Najdi forum

Fitnes, kako začeti?

Verjetno se nekaterim zdi naslov smešen ampak potrebujem nasvet. Telesne aktivnosti mi ne manjka, doma krepim predvsem roke, trebuh, hodim v hribe, imam zdrav indeks. Rad bi pa zadevo nadgradil. Do idealne teže mi manjka kakih 5kg, to bi dosegel z ustrezno prehrano in obiskovanjem fitnesa. Tam še nisem bil, in ne vem katere naprave in vaje bi sploh bile primerne za doseganje mojega cilja. Torej nekaj za roke, trebuh. Pri prehrani imam pa problem samo pri beljakovinah, ker jih malokrat naberem toliko kot priporoča tista aplikacija, čeprav je kalorij dovolj. Razmišljam o kakem pripravku za po treningu.

Lep pozdrav, hvala vam že vnaprej

Ne kompliciraj preveč. Če že greš na fitnes, potem se sprehodi čez vse naprave, ki jih imajo tam. Temu se reče krožni trening. Po parih tednih tedni bo vse bistveno bolj jasno. Na vsaki napravi je ponavadi tudi fotograifja z napotki kaj se na njej počne. Če boš to upošteval in zraven nekaj logike ne boš imel težav.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

New Report

Close