Najdi forum

Eno vprasanje…

Hojla!

En lep soncen pozdravcek vsem puncam in fantom iz mrzlega SiGija. Kot sem ugotovila, vas je veliko v zvezi ali pa ste vsaj imeli kdaj partnerja. Mene pa zanima, po kolikem casu ste doma povedali zanj in kdaj ste ga PRVIC predstavili. In? Reakcije?

Tnx in lepo nedeljo! Demie

Povedal precej kmal, pomoje še nisva bla 1 mesec skp, predstavil po približno 2 mescih, reakcije pa zelo uredu – upravčeno, ker je punca ful fajn… 🙂

LP iz meglene LJ

Povedala sem dokaj kmalu, saj sta oba takoj opazla mojo evforijo, ki me je zajela med IRCarjem, kjer sem svojega dragega tudi spoznala. 🙂 Le kdo bi lahko spregledal?
Predstavla sem ga pa….hm, po približno mesecu dni, se mi zdi.
Odzivi? Mami je (bil) ful všeč, ker zna polsušat in nasploh imata vedno, ko pridem domov z njim, ful divje debate – o čemerkoli. Ja, res se dobro ujemata.Lucky me.

Gost18, koliko je stara tvoja punca? Kako dolgo sta ze skupaj?

Seveda, da mora biti fajn punca, ce si pa ti tudi;))

LP! Demie

PS: A Lj spet meglena? Joooj!

Demie: Mojo bivso sem mami “predstavu”, ko sva bla recimo 2 tedna skupej. Bila ji fajn v redu.
Njene starse sem pa spoznal se kaksn teden prej. Mama me je imela dokaj rada, saj sem se velikokrat pogovarjal z njo o vsakodnevnih stvareh, pa ko sva prisla z bivso skupaj se je ful poboljsala.
Ko sva pa nehala ji je pa mama rekla, da ne sme nobenga tipa vec domov prpelat, dokler se ne odloc, da se bo porocila, ker se je njena mama name navezala. 😉
LP Darko

Aja, stara sva 19 (jaz) in 28. skupaj sva dobri dve leti.

Od mene mlajša približno pol leta, skupaj sva pa 4 mesce.

Hvala za kompliment oziroma hvala, enako. 🙂

Čau.

PS: Zdej se že mal čisti… tam do kosila bo že sonček pomoje. 🙂

Uh, zaspanka, kar velika razlika. No, ce se ujameta – vsaka vama cast! RES! Res lepo, da so doma dobro reagirali glede na taksno razliko. Ql…

LP! Demie

Verjemi, da je bil na začetku skoraj ogenj v strehi, ko sem povedala, kolk je star. Takrat, ko sva se spoznala je blo 17-26 :), kar je blo še bolj delikatno, ker sem bila mladoletna.
No, pol, ko ga je mami spoznala “v živo” , je takoj spremenila mnenje.

No, ce bi jaz imela tako razliko v letih… Raje ne:))) Moji mami niti pod razno to ne bi bilo vsec. Pac meni, da se podobne generacije najbolj razumejo, pa, ce imam fanta, ki studira tako kot jaz, je cisto ok.

Ima moja sestricna tako razliko, pa sta bila par let skupaj, pa imata otroka (star 4 leta), ampak sta sla ze pred rojstvom otroka narazen. Razlika med njima je pa 11 ali 12 let.

LP! Demie

PS: Preko IRCa se spoznala? No, se ena racunalniska ljubezen;)) Lepo… Sta blizu doma? Mislim, zdaj stanujeta skupaj, kaj pa prej?

:)) Hvala:))

Jap, ti zelim veliiiko soncka v Lj. Pa obenem upam, da bo v torek tudi lepo vreme… Uh, ko se jaz peljem proti Domzalam… KATASTROFA! Tu vedno sonce, tam pa VEDNO megla… OBUP!

LP! Demie

hm ne vem kaj je narobe s to razliko v letih? moj brat pa punca sta tud narazen 14 let se mi zdi.
veš je tud odvisno kok se počutiš in koliko zgledaš-zunanji odsev in oči so obraz duše!
poznam mnogo deklet, ki so plesale samo eno poletje-jaz jih na srečo plešem že mnogo dlje
l.p.

Saj sem rekla – ce se razumeta – THE BEST!

Sama sem pa kljub temu mnenja, da jaz kaj takega ne bi zmogla. Pac, ljudje smo razlicni. HVALABOGU!

LP! Demie

Hja, 9 let je res kar nekaj. Ma se štekava, čeprav mi včasih pravi, kolk sem otročja. Pač, tak značaj. Vseeno se mi zdi bolje, kot pa da bi bla stalno resna. No, saj ko je treba bit resen, si pač resen…

Doma pa sva 70 km narazen. On je iz Ljubljane jaz iz Primorske. No, na srečo od poletja živiva skupaj, drugače bi umrla, če bi se še naprej videvala samo ob vikendih. Ja, in vsak dan se imava bolj rada :).

ne tega delat!

Cesa? In zakaj ne? Kaj je pa narobe s tem?

moji tastari so popizdil, ko sem prpelu tipa domov!

Aja… Ja, pozabila tvojo zgodbo… A ves, samo ostali tukaj imajo pa partnerja nasprotnega spola, pa so bile zato dobre reakcije…

LP! Demie

… Kako pa to, da so ti moski vsec?:)) No, saj ql, vidim, da so ti zenske tudi:))), samo…

mislim, da sem ti že povedu:)) ženske tudi…a to zato ker sem hotu telefonsko od maje?:))) C c C…lahk da je bla to samo kamuflaža!:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close