Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Elektronski Clearblue

Elektronski Clearblue

Nekje sem zasledila, da obstaja elektronski Clearblue, s katerim lahko delaš test že nekaj dni pred izostankom menstruacije. Ali ima katera izkušnje z njim in ali je res, da ni treba čakati na izostanek?
Hvala za odgovore.
Lp,
Maja

kaj mislis po vsakem sexu test naredit,al kaj?

*****Tudi zate sonce sije****

A misliš ti samo z neumnimi ven prihajati? Če nimaš kaj pametnega napisati, preskoči. Nekatere pač težko čakamo +.

MajaB oprosti ampak prvic slisim…drugace je ful dober test, ki se ga dobi v Mullerju, za ugotovaljanje zgodnje nosecnosti.

ma daj no saj sem se hecala.govorim iz lastnih izkusenj ko sem delala samo se za CB.sprosti se,jaz sem zanosila 2 dni po menstruaciji

ja, sem slišala, da obstaja, Tudi tak, ki ti še navede v katerem tednu si. Izkušenj nimam, sam sem z navadnim cb vedno delala pred izostankom test. :))) Le kdo bi čakal? in razen pri pupi je vedno pokazal pozitivno.

Sorry! Mi je bilo takoj po napisanem žal, da sem tako napadla. V tem trenutku me zanima samo ali katera pozna ali ne, ker res težko čakam na +. Težko je čakati, pa sem zadnjič na enem forumu prebrala, da lahko testiraš nekaj dni pred menstruacijo in da je zelo natančen in 100% veš ali si noseča ali ne, ker menda izpiše noseča ali nisi noseča. Pa ne vem koliko pred menstruacijo, ali je v prodaji pri nas,…. še enkrat oprosti.
lp,
Maja

Mirijam, smem vprašati približno koliko dni pred izostankom si delala test?

5-7

Super. Danes grem po test! :))) Hvala. Upam, da bom potem še vedno tako nasmejana.

SRECNO

držim pesti! 🙂

AJa, pa nič žalostna bit, če ni!
Kot rečeno, s Klaro sem bila noseča, pa ni nič pokazal, šele 4. dan po izostanku!

New Report

Close