Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost glede pregledov zaradi neplodnosti, Ljubljana

glede pregledov zaradi neplodnosti, Ljubljana

Živjo in ona in jaz morava na ustrezne preiskave, ker ne rata zanositev. Kako zgleda to, ko moraš kot moški dat spermo, v stari porodnišnici ginekološki v Lj, ona pa mora za neke hormone dati kri, kaj vse bodo njej pregledovali, hvaležen bom za kakšne odgovore, očitno bova rabila pomoč zdravnikov, če hočeva imet otroka

kako to zgleda?
njo čaka odvzem krvi, ultrazvok, mogoče tudi pregled jajcevodov na prevodnost, pa milijon ultrazvokov v postopku, hormoni, ultrazvoki, hormoni… nič kaj fajnega

tebe čaka oddaja sperme. enkrat za pregled, enkrat za postopek
saj veš, kako pride sperma v lonček, ki ga dobiš…

🙂

kako zgleda

dajo ti lonček in te pošljejo na vece :))

Svetujem ti, da se raje obrnes na forum neplodnost med.over.net. Bosta nasla vse info iz 1.roke in veliko spodbude.
Kako das spermo? Dobis loncek, gres v sobico, napolnis loncek in ga oddas. Pri njej je pa malo bolj komplicirano.
Srecno!

Res je vse na forumu o neplodnosti, ni da ni. Kar se pa lončka tiče, moj je dobil kar epruveto… 😀

a moški v ” sobici ” dobi kakšne revije zraven al kaj hahhaaa

Samo če ima dodatno zdravstveno zavarovanje. Če greš samoplačniško, ti pa asistira sestra.

ahaha a res?
mu je uspelo naciljat??

😀

mi smo imele “grupno oploditev” 🙂
7 nas je bilo v skupini in tudi moški so morali hkrati oddajat svoje specimene
na voljo so imeli 1 vece in pol enega ni in ni bilo ven :)))

se je moral ful namučit :)) zdaj pa si predstavljaj, kak filing je to, ko 5 tipov čaka zunaj, da svršiš :))))

ps
če rabiš revijo, si jo raje prinesi poleg. ni mi jasno, kdo bi hotel gledat stare lepljive revije :))

Baje da so slike nalimane po stenah.

Ja, drugače mu je pa ratalo naciljat, hehe. Ampak je pa povzročilo nekaj stresa pa je trajalo celo večnost 😀

New Report

Close