Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? fiksni zobni aparat za odrasle

fiksni zobni aparat za odrasle

Hej!

Mene so boleli zobje in glava, cirka en teden. Priporočam ti kakšen ibuprofen, ali pa naklofen, meni je zelo pomagal… Stanje se kasneje umiri, ne skrbi. Če bo bolečina po enem tednu še kar neznosna, se ne obotavljaj in pojdi k Ortodontu.

lpP

Najlepša hvala za odgovor!!

LP

Je že kaj bolje? Jaz sem danes snel aparat! 🙂 🙂 🙂 🙂

A mi lahko kdo napiše samo ime ortodonta iz Beograda, ki se je omenjal zgoraj?

Hvala

Pozdravljeni,
zanima me kolikšna je cena samo za snemanje zgornjega fiksnega aparata?

Pozdravljeni
Imam en problem in sicer star sem 14 let in bi potreboval z.aparat in me zanima kako dolgo bi mogel čakati da ga dobim brez da bi vložil denarž..in čez kaj vse bi mogu dat skozi

Hwala že vnaprej! lp

Čau, imam zgornje dele zobov malo preveč naprej in bi si jih popravu da pridejo u normalno stanje, kje priporočate in če mi lahko daste naslove?

Jaz še vedno priporočam Dejana Pirtovška v Črnučah. Zelo zadovoljen!

Azzkikr, bi lahko prosim napisal kaj več o svoji izkušnji pri dr. Pirtovšku? Pač zanima me koliko stane prvi pregled, če se da na obroke plačat pri njemu, koliko časa si nosil aparat in kakšen? Je ortodont prijazen? Bi ti bila zelo hvaležna no za kakšno informacijo več.

Ampak… če sešteješ stroške poti in ves čas, ki je potreben za pot… ne vem, če se še vedno splača it po zobni aparat v Beograd.

Živjo, pozna kdo kakšnega dobrega ortodonta (samoplačniško) na dolenjskem ali v okolici Ljubljane, ki je poleg tega kolikor toliko ugoden? V lj so cene zobnih aparatov res visoke.

tadeja3265

Živjo! Mislim, da bi se moralo dati na obroke. Za cene ne vem več točno, prvi pregled je malenkost. Zdravljenje samo je pa itak na “obroke”, ker le začneš z malo večjim zneskom (namestitev breketov), nato pa plačaš vsak pregled posebaj (cca 1x mesečno). Upam, da sem ti pomagal.

Aja še tole – če se kdo obotavlja (jaz sem se) – sedaj je preteklo kakšni dve leti od konca mojega zdravljenja in vsak dan – da, ne pretiravam – sem hvaležen za svoj nasmeh. 🙂

Bodite v cvetju!

Kvalitetnega in ugodnega ortodonta je težko najti. Pravzaprav je to v Slo ne mogoče. Mi smo iskali in najprej našli oglas na fb za zobni aparat tudi na obroke, to nam je bilo zanimivo, ker smo najprej mislili, da je zadeva za nas preko zavaravanja zaključena, ker je šlo za otroka. Poklicali smo jih v Spletna klinika in so nam vse podrobneje razloćili nakar smo izvedele sledeče: ortodont je v Zagrebu, cena aparata 700€ in ne več kot 1.200€ z vsemi pregledi, menjavo žabic, žičk,…. Plačilo je bilo možno na obroke, ker pa je šlo za našega otroka so nam v Spletna klinika razložili da imamo 100% možnosti za povračilo stroškov zdravljene. Aparat je gor, otrok vesel, mi še bolj. V Zagrebu pa tako profesionalni in tako prijazni, da so pa res dobri se vidi po čakalnici, vedno ko predemo na kontrolo je čakalnica polna…ampak to ne pomeni da se čaka…to pomeni da se veliko dela. Če koga zanima predlagam, da pokličite Spletna klinika vse kontaktne podatke najdete na njihovi spletni strani ali na fb in se pozanima kakšne so vaše možnosti, splh če gre za otroke. Ker pri nas se boste zagotovo načakali in na koncu celo ne boste več opravičeni zdravljenja preko Zzzs.
Lp,
Andreja

New Report

Close