Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo evtirotična nodozna golša

evtirotična nodozna golša

Pozdravljeni,
imam diagnozo evtirotična nodozna golša – ščitnica mi sicer duluje normalno -tsh je ok, samo imam 3 vozličke na ščitnivci, ki rastejo. Če bodo še rastli jih bo potrebno operativno odstraniti. Maligni niso. Kaj priporočate za zaustavitev rasti? Mogoče Brojsovo dieto? Hvala za nasvete in lp.

Ugotovi morate vzrok – to je rešitev. S ščitnico so povezani modrostni zobje in obremenitve s strupi (še posebej težke kovine – svinec in živo srebro, žarišča mrtvih zob), slabo delovanje črevesja.

Te dejavnike morate raziskati.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljen. Hvala za odgovor. Torej bi lahko bil vzrok za rast vozličkov npr. mrtev zob. Modrostnih zob nimam več. A predlagate slikanje zob? Kako se ugotovijo obremenitve s strupi? Kakšen način prehranjevanja predlagaze? Je Breusova metoda tukaj učinkovita? Kaj pa akupunktura? Hvala za nasvete.

nova
Uredništvo priporoča

Zelo bi bil vesel, če bi bilo tudi v Sloveniji veliko dobrih zdravilcev ali celostnih terapevtov in bi vas napotil k enemu od njih. Pa jih ni. Kajti, sami ne boste mogli ugotoviti, kaj vam je. Test težkih kovin se naredi v tujini, rentgentske slike mora ovrednotiti nekdo (terapevt, zobozdravnik), ki ima zelo kritično oko. Samo prehrana, tudi Breusova metoda, vam ne bodo pomagali. Težke kovine se iz telesa zelo težko izločijo in jih je potrebno najprej vezati na druge snovi. Akupunktura je “prešibka”.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close