Najdi forum

FHES

Ali kdo uživa ta “mineralni prah, ki oživi vodo”? Mi lahko kaj več poveš?
In koliko stane ena škatlica, in za koliko časa jo imaš?
Hvala.

Živjo!

Sama se bolj na začetku; Aktive-H (Flanaganov kremen ojačan z vodikom) uživam šele slab mesec. Ena škatlica vsebuje 60 kapsul in stane 13000 SIT. Baje je priporočljivo uživati 4 na dan, sama jemljem 2 kapsuli na dan. Več o živi vodi si preberi na strani

http://users.volja.net/tontin/zdravje/fhes/fhes.html

(se opravičujem, ne znam narediti aktivnega linka)

Meni se zdi, da mi daje še neko dodatno energijo, čeprav sem sicer trenutno v dobri kondiciji. Sicer pa, če verjameš, da ti nekaj pomaga, ti bo sigurno pomagalo!

Lep pozdrav

Živjo,

jaz nimam MS, ima pa moj bližnji sorodnik sum na MS, tako da včasih zajadram tudi sem. FHES jemljemo trije v naši družini, tudi on. Sicer šele tri mesece, a zaenkrat zgleda skoraj čudežno. Kar opaziš kratkoročno, je več energije, kot si jo imel prej (manj utrujenosti, boljše počutje, boljšo fizično kondicijo), dolgoročno pa deluje predvsem kot super antioksidant, s katerim se vsi ostali težko primerjajo. Ni to kakšen fokus-pokus, zadaj je čisto logična kemija. Gre za to, da kremenov hidrid, ki je učinkovina, deluje kot strašen donor elektronov (antioksidant), hkrati pa omogoča rehidracijo eritrocitov (celo pri ljudeh, ki dovolj pijejo, so ti dostikrat dehidrirani, ker voda zaradi velike površinske napetosti ne more vanje), in šele taki lahko dobro opravljajo svoje delo, torej dovajajo kisik celicam po telesu.

Več o tem (žal tudi jaz ne znam narediti aktivnih linkov):

http://zik-si.com/ziva-voda/FHES-predstavitev.pdf

http://users.volja.net/tontin/zdravje/fhes/fhes.html (tukaj lahko mirno preskočiš “pocukrane” primere na začetku, naprej pa je OK branje)

Cena je taka, kot je zgoraj napisala Jera, doza pa je 1 – 2 za zdravega človeka, sicer pa lahko povečaš na 4 kapsule dnevno.

Jaz sem slišala same dobre zgodbe, naši prvi trije meseci so super, tako da probat se pomojem splača.

LP

Zanima me, kje lahko to kupiš?

Ajda

Pri nas lahko kupiš le od zastopnikov. Če pa se odločiš, da boš redno jemal oz. več kupoval, se ti najbolj splača, da se sam prijaviš kot zastopnik. S tem imaš malo nižjo ceno in pa nobene obveznosti (v smislu, minimalne količine, ki bi jo moral kupovat, ali pa iskat nove kupce ali kaj takega). Jaz sem se ravno vpisala kot zastopnik in bom verjetno v naslednjih dneh naročila prvo pošiljko s Švedske. tako da nisem še nek blazni “maher”, ampak upam, da bo šlo…

LP

Matilda super… ko boš naročila oziroma postala zastopnik, vsekakor povej. Jaz bi tudi poskusila… najbolj mi namreč tu in tam zmanjka energije, in tega res nisem vajena ;))

Se priporočam,
Lucija

OK Lucija,

sem mislila naročiti en paket (tri škatlice), kar je ravno prav za nas tadomače za en mesec, lahko pa naročim dva in imam potem tri škatlice viška, če hoče še kdo poskusiti.

lp

Ti kar naroči še eno zame.

Lp,
Ajda

Živjo punce!

No, a ste zdaj že probale ta Fhes? Tudi mene zanima, predvsem zaradi moje prijateljice z MS. Po internetu je sicer veliko napisanega o njem, vendar zelo malo oz. skoraj nič izkušenj tistih obelelih z MS. Malo je tudi strahu glede učinkovanja v povezavi z zdravili. Ja upam, da je … oz. da bo!
L.P.

New Report

Close