ginekolog v celju
Dr Simoniti je tudi dober. Če se ne motim je delal v bolnišnici Celje sedaj je nekje v Slo. Konjicah ali že kje. Nisem sigurna. On je zame super zdravnik. Pa tudi dr. Weber v bolnici Celje bil je primarij ampak ne vem, če je še. Vsekakor bi vam priporočala dr. Salobirjevo, ker jo poznam iz rane mladosti in veliko da na pacientko…. Koren pa tudi ni slab.
Izbira je tvoja!
Lep pozdrav vsem .. sama obiskujem dr Simonittija v Šentjurju , ampak sem vedno bolj nezadovoljna z njim, še posebej me moti , da kljub koncesiji zaračunava osnovne preiskave ..pri vstavitvi mirene mi je naredil pregled z Uv , za kar sem morala plačat skoraj 30 eur, imela bi naj vsajn1x letno kontrolo , pa me sestra odslovi , da če ni nujno potrebno se naj javim ko bom imela težave .Ko sem imela pred kratkim težave , pa me je naročila za mesec december.. dobro da so težave v tem času izginile .
Sama iščem v okolici Ce primernega ginekologa a mi kdo priporoča koga drugega ???
Vsak ginekolog je po svoje dober. gašperlinova je full dobra zdravica. ni pa osladna. ne mara žensk, ki kar nekja stokajo in jokajo, saj je nosečnost normalni naravni proces. sicer res deluje brezosebno in hladno, samo če imaš težave, pa se posveti s polnim srcem in naredi UZ vsakič, če je treba. moje nosečnosti so bile rizične, težavne, odmrli plod itd… zato vem, in sem 100 % prepričana, da je naredila vse. tudi v bolnico je napotila, urin, vsakič pregledala, kri tudi, če je slabokrvnost itd..
ko nekatere opisujete kako je grozna, se mi zdi, da ne govorimo o isti ženski. je pa res, da je treba spraševati in ponavljam, da ne mara oseb, ki jamrajo v prazno. sama je imela težave z zanositvijo, nosečnostmi, zato ve kaj nekatere prestajajo.
moja sestra se leta bori proti PAPIII in HP virusu, ap je spremlja tako intezivno, da je že sestri včasih nerodno.
zame je Gašperlinka dobra. Koren pa je ZAKON. imela na zadnjem porodu. KAPO DOL… sem pozabila, da sem rojevala, tako je bil dober…
gašperlinova je preveč hladna.strokovnost ja,pa tudi človečnost je potrebna pa sočutje tudi.ko je na pregledu ugotovila da plodu ne bije srce sem začela avtomatsko jokati.je bila mrtva hladna in rekla da to pa ni nobena tragedija.saj imam vendar že enega otroka.ja res sebično od mene ker sem si želela še enega.ne maram ljudi ki v nobeni situaciji ne pokažejo čustev tako kot roboti.
Na žalost sem pred kratkim imela neke težave, zaradi katerih sem morala v bolnico na ginekološki oddelek celjske bolnice. Tam sem se srečala tudi z drugimi ginekologi. Pri sprejemu me je najprej grobo pregledal in potem tudi brez potrbe nahrulil dr. Pirc.To da sem kaj vprašala, mu je bilo seveda čisto odveč. Pred odpustom iz bolnice je bil ravno ta zopet na oddelku. Z njegovo aroganco mu je uspelo, da me je spravil v jok. Tako neprijaznega in vzvišanega zdravnika še v življenju nisem srečala.
Vmes sem prišla tudi v stik z dr. Salobirjevo, ki je bila izredno prijazna in je izčrpno odgovorila vse, kar sem jo vprašala in mi namenila še nekaj vzpodbudnih besed, ki so pred operacijo prav prišle. Enako lahko povem tudi o dr. Korenu, ki je zelo uspešno izvedel operacijo. O njem sem že prej brala samo zelo pohvalno in se strinjam z vsemi predhodnicami.
Jaz hodim k Suzani Peternelj Marinšek in sem zelo zadovoljna. Je zelo izkušena in usposobljena ginekologinja z zelo korektnim odnosom in velikim čutom za človeka. Vedno si vzame čas za natančen pregled pri katerem se tudi potrudi, da je čim manj neprijeten za pacintko in potem tudi primerno, na način, ki je razumljiv nestrokovnjaku, razloži vse, kar je potrebno. Z veseljem odgovori tudi na vprašanja. Nenazadnje je pomembno tudi to, da če ugotovi, da ni vse vredu, zna reči kaj primernega v tolažbo.
Moja mama je prej hodila h Gašperlinovi in ni bila zadovoljna. Vlekle so se ji neke težave, katerim pa zdravnica ni posvetila dovolj pozornosti. Mama se je potem prestavila k Peternelj Marinškovi, ki je takoj ugotovila, kaj je narobe ter jo poslala na poseg, ki stvar rešil preden se je resneje zakompliciralo.
Pozdravljene!
Ker vidim, da ste na tekočem s temo, ki me zanima, vljudno prosim, da mi ena pove, na kak način pa pridem npr. do Marinškove. Se že dva tedna trudim najti ginekologa ali ginekologinjo na področju celjske regije, ki bi bil pohvaljen s strani uporabnikov, pa NIKJER ne sprejemajo novih pacientk. Sama sem sicer vpisana pri KORENU, tudi nimam kaj reči proti njemu, rabim pa ginekologa, ki vsaj enkrat tedensko dela tudi v popoldnaskem času. Če namreč hodiš k Jakatu, si moraš za vsak pregled vzeti dan dopusta. Tako da – prosim za vaše nasvete.
