Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem ARTHRON Klinika za sklepe, hrbtenico in poškodbe Gibanje pred operacijo križne vezi in meniska

Gibanje pred operacijo križne vezi in meniska

Pozdravljeni.
MRI je pokazala strgajo sprednjo križno vez in poškodovan meniskus, delček katerega se nahaja v sklepu in preprečuje ekstenzijo kolena.

Pregled pri specialistu imam čez 14 dni, me pa zanima ali bi savna lahko škodila mojemu stanju ter kako je z bazenom.
Ker sem športnica, si seveda želim čim hitrejšo rehabilitacijo, vem pa, da s to željo lahko naredim več škode kot koristi.

Za hiter odgovor se vam v naprej zahvaljujem.

http://vancka.moj-album.com/

Spoštovani,

savna lahko poveča intenzivnost vnetja, ki je posledica poškodbe, posledice česar so tudi večje bolečine in oteklina. Iz istega razloga priporočam za plavanje vodo hladnejšo od 30 stopin C. Priporočam le “plavanje” (gibe v vodi), ki Vam ne bodo povzročali bolečin.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close