Najdi forum

enostarševstvo

S spoštovanjem,

z zanimanjem sem prebrala članka o feminizmu in zafurani mladini. Pa se mi (kot samski materi) poraja par vprašanj. Glede na to, da je škoda storjena, razmerje je razpadlo, da oče stikov z otrokom ne želi (prisiliti pa ga vanje ne nameravam, dodatno tudi prisila ne bi prinesla nobenih pametnih rezultatov), kakšne so možnosti, smernice za normalno vzgojo otroka v enostarševski družini. V besnem iskanju morebitnega nadomestnega očeta gotovo ne. Tokrat želim drugačno vez, partnerja, ki ga bom lahko spoštovala. Niti ne pričakujem, da ga najdem jutri. Torej, kako ravnati, da dete zraste v zrelega, res odraslega človeka, če se zavedam, da sta za “normalno” vzgojo potrebna tako oče kot mati.

Komplicirano, kajti kar je zafurano, je možno za silo popraviti samo z izjemnimi napori pod mentorsvom kompetentnega moškega.
Izhod bi bil v neki komuni, ki jo pri nas ni. Pa tudi v mojem progarmu, ki pa je namenjen samo tistim redkim Slovencem ki so se dolgoročno pripravljeni zelo potruditi za svojo osebnostno, poklicno, filozofsko…ureditev in “dvig”.

Torej, preberite moje knjige in me potem pokličite, seveda, če ste sposobni disciplinirano vztrajati v mojem programu. LP J. Rugelj

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close