Najdi forum

Fantu ne pride, kaj pa zdaj?

Živjo, zanima me vaše mnenje o naslednji situaciji. S fantom sva skupaj skoraj tri leta, od tega mu prvi dve leti med seksom sploh ni prišlo, je pa vedno poskrbel zame. Drugače imava zelo dobre odnose, veliko sva se o tem tudi pogovarjala in poskušala reševati na različne načine, sedaj mu uspe v določenem položaju doseči orgazem skoraj vedno. Težava je v tem, da pa meni ta položaj ne ustreza in ne morem doseči orgazma. Kljub temu večinoma seksava v položaju v katerem je zadovoljen on, pa tudi nasploh zelo poredko, največ dvakrat na teden, če sploh. Res je sicer, da sva čez teden večinoma narazen zaradi mojih študijskih obveznosti, pa vendar… tudi kadar sem cel teden doma, je seks omejen zgolj na vikend enkrat ali dvakrat. Zadnje čase čedalje bolj čutim svojo nezadovoljenost in ne vem več kaj naj storim… naj vztrajam v zvezi z nekom, ki ga imam res rada vendar me ne more popolnoma potešiti ali ga naj raje pustim? Vas lahko prosim za kak bolj izkušen nasvet?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Vedno je poskrbel zame..
..vendar me ne more popolnoma potešiti..

Kaj je zdaj res?

Prvo ali drugo?

In kako nekdo “poskrbi vedno za drugega”, če je ali so položaji vedno takšni, ki vam ne ustrezajo oz.ustrezajo samo njemu, da ne omenjam še tistega, v katerem njemu vedno pride, vam pa nikoli?


Nekdo laže (samemu sebi).

1. Samo-Laž
Če se dejansko pogovarjata in rešujeta, bi našla rešitev. Ker tudi to, da ne najdeta skupaj rešitve in se odpravita do ustreznega terapevta (ker več kot očitno problem ni zgolj “fizičen”) je rešitev!

2. Samo-Laž
Ob vsej izbiri Kamasutre, torej ob tisoč in eni pozi, vam pride v tisoči.. njemu v prvem?
Diametralno nasprotno torej.
Seksualne pripomočke poznamo že nekaj tisočetij, sodobne električne stoletje in pol. Mastrubacijo – beri: naučimo partnerju kako to gre, pa ljudje poznamo od kar smo roke stegnili tja dol.
Če bi bog želel, da tega ne počnemo, bi imeli kratke “ročice” kot T-Rex.

3. Samo-Laž
Če paru nikoli ne uspe priti skupaj – skupni orgazem.. in to še v isti pozi, nikakor nista za skupaj?

Pravi nasvet je torej DEJANSKI pogovor s partnerjem.. igra, raziskovanje.. in če ne gre, je še vedno marsikateri terapevt na svetu, ki vama bo lahko pri tema pomagal – odpraviti psihološke probleme, ki so tiste, ki so dejanska ovira.
Menjava partnerja ne bo prav veliko rešila, ker bo psihična blokada ostala oz. Se ponovno pojavila.

De omnibus disputandum..
nova
Uredništvo priporoča

Ne razumem fore. Zakaj najprej ne seksata tako, kot ustreza tebi, in potem spremenita položaja, kot ustreza njemu? To čisto glede tehnične plati.
Mi je zanimivo, da je prej dve leti mislil predvsem nate, zdaj, ko je ugotovil, kako on pride do potešitve, pa ga na lepem tvoj užitek ne zanima več? Glede bolj redkih spolnih odnosov, kot tebi ustreza, se pa morata pogovorit. Načeloma je glede tega vedno slabše, ne bolje.

Težava je v tem da mu zelo redko “stoji” dovolj dolgo, da bi lahko menjavala položaj…

Preveri še ozadje, zakaj je temu tako. S tem mislim, kako pogosto gleda porniče in se tam olajša. Ne boš verjela, koliko jih je dandanes od tega odvisnih in posledično ženske nezadovoljene, nezadovoljne, ker v postelji niso zmožni več funkcionirat.
Lahko povprašaš tudi kakšne strokovnjake o tem, samo laikov ne, ker ti bojo dopovedovali, da je to normalno in jih gleda vsak.

Na tem portalu imaš tudi forum ED – želiva si spolnosti, in nekaj tem o podobnih težavah, kot jih ima tvoj fant.
Pri vseh težavah v zvezi je najprej pomembno to, da jih oba vidita kot težavo in da jo želita rešiti. To je prvi pogoj, da se lahko kaj popravi oziroma da se zadeva razčisti.

Ja, očitno je kar pogost vzrok za težave pri doživljanju orgazma to, da so fantje preveč navajeni na svojo roko in jim stik med spolnim odnosom ni dovolj močan, intenziven in idealen. Plus porniči, ki izkrivljajo pogled na “normalno” spolnost.
Glede šibke erekcije je pa lahko ogromno razlogov, od zdravstvenih, psihičnih do razvad (pijača, kajenje, teža, slaba splošna telesna kondicija …).

Menjaj. Tipu nisi dost privlačna.

Joj kakšne neumnosti eni pišete, “menjaj tipu nisi privlačna”, za dober sex ni potrebna privlačnost (kaj pa če je tema), ampak je najpej treba poskrbeti za strast, predigro (božanje in sexy rajcanje skozi cel dan), se med sexom mal premaknit, povedat kaj si kdo želi in dati partnerju vedet da te privlači, ni čudno da je toliko ločitev, če se o sexu učite pri veruku.

Najprej se moraš vprašati, kaj za vaju je sploh sx?
Zame recimo se to začne že s poljubom, z dotiki čez dan… sam spolni odnos je nadgradnja še. In če noben od naju ne doživi orgazma (v dveh urah, kadar si vzameva čas za naju), ali samo eden od naju, ali ga doživiva dvakrat – so what… Sva pa ves čas v tistem feelingu pred in v njem uživava. Tu se porodi vprašanje (na katerega jaz vem odgovor:) , kaj je bolje. Ali dve uri crkljanja in uživanja, ali 15min planske telovadbe, ki se konča z orgazmom.

Vse mora biti brez kompliciranja. Najprej itak lahko zadovolji tebe, potem pa njegov položaj na koncu, pa je.. Imejta pač samo skupne intimne trenutke, brez sekirancije a bo komu prišlo ali ne. Če pa tovrstne intime in želje ni… ja, potem pa idi dalje.

Ni potrebna privlačnost?!? Ja, če gre z plačan seks, ti hlod (ziher si ded, ker ženska kaj takega ne bi izjavila). Ali pa mogoče, če si moški. Brez privlačnosti gre pri ženski za prodajanje ali posiljevanje. Nismo roboti. Vzburjenje se pri ženski ne more zgoditi le s fizičnim dotikom, ampak se začne v glavi!

Poskrbi za njega ali pa ga zamenjaj dok še lahko..
Lep dan ti želim..🤗🐞

Kako pa lahko rajcaš nekoga, kateremu nisi privlačen ali obratno? Tema ni nobena ovira, če veš, da imaš v tam nekoga, ki te privlači, če ti diši itn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na dolgi rok to ne bo slo.

Na dolgo rok rabis enga, da se fajn poklapata v postli. Ce ne bos vedno nezadovoljna. Ce seks ne stima, potem 80% zveze ne stima. Plus tega sta se mlada oz. Pre mlada za tako redek seks.

Jaz sem imela nekaj podobnega pri bivsemu mu tudi ni stal in podobno in sem ga po treh letih pustila ker mi je manjkalo enga orng seksa. Tako pac je.

New Report

Close