Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekolog na koncesijo v LJ – je to sploh še možno?

Ginekolog na koncesijo v LJ – je to sploh še možno?

Spodaj debatirava z limonco okoli dr. Šelih v Domžalah, ki ne dela več na koncesijo.

Če bi želela – glede na vse silne prispevke, ki jih že dolgo let plačujem – vendarle ginekološke storitve “zastonj”, imam v Ljubljani ali njeni okolici sploh še to možnost? Poznate kakšno ginekologinjo, ki še jemlje pacientke na koncesijo?

Težka bo, resno. Jaz sem poklicala najmanj 10 ginekologov, da sem našla eno, ki je še jemala paciente. Mislim, da jih tudi ona že nekaj let ne jemlje več.

Na žalost je tako, da je zelo težko dobiti na koncesijo ginekologa in zobozdravnika, pa da sta vsaj malo dobra in prijazna.

Ce si noseca, te bo vsel skoraj vsak.

Jemlje pa zagotovo se dr. Krizaj v Murglah. Eni so ful zadovoljni z njo, eni jo kritizirajo.

Poskusi dr. Demšar (mislim da je Mojca) ZD Šiška.

dr.križaj – podn od podna !!

Se strinjam, da je poden od podna. Čim dalj od nje. Zato pa še jemlje, ker nima koga pregledovat in ji vsaka pride prav.

probaj v Dravljah 01 510 68 00- center za zdravljenje neplodnostije tudi tam, pa več ginekologov/ginekologinj je tam, mogoče pa je kaj frej

Pa še res je!! Če jo rabiš samo za recept je ok ostalo je pa ajd`čau!

A to kdo iz izkusenj al preko znank?

New Report

Close