Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ginekologinja Sasa Trampuz iz ZD Grosuplje

ginekologinja Sasa Trampuz iz ZD Grosuplje

Ima katera ginekologinjo Saso Trampuz iz ZD Grosuplje in kako je z njo zadovoljna ?
Zasledila sem, da se ukvarja tudi z akopunkturnim zdravljenjem zato sklepam, da je odprta tudi komplementarni medicini.

Jaz pa iscem ravno eno taksno :-))

Hvala za vse vase odgovore !

M

V ZD Grosuplje dela samo ginekolog dr. Saša Trampuž. To je moški. Pojma nimam zakaj ni Sašo. O akopunkturnem zdravljenu ne vem nič. Mogoče. Pokličite v ZD Grosupje. LP.

Zdravo!

Jaz sem bila pri njemu enkrat na pregledu in nikoli več nisem šla. Kot prvič sem se morala čist vse slečt, tudi zgoraj, kar se mi je zdelo čudno. On mi ni uredu. Mogoče ima kdo drugo mišljenje o njemu.

lep dan

nova
Uredništvo priporoča

js sm bla do zdej parkrat pr nem in nikol več za use reče uredu je pa čeprou so slabi izvidi pa nima pojma kaj mi je tko da zdej obupan iščem novga gin.magar se bom vozila v postojno če tam dobim in da nam rata po 3 letih met še 1ga..

Ha, ha jaz se prav spomnim, ko sem šla k njemu kot prvič k ginekologu pred mnogo leti. Tudi prepričana, da je ženska, pa me je potem kap zadela ko je bil moški. Na srečo se mi takrat ni bilo treba slečt, čeprav imam tudi sedaj samo moške ginekologe, ampak takrat je bilo še obdobje sramežljivosti :))

Moja izkušnja z dr. Trampužem je zelo pozitivna in lahko izrečem le pohvale,
tako kar se tiče strokovnosti kot tudi tega, da se za pacientko zavzame.
Poleg tega imajo zelo solidno opremljeno ambulantno s posebno sobo za UZ,
v primeru da pacientka potrebuje UZ, ji ni treba tako kot v Leonišču tekati v drugo stavbo.
Kolikor je meni znano dr. dela tudi v porodnišnici v Kranju.

Lp Hana

Živjo,

tudi moja izkušnja z dr. Trampuž je zelo vredu. Dejansko me vpraša, kako se obnašajo sestre v Leonišču, kako je v IVF postopku, ali so prijazni z mano. Meni daje občutek, da mu ni vseeno in to dodatno cenim pri njemu.

Vzame si čas za pacientko, pogovor, ni tisto: imam določenih 10min za pregled in šibaj ven, ….v glavnem, jaz ga lahko samo pohvalim.

LP

Dr. Trampuz je moj ginekolog ze vec kot 30 let. Je zdravnik “stare sole” , kar pomeni, da se ti 100% posveti in ne gleda samo v racunalnik. Ga spostujem in priporocam.

New Report

Close