fant
Oj,
s fantom sva skupaj že 4 leta in zadnji mesec opažam nihanja v njegovem vedenju. Hočem rečt, da nisva nič skupaj oz. zelo malo, saj ima kar naenkrat veliko dela….
Čez teden se vidva za pol ure in potem zgine domov. Pa ga pokličem pa pravi, da je utrujen in da leži ter gleda televizijo!
Pa pride vikend, ko upam da bova skupaj vsaj večji del dneva, ne, zopet mora doma nekaj počet. Kaj pa lahko pozimi delaš nonstop doma?
Ali mogoče prehitiva koledar in že zdaj opravlja spomladanska dela, al kaj?
Potem mora it z bratom levo in desno, ker zgleda da sam ne zna nikamor it.
Jaz si ne želim it zraven, ker me njegov brat ne mara.(dolga zgodba)
Ta teden se pa tudi nisva skoraj nič vidla, tolk da mi da lubčka in zgine.
Včeri sem čist znorela in sem ga poklicala, da nej pride k men in pravi, da ne ker počiva, kot da ima 60 let, in da mu nič ne manjka če se ne vidva.
Pravi, da je to njemu dovolj. Halo! Jaz pa sama doma, knjige sem že vse prebrala, stanovanje se sveti, on pa doma leži, niti ven noče it.
Dones me sploh ni poklical, tako da sem ga jaz in je reku, da če ga hočem vidit naj pridem v njegovo delavnico kjer popravlja avto. In sem rekla, da na mrazu ne bom stala in občudovala njegove vijake…ker vem da bi mu mogla še pomagat, zato me je znal vedno izkoristit. Pa sem ga lepo vprašala kdaj bo končal in če si me ne želi vidit? In je reku, da ne ve, ker mu je bolj pomembno da popravi avto in da ga itak hočem jaz vidit, njemu je vseeno! Pa če to ni kreten!
Na koncu sem ga vprašala, kam me bo pelu ko bo popravil avto, pa je reku ja lahko greva na večerjo sam boš ti plačala, a veš kok so dragi deli za avto…Enostavno ne vem, kaj naj si mislim, sploh si me ne želi, vseeno mu je, vsi drugi so bolj pomembni. Če dedka zvija že teče k njemu, jaz imam pa lahko vročino in se mi vrti, pa ne bo pršu k meni, ker se noče nalezt!
Razmišljam tudi o tem, ko mi je pred tednom dni rekel (ko sva se skregala, da nima časa zame) da sem zabita, da mu je vseeno če greva zdaj narazen in pozabva na vse.
Kaj mislite? Ali se splača vztrajat s takim tipom, ki nima časa oz. interesa za punco?
Polega tega me sploh ne zna potolažit in podpret v odločitvah, povsod me zabije. Tudi za faks pravi da je brez veze in da ne bom diplomirala.
A se tak človek sploh ceni, zakaj zaničuje vse kar je boljše od njega?
NAčeloma se ne opredeljujem,
če pa je tole vsaj polovico res. Potem imaš samo eno možnost.
Sun ga nekam, pa pejdi, nekje nekdo čaka, ki bi te z veseljem peljal na večerjo, pa še plačal.
Primož
Zivjo
podoben sem tezavo imel jaz samo da je trajalo vec kod 4 leta, nikoli casa zame vedno izgovori 2x na tedense vidla stem da ze naslednji dan jo popihala, sam en probel sem imel jaz ker sem jo imel toliko rad da sem bil zaslepljen potem ti po dolgih deltih rece mogoce te sploh nisem imela toliko rada.
Ce sedaj vidis da ni boljse, nikoli nebo vec verjem samo cas zgubljas za nekoga ki bo ti to nudil.Primož napisal:
> NAčeloma se ne opredeljujem,
>
> če pa je tole vsaj polovico res. Potem imaš samo eno možnost.
>
> Sun ga nekam, pa pejdi, nekje nekdo čaka, ki bi te z veseljem
> peljal na večerjo, pa še plačal.
