Pred kratkim sem gledal eno oddajo , kako se v ZDA širi ena droga pod imenom GHB -gama hidroksi butyrolactone , ki ma baje neverjetno delovanje. Tipi, ki posedujejo to drogo se zabavajo tako , da dekletom v diskotekah in na zabavah neopazno stresejo kakšen gram belega prahu GHB brez vonja in okusa v pijačo in počakajo na delovanje kakšno uro. Droga deluje tako , da maksimalno poveča slo po sexu , dekleta so vseskozi pri zavesti, kažejo željo po sexu in ni jih težko spravit v postlo.Drugo jutro ne vedo nič , kot bi se jim zbrisal spomin.

V bistvo gre za prefinjen način posilstva.

Ko so v ZDa odkrili nekaj tipov , ki so to drogo proizvajali so pri njih našli kup videokaset na katerih so bile posnete orgije z omamljenimi dekleti. Ko so te filme pokazali dekletom , se niti ena ni mogla spomnit niti najmanjšega detalja.

Baje se droga širi tud po Evropi …… zato pozor!!

A na fante tudi deluje in a zato mene danes glava boli 🙂))))))??

lp ajs

GHB (gama-hidroksibutirat) je registriran kot droga – gre za plesno drogo ki ima podobne učinke kot extasy ali amfetamini.

LP, miki

Torej Miki če sem prav razumela potlej nima takšnih učinkov na punce kot jih je opisal slatki??!!
Ker še nisem slišala da bi se po plesnih drogah kdo tako počutil, pa brez spomina ostal……

GHB je analog GAB-e. Bil je popularen v 80-tih in prepovedan 1991(FDA). GHB na veliko uporabljajo kvihterji predvsem v ZDA(za spanje). ‘G’ lahko v kupiš na netu, kao prokurzor pod imenom GBL in 1.4 butenadiol. Na nekatere GHB nima posebnega vpliva ali pa deluje samo v kombinaciji s kakšno drugo drogo oz. AS.

Another powerful GH releaser is GHB (gamma hydroxybutyrate), a naturally occurring substance found in every cell of the human body, including the brain. A Japanese study of GHB found that a dose of 2.5 grams given intravenously to six young healthy men increased their levels of growth hormone nine fold within 30 minutes, and that they rose to 16 times over baseline levels within one hour! The stimulation of growth hormone no doubt accounts for its reputation among bodybuilders as one of the best fat burning, muscle building compounds.

LP, miki

Ajjjjjaaaaaaaaaa, zdaj se spomnim, to sem videl pri Beverly Hills 90210, ko so Valerie dali to, pol sta pa z Noahom zgala pune, naslednje jutro pa se ni nicesar spomnila 🙂))))))))))))))))))))))))))) This is also known as Rape-drug 😉

Khm … hej … Don Vito … pa ja ne gledaš Beverly Hills-a? !! 🙂))

Lp, Bgv

..ja verjetno so učinki odvisni od doziranja. V kombinaciji z alkotom so pa takšni kot sem jih opisal…

O tem sem jaz pred casom na tv gledal…

lp, muteman

Em, ženska kaže željo po sexu, in tipa spusti među nogama. No rape here.. 🙂

New Report

Close