energetski cikel organov
Lepo prosim za pomoč. Morda sem bila pri branju površna, a nisem opazila te preglednice nikjer, google pa ne najde pravega odgovora.
Namreč vsako noč se zbudim ob 3-3.15. Kaj mi hoče povedati? Kateri del telesa je obremenjen?
Najlepša hvala za odgovor!
V razdobju, ki ga opisuješ, so aktiven organ pljuča. Če se rdeno prebujaš ob tem času, lahko to pomeni določene energetske blokade na področju pluč. Spremljajoči pojavi so še: samopomilovanje, občutek prikrajšanosti, tesnoba, potrtost, ljubosumje, klaustrofobija itd. Če je poleg tega prosoten še sindorm težav z dihanjem in astmatični napad, mrazenje, bolečine v zgornjem delu hrbta in kratka sapa, zatekanje na mestih, kjer poteka pljučni meridian in zaprtost, potem je potrebno čim preje poiskati pomoč ustreznega “metamerja”, ki bo odpravil blokade na energetskih poteh in napolni organ spet z življensko ( VITALNO ) energijo. Po eni do dveh terapijah bi morali simptomi izginti in tudi spanec ne bo več prekinjan.
Hvala lepa za odgovor. Ali mi lahko priporočate, kako bi prišla do “metamerja”?
Hvala vnaprej.
Metamer je beseda, ki opisuje nekoga, ki izvaja transformacijo vakuumske energije v vitalno energijo. V Sloveniji je nekaj metamerjev, ki to delo izvajajo po metodi HATMARA-MERKAVA avtorice Naomi Feinberg in nekaj takih, ki izvajajo BIORGONOMSKO transformacijo avtorja Rafija Rosena. Za več informacij se lahko obrnete na naslov: [email protected].
Zakaj pride do pomanjkanja življensko ( VITALNE ) energije na točno določenem organu?
Do vakuumske energije v določenem delu organizma ali v določenem organu pride zaradi blokad na energetskih poteh, za kar obstajajo mnogi, različni razlogi. Od blokad, povzročenih z neskladnim delovanjem simpatikusa in parasimpatikusa, kot dva nasprotujoča si dela vagusa ( živec, ki prenaša impulze za delovanje vitalnih organov ), do blokad zaradi emocionalnih ali drugih stresov, raznih travm in travmatičnih dogodkov. S transformacijo vakuumske energije v vitalno energijo in odpravo blokade na energetskih poteh, je organ spet prehranjen in se prične sam rahabilitirati,,,,
Forum je zaprt za komentiranje.