljela bi da tu stanem.. imate kakav savjet za mene? Za početak bi mi već puno značilo da mi velite jesam li uopće predebela za svoje godine??

Hvala

Poštovana,

teško je ovako reći jeste li pre debeli ili niste, konstitucije su nam različite tako da samo na temelju brojka bi bilo glupo zaključivati.
Savjet bi bio da krenete vježbati, vježba smanjuje želju za hranom, a i nakon treninga više razmišljate što stavljate u usta. Ako ste zdravi, ako hormoni i druge stvarčice rade kako treba tada se taj osjećaj gladi vrlo vjerojatno javlja zbog nepravilne ili neizbalansirane prehrane pa pokušajte s te strane nešto promijeniti.
Svakako krenite s laganim treninzima 😉

Lijep pozdrav 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close