Živjo,
Kupila sem si gimastično žogo, ker me zaradi sedenja boli križ, pa tudi držo nimam ravno idealno. Zanima me, če ima že kdo izkušnje s tako žogo oz. če je opazil napredek. Hvala.

A mi lahko poveš, kje si to kupila in koliko stane, prosim. Zaradi precej nadležne mišične bolezni se zelo malo gibljem in to se pozna tudi že na hrbtenici Nekdo mi je rekel, da bi morda lahko delala kakšne vaje s to žogo,zato komaj čakam, da vidim, kaj ti bodo odgovorili tisti, ki zadevo uporabljajo.
lp 🙂

Živa,
jaz imam to žogo, ker sem jo dobila od mame za darilo. Ampak me križ ni nikoli več bolel, tako da sem sedela na njej samo 3x. Če boš za, ti jo lahko prodam. Zraven v škatli so tudi vaje za hrbtenico in je vse podrobno napisano.Cena je bila okoli med 5 in 6.000 sit, bom poiskala račun. Od kod pa si?

LP,Kaja

Zdravo, jaz sem kupila žogo v Leclercu in je bla 4700 sit -prbližn

Hvala obema.Sorry, ker se nisem prej oglasila – vikend, pe praznik, saj vesta…Ravno včeraj sem prijateljici razlagala, da sem na Forumu našla nekaj o tej žogi, ker me res zanima, pa me je gledala prav čudno, zakaj ji tega nisem prej povedala, ker jo ona ima in, da mi jo lahko posodi, da vidim, če sploh lahko kaj vadim z njo. Konec tedna mi jo bo menda prinesla. Vseeno hvala obema !
Sem pa z Gorenjske,med Jesenicami in Kranjsko goro.
lp 🙂

Oj, že nekaj dni se učim (za izpite namreč) na tej žogi in ugotovila sem, da trebušne, nožne in ritne mišice non stop delajo – če ne delajo, padeš dol. Po moje bo tole kar fino za postavco. Ajd, čao!

New Report

Close