>
> Primož
>
veš kaj naredi. ne ga klicat več. prej ali slej te bo sam on poklical. ko te pa bo reci da si si našla drugega. pol boš pa vidla reakcijo. jst sem mojega na tak način mal zbudila, je na podoben način počel z mano le da ni bil tolk direkten in žaljiv do mene kot vidim je on to tebe.
zgubiti itak nimaš kaj.
pa srečno
če imaš fanta, ki ti reče, da si zabita, bi te vprašala, ali se ti ceniš,in zakaj se zaničuješ, da se pustiš postaviti na drugo mesto za avto.
Svetujem ti, da ga ne kličeš več,pa boš videla, koliko časa bo trajalo, da te bo poklical in kam povabil. Kaj ta fant res hodi s tabo? Čakaj in se pusti ti prositi, in ko te pokliče, reči, da boš raje počivala. Če boš to naredila boš morda odkrila, da sploh ne hodita več.
Kot pravi Primož, nekdo drug te bo rad peljal ven.
Morda pa tip razmišlja, da se mora vedno on truditi zate, priti k tebi, te kam peljati ven in se zanimati zate. Zato se je odločil spremeniti taktiko in sedaj opazuje, kdaj boš imela dovolj in nekaj ukrenila v tej smeri. Lahko pa je tudi samo nespretnež, ki ne zna ravnati z dekletom.
Ne razumi me narobe, ne zagovarjam njegov prav. Samo tudi fantje se lahko počutijo izkoriščanega in neljubljenega, če vsa organizacija sloni na njegovih ramenih. Morda ima podobne občutke, kot jih imaš ta trenutek ti. V bistvu gre pri vama samo za borbo po premoči, kdo bo zmagal. Ampak v takem primeru bosta izgubila oba.
Sedaj je žogica na tvoji strani, glede tega kaj se boš odločila in ukrenila. Omenila bi pa samo še njegove žaljive besede. Prav imaš, kaj takega se ne govori svojemu dekletu (da je zabita itd.). Zato si vzemi čas za premislek. Morda ga sploh ne bi več klicala in poskrbela, da te ne bo doma, ko bo klical on. Bodi zaposlena ali pa utrujena:) Igraj njegovo igrico. Ali pa res pojdi do njegove delavnice, ni mu pa treba pomagat pri tem delu, če tebi ni do tega.
Skratka, naredi nekaj nepričakovanega, nekaj kar ponavadi ne delaš in potem opazuj njegovo reakcijo. Predvsem ne čakaj pasivno, ampak ukrepaj.
Je pa tudi še ena možnost. Se odpoveš igricam in iskreno vprašaš, kaj ga moti pri vajinem razmerju, kaj si želi in pričakuje od tebe. Potem pa še ti povej (tako da ne boš kritizirala), kaj ti potrebuješ, da boš zadovoljna. Boš vsaj videla, če se je pripravljen pogovarjati in pogajati. V nasprotnem primeru bosta težko shajala skupaj, ker samo ena oseba ne more vleči voza (odnosa) za sabo, medtem ko se drugi lepo udobno pelje ali nezainteresirano hodi zaraven.
Iz lastnih izkušenj vem, kako se počuti in misli tvoj fant. Stvar je taka, da se te je naveličal in te ne ceni. Jebe se mu za tvoje občutke in če mu boš rekla, da ga ne žeiš več videti, ne bo kaj dosti trznil. Občutek ima, da bo v takem primeru in tihega tedna en petminutni telefonski klic dovolj, da boš nasedla njegovim obljubam in pritekla nazaj kot kužek. Njegova samozavest je neizmerna in zdi se mu, da te poplnoma obvladuje. Vereto se pustiš in nikoli prefinjeno ne uporabiš svoje volje v prestižne namene. (da pač mulcu pokažeš, da se s tabo ne da pometati in da niti pod razni ni edini dečko na svetu…)
Popolnoma vdanih in servilnih punc moški ne cenimo!!!!!!
