Fitnes na dolenjskem

Pozdravljeni, ta oglas je namenjen vsem ki vas zanima fitnes ali kakšna koli vrsta telovadbe in živite na dolenjskem.

Sem Marko in sem osebni trener v Novem mestu v na novo odprtem fitnesu Fit Floor, ki je fitnes z višjim standardom opreme, čistoče, osebnja in zasebnosti ter z sposobnim in dobrim vodstvom.

Stranke treniram drugače kot večina osebnih trenerjev, določene vaje strankam ne dam le SAMK zato da bo stranka trenirala določeno mišico ali le zato da bo delala nekaj da bo izgubila maščobo, ampak ker točno tako obliko vaje v določenem položaju in z določenim pripomočkom potrebuje.

Seveda lahko z mano izgubite telesno maščobo in pridobite mišice kot lahko z večino trenerjev, razlike pa je da z mano dobite varno in smiselno obravnavo in skrb za vaše sklepe, ki jih ne mislim žrtvovati kot ceno za postavo ki si jo želite, kot na žalost skoraj vsi trenerji delajo in kar je na žalost strankam vidno šele po zelo dolgem času. Jaz zagotavljam 100% varno in smiselno storitev, pri kateri dobite kar želite in kar potrebujete.

Ker tudi razumem da je povprečna neto plačav Sloveniji 1100€ ne pretiram z ceno in v redkih primerih prilagodim na finančno stanje, saj želim imeti veliko strank, ne le nekaj strank za isto denarja.
Ceno spustim za 25% za dijake in študente, ter cena na osebo je seveda veliko manjša v primerih kjer vadim 2 ali 3 naenkrat ali če se 2 osebi iz istega hiše odločijo za treninge vsak individualno.

Delam v fitnesu Fit Floor Novo mesto, ki je v ločni, na voljo sem kadarkoli na 040 188 989. Pokličite ali napišite sms in dogovorimo se lahko za brezplačno uvodno uro.

Lep Pozdrav

Marko Fifolt

New Report

Close