Femibion 2

Pozdravljeni!

Pred zanositvijo in sedaj jemljem FK Femibion 1. V ponedeljek sem začela 13. teden nosečnosti, in me zanima, kdaj moram začeti jemati Femibion 2. Malce me namreč bega to štetje tednov, mesecev, tromesečja… Če prav razumem traja 1 tromesečje do konca 14. tedna, drži? Torej, začnem jemati že sedaj, čez 14 dni, ali pa sploh ni tako zelo pomembno, da bi temu posvečala preveč pozornosti?

Najlepša hvala! Lep pozdrav!

res je. Zadeva ni tako pomembna, še manj usodna. Ko vam zmanjka tabletk FB1, pač preidite na FB2 in se s temi prehodi iz 1. v 2. trimesečje ne ukvarjajte preveč.


Pozdravljen,

Sem 20 tednov noseča.
Mene Samo zanima – ali je full Narobe da sm PO pomoti NA hitr vzela x2 tabletke NA Dan ( Femibion 2 ), namesto x1 tabletka – x1 Kapsula ??
Zjut sm vzela x1 tabletka in k sm hotla popoldne vzet kapsulo, sm spregledala in nahitr sm pojedla ŠE 1tabletka
. Na škatli pa piše da dnevni odmerek se ne sme prekoračit.
Najlepša hvala v LP

ne, nič ni narobe, saj gre pri tem za prehransko dopolnilo z vitamini, kateri so topni v vodi, torej se vse kar je preveč, takoj izloči z urinom.


Spostovani,

Imam vprasanje glede jemanja tablet Femibion 2. Do zdaj sem redno jemala Femibion 1, v 2. trimesecju bi presla na Femibion 2. Bega pa me, ker imajo Femibion 2 dodan vitamin D in omega 3 (DHA) , za slednje pa sem brala, da niso priporocljive, ce nosecnica uziva Aspirin protect (jaz ga). Lahko torej vseeno preidem na Femibion 2, ali raje ostanem pri 1?

Hvala za odgovor in prijazen pozdrav

spoštovani,
v bistvu folna kislina od 10. tedna dalje ni več nujna, res pa se odsvetuje kombinirati Aspirin in omega 3 pripravke, ker medsebojno nevtralizirata učinke pri zaviranju tvorbe strdkov. Če že hočete naprej uporabljati FK, lahko ostanete na Femibionu 1.


New Report

Close