Zivijo,
se strinjam, bolje biti brez fanta kot pa z nekom, ki mu je vseeno. In ce ti povrhu se ni v oporo? Zakaj ga pa potem rabis? Bolj ko bos letala za njim, manj mu bo do tebe. Ljudje so pac taki, bolj ko si na svojih nogah, rajsi te imajo. Najslabse kar zenske v obupu naredijo, je prosjacenje. Zal. To deluje ravno nasprotno od tistega kar bi rade. Ne ves, kaksne cudeze vcasih naredi preprosta beseda: NE.
lp Mimi
Zdravo,
tudi jaz menim, da si prevec servilna. Najslabše kar lahko narediš je, da letaš za njim. Žal so vsi ljudje taksni, da nimajo radi vsiljivosti, bolj ko stojiš na svojih nogah, bolje je, punce bi pa še sploh morale paziti na enakopravnost, v nasprotnem primeru bodo hitro v podrejenem položaju. Če pa te še zmerja oziroma ti ni v oporo, čemu ga potem sploh imaš? Iz tvojega pisma imam tudi občutek, da tvoj fant prazaprav hoče nehati s tabo, pa tudi ne ve čisto dobro kako. Ne kliči ga več, najbolj enostavno za oba.
Mimi
joj,joj,jo in še enkrat joj!!!
A ti je sploh treba spraševat na forumu kaj naj bi naredila?A se ti niso vklopli možgani ko ti je rekel da mu je vseeno če gresta narazen in pozabita na vse.
On bi kr tako pozabil na 4 leta in to….
Če mene vprašaš je res en egoist in povrh vsega še prav zabit človek.Me zanima kaki faks pa on dela al samo avte popravlja-v tem primeru imaš premoč nad njim.
Pa še nekej:A misliš da si taka princeska da mora zmerej on k tebi prit?
Skratka vajino razmerje nima nobene prihodnosti-nobene!!!
Pusti ga! Ni mu do tebe.
Vem o cem govoris, sem imela podoben primer.
Sedaj uzivam. Nimam ga vec. Imam pa srce, ki rad pomaga, povabi, se imava lepo, se pogovarja, sprehajava,….tudi takrat ko njega ali mene boli glava….
Res, tvoj te pa ni vreden.
Iz lastnih izkusenj (sicer sem se komaj “odtrgala” od njega, ker imas cloveka le rad, kakrsen koli ze je) ti verjamem, da non stop nekaj upas….BREZVEZE, ne bo se spremenil.
Tistga enga lupcka ki ti pa da, ti ga da le zato, da mu ne tezis….
Srecno! Veliko jih je, ki si jih zasluzis, ki te bodo cenili….
Živjo!
Nekoč sem imela iste probleme kot ti. Povrhu sem bila sama še operirana, pa me ni prišel pogledat. Pa mamica mu je bila vedno na prvem mestu (mamin sinček). Če sva se kdaj kaj zmenila, da bova kam šla se je pol seveda vmešala mami in začela dobeseno jokat in stokat, tako da smo pol šli drugam al pa sploh nismo šli.
Dobro premisli kaj delaš. Jaz sem. Letos januarja sem ga pustila in spoznala drugega fanta. S tem ta novim načrtujeva poroko drugo leto, moja bodoča tašča je pa zlata.
Ne splača se trpet.
lp. Mateja
Ena, ljubezni je na žalost konec, čas je, da zaključiš zgodbo.
Do tebe se obnaša tako, ker nima dovolj jajc, da bi ti po štirih letih povedal, da mu ni več zate in da hoče zaključiti zvezo. V tem primeru, bi bil “grd” pred svojim in tvojim sorodstvom in prijatelji. Zato bo raje grdo ravnal s teboj, tako da boš ti prisiljena pustiti njega. Mogoče se bo celo delal reveža pred okolico, potem pa bo hitro švignil h kakšni, ki jo ima najbrž že ogledano.
Lahko pa da nima in se bo vzel v roke in te kakšen mesec razvajal, ravno dovolj časa, da boš spet kot kužek skakala okrog njega. Potem se bo zgodba ponovila.
Raje naredi nekaj zase in ga pusti na miru.
Pa poročaj, kako se je izšlo… Iz takšnih izkušenj se lahko vsi kaj naučimo.