Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekologinja. dr. Gregoričeva NG

Ginekologinja. dr. Gregoričeva NG

Hojla!

Ali je morda katera pacientka Ginekologinji Dr. gGregoričeve v Novi Gorici?
Je res nehala delati in je vse kartone nesla v zdravstveni dom v NG?
Mi ni jasno, da lahko ostaneš brez ginek. brez, da bi te o tem obvestili?
Če kdo kaj ve ?

Hvala

Dr. Gregoričeva bo res šla v pokoj, vendar bo njene pacietke prevzela druga zdravnica. Samo tiste pacientke, ki smo zanosile je preusmerila k drugim zdravnikom. Zato, ker je rekla, da mi ne more zagotoviti, da bo druga zdravnica nastopila takoj z delom, ampak lahko pride vmes tudi do mesec dni premora.Nosečnica pa ne sme ostati brez zdravnika, tudi za kratek čas. Zato je vse nosečnice napotila drugam, ostali pa bodo dobili novo zdravnico.Tako, da ni panike.

Tudi sama hodim k dr.Gregoričevi v NG, na pregledu sem bila pred 5imi tedni, pa mi ni nič omenila, res da nisem noseča, vendar mislim, da bi to lahko omenila! Sem pa zunaj pri sestri, ko sem čakala na potrdilo, slišala, kako je sestra z eno nosečnico govorila kako bo naprej. Potem pa sem kolegico vprrašala, če kaj ve, ker dela v zdravstvu in mi je potrdila, da gre v pokoj, da bo njeno delo prevzela druga ginekologinja, vendar da se zna s papirji kaj zavlečt. Jaz sem bilaz dr.Gregoričevo zadovoljna, presenetilo me je pa to, da če sem že bila v tem času pri njej na kontroli, mi ni nič omenila, npr. naslednjič pa ne bom več jaz ampak ginekologinja, ki me bo nasledila, ali nekaj v tem smislu. Se morda že ve katera jo bo nadomestila?

Ne, pacentke dr. Gregoričeve ne bo prevzela ginekologinja. Še pred dvema mesecema je res bilo mišljeno tako, vendar ne bo tako zaradi ??? vzroka. Sedaj velja, da boste pacentke dr. Gregoričeve dobile pismeno obvestilo na dom. V obvestilu boste seznanjene, h katerim ginekologom se sedaj lahko vpišete.
Tako je sedaj to 🙂

New Report

Close