Najdi forum

S fantom sva skupaj 2,5 leti imava vzpone in padce. Naj opišem padec: fant je star 27 in še vedno kadi travo in pravi da ga to izredno motivira, ter da je to naj, naj, naj, da mu pač koristi. Mene to zelo moti in dogovorila sva se da pred mano pač ne kadi, vendar se tega ne drži vedno in potem mu rečem da mi ni všeč njegovo početje in nato sledi prepir. Pravi da ga omejujem in da bo on živel kot hoče. Že parkrat sem rekla da ne gre več, potem pa se joka in me prosi naj ostanem. Lahko povem da živiva skupaj. Res ne vem več ali je to človek s katerim bom v bližnji in daljni prihodnosti. Ko se skregava pride še do hudih žaljivih besed, predvsem z njegove strani in potem reče, da je to izjavil zato ker je bil jezen. Mislim da če imaš nekoga rad ga spoštuješ. Poleg tega je ljubosumen, čeprav pravi da ni, vendar se mu vidi, ker se potem drži name še nekaj dni. Lahko rečem da ga imam rada, vendar res ne vem več kaj naj naredim. ali naj ostanem ali grem?? Ne predstavljam si imeti otroka z njim ker se enostavno bojim, da bo še vedno isto, trava, njegova filozofija, njegovo govorjenje česa vsega me je naučil, tralalala in podobno.

Prosim za odgovore…

Spet ne vemo celotne slike, ampak recimo,d a je vse to tudi res kar si napisala, rpedvsem to, da mu to paše in da bo delal kar hoče.

Odgovarjam tako kot sem prebral,

ja čimprej pojdi stran od njega. trava??’ To ne prinaša nič dobrega, še posebno pa ne tak odnos.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Na splošno – če nekoga v odnosu nekaj tako zelo moti, da začne premišljati o odhodu, bi bilo primerno da povzročitelj takšnih razmišljanj (drugi v odnosu) spremeni svoje ravnanje. Če tega ne naredi, to ne kaže na ljubezen. Ni problem trava, problem je odnos. Pojdi!

Da te žali in kadi travo…. se bo samo stopnjevalo…. zaslužiš si boljšega.

Lp,
m.

On pravi, da mu trava koristi, samo dolgoročno se bodo na njem prav tako začele kazati posledice uživanja mamila. Pravi tudi, da ga omejuješ in da želi živeti tako kot si želi. Tudi ti imaš pravico živeti tako, kot si želiš in da te nihče ne omejuje. Ker njegovo početje vpliva tudi nate, imaš pravico, da prekineš odnos in živiš tako, kot si želiš. Nima te torej pravice omejevati in prositi, da ostaneš, če se je on odločil, da ne bo prenehal s kajenjem trave, tebe pa to zelo moti. Naj kadi, če želi, tebi pa tega ni treba prenašati.

Jaz sem bila v podobni situaciji nekaj časa nazaj…recimo, da trava ni bila glavni razlog za konec zveze, je pa bila povod za to. Čisto odvisno, kok tvoj dragi kadi…in kok se tebi zdi, da to vpliva na vajin odnos. Jaz sem še nekko tolerirala občasno kajenje in kajenje, ko nisva bila skup…ampak seveda se je stvar stopnjevala in je bila zadetost non stop na programu :// Razumen pogovor je bil samo še iluzija…Ne pusti, da stvar pripelje tok daleč…Če mu ej skadit špinel samo za sprostitev na vsake tok cajta…ok, če pa mu je to kajenje beg pre kakšnimi problemi, situacijami oz. za lažje reševanje le teh…sej veš, iz frustracij vsi lažje bežimo oz. si jih radi lajšamo..samo da najdemo način.kakršnega si že dopustimo. Ti sam zase veš, do kam želiš, da stvar pripelje. Če te pač že zdej moti- en temeljit pogovor..tvoji strahovi, njegovo mnenje… Čče pa stvar zaide predaleč…huh, pa to niso prijetne bitke. :/ Its up to you.

beri skoraj vsak dan, mogoce kakega preskoči…Ko pridem iz sluzbe je ze zadet, ker on konca uro pred mano, se zapoha in gre pred racunalnik…

Pozdravljena!