Hvala, Helenag
Ginekologinja Peternelj Marinšek pa res ni prijazna in sočutna! resnično ne priporočam!¨Vedno strokovna, nikoli te ne pogleda v oči, kar v kartoteko ali računalnik gleda! Sem zelo nezadovoljna z njo:( Jo bo treba počasi zamenjat, samo je težko priti do dobrega ginekologa. Lani sem imela spontani splav in me ni niti z eno besedo potolažila. Sedaj sem noseča z dvojčki in me je tako “napsihirala” s svojimi besedami da adijo pamet. Nobene pozitive ni bilo… Rizična nosečnost, splav, bla, bla….
Moja prva genikologinja je Dr. Benčič-Torbica. Pri njej sem bila trikrat in vsakič, sem bila na vrsti 3 ure po mojem dejanskem terminu. Mojega prvega pregleda da ne omenjam… nič ni povedala, bila je res zelo groba in skoraj me je kap ko je brez besed tisto stvar na silo ”zakopala” vame kot da zabija žebelj. Mislila je da je vse samoomevno in se zgroževala, če sem kaj vprašala. Odsvetujem, planiram zamenjati.
Pozdravljene.
Tudi sama sem ena tistih,ki je nad ginekologi v sb celje zeloo nezadovoljna,ne samo oni,tudi med.sestre so ziv obup. Ze ko sem stopila skozi vrata so me napadle,zakaj sem prisla,zakaj sem narocena za danes,kdo me je narocil za danes…ja kaj pa jaz vem zakaj sem dobila taksen datum,saj si ga nisem sama izbrala…od gin. nobenih odgovorov,vprasanja nisem niti utegnila zastaviti…vse kar mi je uspela povedati-ni srcnega utripa.zakaj?zakaj je prislo do tega?kako naprej? NIC! Pacientko pred mano je spravila v jok…
Najbolj pa me je razjezilo dejstvo,da tam vedno porabim max. 3-4 ure. Naj se povem,UV-5 max 10 min, posvet z gin max.5 min…zakaj dobimo uro,ce se te drzimo samo pacienti…
Takoj ko bo mozno se prestavim,samo da se resim teh problemov.
Jaz imam z dr. Gašperlinovo izjemno slabe izkušnje. V 7. tednu nosečnosti me je naročila na 1. pregled v nosečnosti, ni gledala 2 min na ultrazvok in že dala diagnozo, da nosečnost ni vitalna. Takoj mi je dala napotnico za prekinitev nosečnosti in še časa si ni vzela, da bi mi obrazložila, katera vrsta prekinitve (mehanska ali medikamentozna) bi bila zame primernejša.
Ker njeni diagnozi nisem verjela, sem se čez 3 dni odpravila na samoplačniški ultrazvočni pregled k drugi zdravnici in ne boste verjele…z otročkom je vse OK!!!!!
Sedaj sem v 14. tednu, otrok se odlično razvija in vse je v najboljšem redu. Vendar me še vedno zmrazi, ko pomislim, da bi mi ta ženska zdravega otroka odstranila. Hkrati se mi pa seveda pojavijo pomisleki, kakšnemu številu žensk je to že naredila????
Skratka ona več ni moja ginekologinja…
Se popolnoma strinjam z GUMICA. Dr. Suzana Peternelj Marinšek je tudi moja izbrana ginekologinja. Ko sem začela hoditi k njej, sem bila zelo zadovoljna z njo. Zdela se mi je zelo prijazna. Imela je pristen odnos s pacientko. Vedno je vse razložila kaj bo naredila in zakaj. Sem imela občutek, da pri njej sem v dobrih rokah. Je pa res, da takrat še nisem imela nekih večjih zdravstvenih problemov.
Zadnja leta se mi zdi, da se je zelo spremenila. Na slabše. Ne pogleda me več v oči, neprestano gleda v kartoteko ali računalnik. Na vprašanja zelo skopo odgovarja. Včasih se mi zdi, da me še posluša ne.
Žal se je moje zdravstveno stanje z leti poslabšalo. Kljub moji prizadevnosti, da se za moje težave čimprej najde rešitev, od nje nekega pravega feedbacka nisem dobila.
Ne bom se spuščala v podrobnosti, samo sem resnično zelo razočarana nad njo. Če bi mi takoj postavila pravo diagnozo (kar glede na vse simptome, ki sem ji jih opisovala, ne bi smela biti težava), bi imela zdaj veliko manj težav. In kot je že omenila GUMICA, tudi v mojem primeru ni bila niti malo sočutna. Obnašala se je tako kot da sem sama kriva za vse.
Sem že resno razmišljala o menjavi, a kolikor slišim od prijateljic in berem na forumih, so druge (oz. drugi) v Celju še slabše. Tako da sem skoraj primorana ostati pri njej.
Tudi jaz imam Dr. Suzana Peternelj Marinšek izbrano zdravnico že kar nekaj let. Imela sem že kar nekaj gin težav in sem s strokovne plati zelo zadovoljna in zna tudi svetovati. Zelo pozitivno je tudi to, da če si naročena ne čakaš. Res pa je, da se je v zadnjih letih na žalost zelo spremenila je kot druga oseba deluje robotska, neprijazna in si bolj kot ne številka. Kljub temu pa nimam namena menjat zdravnice, saj mi je najbolj pomembno to da zna dobro zdravit. Mogoče pa ima tudi ona kakšne težave in se je zato tako spremenila.