Spoštovani gospod Krek!

Verjetno nisem edina, ki se sprašuje kako da ta forum ne deluje, glede na veliko problematiko drog v naši državi. Tudi na vprašanja ni odgovorov. A kdo to vseeno plačuje? Mogoče bi bilo bolje zadevo kar ukiniti. Brez zamere in lepo pozdravljeni.

Tjaša

V forum prihajajo vsakovrstna vprašanja, na katera ni mogoče najti takoj odgovorov, zato prosim vse, ki jim še ni bilo odgovorjeno, da malo počakajo, kajti tudi mi potrebujemo določen čas da pripravimo ustrezen odgovor.

Lep pozdrav,

Milan

Po podrobnejšem pregledu foruma sem tudi sam ugotovil, da nekaj odgovorov, ki smo jih posredovali sploh ni na forumu. Očitno nekaj ne deluje dobro. Se bom podrobneje pogovoril z organizatorji, da bi rešili ta zaplet.

Milan

tudi jaz opažam, da ne dela

Namesto odgovornih bom odgovorila kar jaz,

Slovenija ima manj kot dva mio prebivalcev.
Kakih petnajst odstotkov nima pojma kaj je internet in nikoli ne bo poiskusilo izvedeti, kakih deset odstotkov še nima pojma kaj je internet, še manj pa kaj je zasvojenost, vendar bodo izvedeli vse o modernosti žal še prekmalu, kakih dvajset odstotkov ljudi nima časa za internet, ker služijo kruh dan in noč, kakih dvajset odstotkov se za problematiko zasvojenosti itak ne zanima, kakih dvajset odstotkov domov še vedno nima računalnika, kaj šele modem ali ISDN, ostane nam torej približno petnajst odstotkov ljudi, ki jih problematika zanima, saj so se z zasvojenostjo srečali posredno ali neposredno, vendar pa mnogi odgovore iščejo v organizacijah, ki nudijo pomoč.
Če forum pomaga vsaj enemu človeku, če vsaj ena oseba dobi informacije, ki jih v trenutni življenjski situaciji potrebuje,
se splača.

Vse spoštovanje G. Milanu Kreku za informacije in nasvete, ki jih nudi in za dobro voljo.

LP
Nina

Meni se zdi cudno, kako bi lahko odgovarjal nekdo, ki sploh nima izkusenj s tem. Teorija in njegovi bla, blaji pa itak nobenemu ne povedo nic novega.

zakaj ne povabite na forum nekoga, ki je ze sel skozi cel pekel droge’??

Lp!!

Torej vabimo vse, ki so imeli ali imajo izkušnje z drogo, da jih zaupajo forumu in skušajo odgovajati na dana vprašanja.

Torej vabimo vse, ki so imeli ali imajo izkušnje z drogo, da jih zaupajo forumu in skušajo odgovajati na dana vprašanja.

Se popolnoma strinjam. Ta forum je totalna ignoranca glede na to kako velike težave imamo z narkomanijo v naši državi.

Pozdrav,

ali moj odgovor ni bil primeren?
(Vprašanje za moderatorja)

Nina

OK, zdaj je pa vse na mestu – se opravičujem če sem prehitevala z vprašanji. Malce nestrpno, ko nisem videla svojih odgovorov, pol pa normalno – joj a kaj nisem v redu in dovolj obzirno napisala, pa taki strahovi.

Nič takega,

Lep pozdrav in lep dopust

Nina

New Report

Close