Moja izkušnja: stara sem 28 let in dva meseca nazaj sem se razšla s fantom- zaradi trave…hodila sva skoraj pet let. Že na začetku sem mu povedala, da mi to ni všeč in obljubil je, da bo nehal in je- za pol leta…potem so bili resni razgovori, obljube…pa ni bilo nič iz tega…stvari so se samo stopnjevale, njegovi kolegi so mu težili, kako mi more pustiti, da mu tako ukazujem…ampak jaz sem hotla samo njega…ker ko je bil zadet ni bil on. Stvar je nanj delovala tako, da je bil ves vzhičen, imel je visokoleteče ideje, ki niso bile uresničljive, jaz pa, ki nisem hotela kaditi, sem bila zanj predolgočasna…mislila sem, da se bova letos poročila, o tem sva imela resne načrte, potem pa sem ugotovila, da ne morem celega življenja preživeti s človekom, ki je vsak dan z nogami dvajset metrov nad tlemi in ki pred vsakim problemom zbeži v svet omame…pa je drugače v redu fant…torej sem končala agonijo in se sedaj počutim precej bolje, saj sem bila predj stalno obremenjena z njegovo razvado…torej, vse kar moraš storiti je, da se vprašaš, ali boš lahko s to razvado živela celo življenje…obljube v stilu, saj bom nehal, ko bova poročena, ali ko bova imela otroke…ne pomenijo nič
Lep pozdrav

Draga isabela!Stra sem 22 let in moj fant 25 let ,še vedno stanujeva v študentskem domu, vendar ne v isti sobi.je zelo dober do mene in zelo me ima rad vse bi storil zame, hodiva 1 leto in se še nisva skregala.Tudi on še zmeraj kadi travo.Bil je za novo leto v amsterdamu in teden potem je bilo grozno, čisto me je zapostavljal,in samo kajenje ganje je bilo pomembno,…to me je zalo matralo in sem mu omenila in je potem res skoraj nehal, zaradi mene, pa sam je ugotovil da je res preveč tega in da zapostavlja še domače in fax.Zdaj je drugače, zgleda da me ima res rad in da noče da bi se zaradi ganje to spremenilo.Sicer pa me ne vara in si res zaupava,pa mu tu pa tam kakšen joint odpustim, vendar je zaradi moje želje to skorajda opustil.Ampak drugače mi pa ni prijetno ko kadi, nekako drugače, ne manj ljubeče, ampak drugače se obnaša do mene, ne spadam v njihovo družbo ko kadijo in to me včasih zelo žalosti.Tudi jaz ga imam zelo rada in če bo v prihodnosti začel spet veliko kaditi, ve da bo izgubljal mene.Točno vem kako se počutiš…če se fant grdo obnaša tudi drugače do tebe, nehaj z njim, če te pa ima rad in se je zaradi tebe pripravljan vsaj malo spremeniti oz. zmanjšati dozo potem se pa skušaj pogovoriti z njim in najti skupni jezik.Poskušaj mo odpustiti tu pa tam kakšen joint, če pa te bo začel zapostavljati ali karkoli pa mu daj vedeti da te bo s tem enkrat za vselej izgubil…in malce ga prestraši, pa pojdi ven s prijateljicami, da te bo malo pogrešal in mu povej kako bi bilo če bi bila ti vsak dan pijana kako bi se potem on počutil.

ja pqa prav imate, sedaj ko berem druge odgovore…veste zelo hudo mi je ker ga imam zelo rada in tudi on mene…Ne vem kako bo v prihodnosti, mogoče tudi jaz ne bom zdržala tega…ampak nočem premišljevati o tem ..za zdaj..premišljevanje o morebitni prihotnosti..kako bi bilo če…kak se bo odvijalo …če…ne obremenjujem se s tem…vendar tudi meni ni prijetno…sicer pa sem tudi jaz taka, da če bom videla da je oz bo situacija začela postajati huda , bom ziher še pravi čas prekinila.

Ganja je solo droga – kljub temu, da je mehka droga, je učinek na ljudi zelo slab – mislim, da si to sama izkusila. Moje osebno mnenje – postavi ga pred odločitev! DROGA ali TI!!!

New Report

Close