Imam eno vprašanje za vse!

Namreč menim, da pač okoli nas obstajajo osebe, ki nas takoj pritegnejo, pa tudi osebe, ki nas kasneje, pa osebe, ki nas pač ne. In jasno pač, moški smo vizuelni. Ko smo še bolj mladi, nas pritegne skoraj vsaka ki ima krilo, kasneje se nam čuti nekako izostrijo. Mogoče, če gremo vase (menim, da sem sam šel do določene globine / mogoče pa ne dovolj globoko) ugotovimo kakšne ženske so tiste, ki takoj pritegnejo naš pogled. Seveda to še ne pomeni ničesar. Potem je treba navezati stik, izmenjati kakšno besedo in lahko je v trenutku konec simpatij, a vendar.

In nekako se mi dozdeva, da zdaj vem katere oziroma kakšne ženske so “moj tip”. In prvo vprašanje – a imam sploh pravico do tega ali bi moral hoditi naokoli z zavezanimi očmi in iskati samo sorodne duše?

Seveda “moj tip” ne obstaja samo v vizuelnem smislu ampak tudi drugače – v smislu življenskih nazorov, spolnosti, preživljanja prostega in neprostega, skupnega in neskupnega časa.

Moški (vsaj nekateri in dosti tistih, ki jih sam poznam) smo pač takšni da želimo imeti nek mir v svojih očeh, ko pogledamo tisto s katero korakamo naokoli. Pač pogled nanjo naj bi pomirjal – to pa zato ker je ona “naš (moj) tip”. Ali je to tako mimo???

SPLOH NE

No – ne vem zakaj misliš, da se išče sorodno dušo z zavezanimi očmi?
Jaz ti povem svojo izkušnjo. Sem točno vedela, kakšni moški so moj tip. Kateri so pritegnili moj pogled, njihov značaj, zanimanja ipd…. In kaj se zgodi. Nazadnje sem poročena s dolgoletnim prijateljem, kateri je dolga leta poslušal moja “nakladanja” o raznih tipih, kateri je z mano “sočustvoval”, ko sem bila nad kom razočarana, itd…
Ta moški ni niti pribljižno takšen, kakršen sem mislila da je “moj tip”. Niti vizuelno, niti drugače. Ampak ti povem – imam ga rada do norosti! Zdaj je on moj tip!
Tako se ti v življenju lahko obrne, ko najmanj pričakuješ!

Aja – pa še nekaj hecnega sem se spomnila – o moških in njihovih “tipih” žensk:
moški in ženske – kot moški in npm. cigarete. Enim pašejo Malboro, drugim Ronhil, tretjim Boss, itd. Vsakemu svoje! A ko so malo pod “gasom”, v družbi, so dobre tudi stare 57! Hi, hi!!!
Pozdravček!

New Report

Close