Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Fluomizin in streptokok b

Fluomizin in streptokok b

Spoštovani!

Zanima me, ali lahko uporaba fluomizina pred brisom noznice na patogene bakterije povzroci lažno negativen test na streptokok b in druge patogene bakterije? Hvala!

lažno negativnega brisa zaradi Fluomizina ne bo, lahko pa se streptokok B eventualno odpravi tudi s Fluomizinom.


New Report

Close