Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ginekolog

ginekolog

Ojla!

Iščem novega osebnega ginekologa, ker gre moja v penzion. Kaj priporočate v Domžalah, Kamniku? A ima kddo še kaj prosto?

Hvala in lp!

Pozdravljena, jaz hodim k dr. Šelih, diagnostični center Kalliste v Domžalah. Sicer je samoplačniško, ampak sem izredno zadovoljna. Če boš hodila samo za preglede 1x na leto, se ti tistih 54€ na leto ne bo nikjer poznalo. Toplo priporočam!

OJla!

Hja, ni mi problem zarad tistega denarja 1x letno, ampak nekaj se govori, da če boš dobil napotnico pri zdravniku, ki nima koncesije, da boš moral vse druge zdravnike tudi plačat. Tega me je pa strah. In bi res raje k nekomu s koncesijo.
Kje pa je ta center kalliste?
Hvala za tako hiter odgovor.

Še kdo kak predlog?

lp, onaa

Nahaja se v centru Diamant, to je za kitajsko restavracijo v Domžalah. Ne znam ti pa povedati, kako je z napotnicami, ker me ni še nikamor napotila. Je pa res, da ima bele recepte in da plačaš vsa zdravila. Kdo ima pa koncesijo v tistem koncu, pa žal ne vem. Poklici v zdravstveni dom Domžale in vprašaj, za izgubiti nimaš kaj. Še številko ti dam 01/ 7245 100.

LP in srečno!

Pardon, v centru Krizant, malo sem zamešala 🙂

Hvala, bom poklicala!

lp, onaa

V Domžalah noben ginekolog nima koncesije. Na privat gre zdaj tudi dr. Strahova, če ti finance niso problem, ti jo priporočam. Ordinacijo bo imela v Krizant centru.

na koncesijo je dr. Meglič Petra! je fajna! jaz sicer nisem njena pacientka, ampak sem bila pri njej na nuhalni svetlini!

vprašaj, če še jemlje nove!

Aha, bom poskusila pri dr. Megličevi. Pa upam, da mi uspe, čeprav glede na to, da je zdaj še Strahova odšla iz ZD, imajo vsi ful nabasano. Bomo videli.
Hvala.
Kaj pa v Kamniku?

lp, onaa

New Report

Close